Xorxhs! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Mπορει να εχει χιλιολεχθει...αλλα θα ηθελα upadated γνωμες. Θελω να κανω ενα dvd με μενου κτλπ.....εχω δυο αρχεια .avi 12GB 50 λεπτα το καθενα.Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για δημιουργια DVD? Ευχαριστω Το nero express ειναι καλο αλλά οταν παω να βαλω δυο αρχεια(ανεξαρτητα μεγεθους)μου λεει οτι χρειαζεται δισκακι dvd-9.........κουφο ε?
jimn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 me to dvd styler doyleyw egw kai ainai mia xara. kai free google it
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα. Αν ψάχνεις κάτι απλό με όμορφο αποτέλεσμα και εύχρηστο τότε η λύση είναι το NeroVision Express. Αν ψάχνεις κάτι πολύ παραμετροποιήσιμο και ποιοτικό η λύση είναι Sony DVD Architect. To DVDLab pro δεν θα στο συνιστούσα γιατί μπερδεύει, και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απο το DVD Architect. (Μπορεί να προσφέρει και λιγότερα) Υ.Γ. Αρχεία avi 50min 12GB το καθένα (!!!) Σίγουρα κάνεις κάτι λάθος με το NeroVision. Έχω φτιάξει πολλά DVD με πολλά διαφορετικά Video μέσα στο καθένα. Απλά το συγκεκριμένο αρχείο σου θα χρειαστεί μεγάλη συμπίεση για να χωρέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.