Προς το περιεχόμενο

Create Copy Protected CD

skullman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, εργάζομαι σαν ηχολήπτης σε νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως.

Πρόσφατα, έκανα μια ηχογράφηση του προγράμματος στο μαγαζί που δουλεύω, το οποίο και έχω "κόψει-ράψει" μιξαρισμένο σε CD.

Αυτό το CD θα δοθεί σε διάφορους συμμετέχοντες, αλλά δεν θέλω να ξεφύγει από τα χέρια μου η κατάσταση.

Υπάρχει κάποιος βολικός τρόπος να το "κλειδώσω" ώστε να αποθαρρύνω τον μέσο χρήστη που θα θελήσει να το αντιγράψει?Φυσικά βασική πρόυπόθεση είναι να μπορεί να αναπαραχθεί κανονικά σε οποιοδήποτε CD Player.

Έχετε υπόψιν σας κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

efoson mporei na anaparaxthei se cd player tha mporei na akoustei k sto p.c san cd swsta?ara mporei o allos tin wra pou to akouei mporei na patisei record apo kapoio programa k oso to akouei na to grafei sinxronos...

ti na sou pw...oi etairies exoun ependisi gia tetoious logous k akoma den ta exoun kataferei :D giati etsi ki alliws iparxei to record ;)

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά δεν ψάχνω κάποια full proof λύση.

Μου αρκεί να μην μπορεί να γίνει άμεσα ψηφιακή εγγραφή του δίσκου, ώστε να αντιγράφονται οι χρόνοι και οι παύσεις του κάθε track.Μην ξεχνάς οτι το CD είναι μιξαρισμένο, χωρίς παύσεις ανάμεσα στα tracks οπότε είναι ψιλοβαβούρα για κάποιον να το κάνει record και να το ξαναφτιάξει απο την αρχή!

Οτιδήποτε θα εμποδίζει τα γνωστά προγράμματα αντιγραφής (όπως Nero, Clone CD, Alchohol π.χ.) με εξυπηρετεί θαυμάσια.

Δεν είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα κάτι παρόμοιο, αλλά τελικά διαπιστώνω οτι κάτι τέτοιο θα φανεί πολύ χρήσιμο σε όσους γράφουν μουσική!

Σ'ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Στο Nero μπορειτε να βαλετε επιλογη ολα τα tracks να ειναι protected....

Δεξι κλικ, properties, και τεσκαρεις το copy protected....

Απλα η συγκεκριμενη προστασια σπαει ευκολα απο εναν ειδημων τους ειδους....

Δημοσ.
Στο Nero μπορειτε να βαλετε επιλογη ολα τα tracks να ειναι protected....

Δεξι κλικ' date=' properties, και τεσκαρεις το copy protected....

Απλα η συγκεκριμενη προστασια σπαει ευκολα απο εναν ειδημων τους ειδους....[/quote']

otan les eidhmwn?egw mexri stigmis osa cd exw ripari ta kanw me to audiogalaxy k poli spania me to cool edit pro 2.se kanena apo auta ta 2 den exw antimetopisei provlima me kleidwma.

Δημοσ.
mh paideyesai adika

akoma ki ena 10 xrono paidaki tha to antigrapsei se 3 lepta

Νομίζω οτι υπερτιμάς τον μέσο χρήστη Η/Υ! :wink:

Οι περισσότεροι χρήστες θα κολλήσουν και δεν θα ψαχτούν παραπάνω!

Δοκίμασα επίσης και το copy protected του Nero, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμων για να το σπάσει!

Μάλλον παιδικά αφελές το βρίσκω!

Το ιδανικό θα ήταν να βρώ κάποιο prog, το οποίο θα ενσωματώνει δικό του player, θα παίζει κανονικά σε CD player, αλλά στον Η/Υ θα ζητάει εγκατάσταση του για να το παίξει! Όπως στα εμπορικά CD με προστασία!

Δημοσ.
me to cool edit pro 2

Άσχετο αγαπητέ Xvipes, αλλά έχεις δοκιμάσει το Adobe Audition 1.5? Αποτελεί την καινούργια έκδοση του Cool Edit το οποίο αγοράστηκε από την Adobe, και εκτός από αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά, διαβάζει και dx και vst plugins!

Δημοσ.
Νομίζω οτι υπερτιμάς τον μέσο χρήστη Η/Υ! :wink:

Οι περισσότεροι χρήστες θα κολλήσουν και δεν θα ψαχτούν παραπάνω!

Δοκίμασα επίσης και το copy protected του Nero' date=' αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμων για να το σπάσει!

Μάλλον παιδικά αφελές το βρίσκω!

Το ιδανικό θα ήταν να βρώ κάποιο prog, το οποίο θα ενσωματώνει δικό του player, θα παίζει κανονικά σε CD player, αλλά στον Η/Υ θα ζητάει εγκατάσταση του για να το παίξει! Όπως στα εμπορικά CD με προστασία![/quote']

Asto file min pedevese oti kleidwnei kseklidwnei me ton ena h ton allo tropo ,esto kai enas na to ryparei kai aksizei tha gemisei to net me to CD

Δημοσ.
Asto file min pedevese oti kleidwnei kseklidwnei me ton ena h ton allo tropo ,esto kai enas na to ryparei kai aksizei tha gemisei to net me to CD

Το γνωρίζω, αλλά δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο!

Πιο πολύ φόβάμαι μην διαδοθεί στην μικρή κοινωνία των Χανίων.

Καλώς ή κακώς, οι μουσικοί, τραγουδιστές, ηχολήπτες μετριούνται στα δάχτυλα.Προσπαθώ να αποφύγω να χει ο καθένας από 1 αντίγραφο του προγράμματος του μαγαζιού που δουλεύω στην δισκοθήκη του!

Δεν προστατεύω κρατικά μυστικά, απλά θέλω την στοιχειώδη προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας ενός μαγαζιού και των συντελεστών του (μέσα σε αυτούς και εγώ).

Δημοσ.

Migel και Firewalker, σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

Τα κατεβάζω τώρα, αν και δεν ξέρω αν θα έχω τον χρόνο να τα δοκιμάσω σήμερα!

Αν προλάβω να τα δοκιμάσω το βράδυ, θα σας γράψω αύριο!

Δημοσ.
Άσχετο αγαπητέ Xvipes, αλλά έχεις δοκιμάσει το Adobe Audition 1.5? Αποτελεί την καινούργια έκδοση του Cool Edit το οποίο αγοράστηκε από την Adobe, και εκτός από αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά, διαβάζει και dx και vst plugins!

to eixa akousei oti eixe bgei kainourgia ekdosh,alla den mpika ston kopo na tin apokthsw mias k to cool edit pro 2 exei oti thelw :D alla mias k to aneferes to ebala twra na katebenei na to koitaksw.thnx pantos :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...