Προς το περιεχόμενο

Ιντερνετ της ΟΤΕνετ: κομμενο .......

bravenew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κομμένο το ιντερνετ για τους κατόχους οτενετ απο τις 20:40. Όλη η βόρεια Έλλαδα μπορεί να μπει στο ιντερνετ αλλα μονο σε ελληνικές σελίδες.

η ώρα ειναι 23.10 και ακομα περιμένουμε να συνδεθουμε......

:-( σ'αυτους που εχουν πραγματικά δουλειά αλλα και όσοι έχουν adsl ..

υ.γ.: αφορά μόνο την Βόρεια Ελλάδα

Δημοσ.

ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.. ΔΑΓΚΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.... ΑΠΛΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ.

Θυμηστε μου να ξαναπροτιμησω οτιδηποτε με καταληξη -ΟΤΕ. Που καταντησαμε... να πληρωνουμε πανακριβα και να μπαινουμε και μεσω tellas και 801....

Δημοσ.
κομμένο το ιντερνετ για τους κατόχους οτενετ απο τις 20:40. Όλη η βόρεια Έλλαδα μπορεί να μπει στο ιντερνετ αλλα μονο σε ελληνικές σελίδες.

υ.γ.: αφορά μόνο την Βόρεια Ελλάδα

kai kontepsa na spaso to mondem

Δημοσ.

Τους τα έλεγα εγώ εχθές στο IRC ότι κάτι συμβαίνει και μου έλεγαν ότι είμαι τρελλός... :grin: :grin: :grin: :grin:

Άνοιγαν οι μισές σελίδες, μερικές καθόλου κλπ... :? :? :?

Δημοσ.

Όταν έχεις ένα upstream όλο κι όλο, αυτά γίνονται. Ο μεγαλύτερος ISP της Ελλάδας... και μετά λέμε ότι είμαστε αναλφάβητοι στις τεχνολογίες κι ότι η διείσδυση του Internet είναι χαμηλή.

Ακόμα και η Τουρκία είναι καλύτερη τηλεπικοινωνιακά απ' την Ελλάδα... 25 Gbps παίρνουν οι Τούρκοι απ'την OTEglobe κι εμείς συζητάμε αν η Otenet έχει δεύτερο upstream ή οπτική όδευση ή αν προστέθηκε άλλο ένα SΤΜ-1 για να "αυξηθεί η προσφερόμενη χωρητικότητα στους χρήστες της OTEnet-Forthnet".

Δημοσ.

Παιδιά το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στην περιοχή μου (Χαλκίδα) (με σύνδεση dsl). Ίσως ο ΟΤΕ να έκανε καμιά αναβάθμιση στο δικτυό του και δυστυχώς όποτε συμβαίνει αυτό πΟΤΕ δεν ενημερώνει! 00000033.gif

Δημοσ.

Re paidia oloi fonazete oloi griniazete gia ton ote kai lete oti auta simvainoun mono sthn ellada.Agglia imouna gamw to kerato mou kai eixa kai BT Cellent kai NTL kai auta sinevainan.De ginontai mono sthn Ellada.Exete katalabei ti einai h dsl?Pws na to kanoume tora gia mixanimata milame oxi gia theous.Eleos pia!

Δημοσ.

κι ύστερα μου έλεγε ενας τεχνικός που στείλανε απο τον ΠΟΤΕ για να δεί γιατί με αποσυνδέει, ότι η Ελλάδα έχει το καλύτερο δίκτυο πανευρωπαϊκώς.. :P @@@ μέντες..

κόντεψα να σκάσω απο τα γέλια.. αλλά τι να του πείς.. όταν δεν ξέρει τι του γίνεται

Δημοσ.
Re paidia oloi fonazete oloi griniazete gia ton ote kai lete oti auta simvainoun mono sthn ellada.Agglia imouna gamw to kerato mou kai eixa kai BT Cellent kai NTL kai auta sinevainan.De ginontai mono sthn Ellada.Exete katalabei ti einai h dsl?Pws na to kanoume tora gia mixanimata milame oxi gia theous.Eleos pia!

Δεν έχει σχέση με DSL αυτό που συζητάμε. Όταν είσαι ο μεγαλύτερος ISP ή carrier της χώρας δεν επιτρέπεται να έχεις μία οπτική όδευση (βλέπε σεισμός στην Αλγερία) ή έναν upstream provider (βλέπε OTEnet).

Είναι γελοίο και τριτοκοσμικό, πώς να το κάνουμε τώρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...