bravenew Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 κομμένο το ιντερνετ για τους κατόχους οτενετ απο τις 20:40. Όλη η βόρεια Έλλαδα μπορεί να μπει στο ιντερνετ αλλα μονο σε ελληνικές σελίδες. η ώρα ειναι 23.10 και ακομα περιμένουμε να συνδεθουμε...... σ'αυτους που εχουν πραγματικά δουλειά αλλα και όσοι έχουν adsl .. υ.γ.: αφορά μόνο την Βόρεια Ελλάδα
Pink_Panther Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Kala pou den exw ΠOTEnet diladi :grin: Forthnet+HOL rulez :-P
kirimis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.. ΔΑΓΚΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.... ΑΠΛΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ. Θυμηστε μου να ξαναπροτιμησω οτιδηποτε με καταληξη -ΟΤΕ. Που καταντησαμε... να πληρωνουμε πανακριβα και να μπαινουμε και μεσω tellas και 801....
chfilis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 paidia auto den to iksera...kala polu pikra prepei na fagate....kala o potes den paizetai.....
savnik20 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 κομμένο το ιντερνετ για τους κατόχους οτενετ απο τις 20:40. Όλη η βόρεια Έλλαδα μπορεί να μπει στο ιντερνετ αλλα μονο σε ελληνικές σελίδες. υ.γ.: αφορά μόνο την Βόρεια Ελλάδα kai kontepsa na spaso to mondem
Highlander Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Τους τα έλεγα εγώ εχθές στο IRC ότι κάτι συμβαίνει και μου έλεγαν ότι είμαι τρελλός... :grin: :grin: :grin: :grin: Άνοιγαν οι μισές σελίδες, μερικές καθόλου κλπ... :? :? :?
kirimis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 και οτι ανοιγε, ανογε σε slow motion...
jerry7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Όταν έχεις ένα upstream όλο κι όλο, αυτά γίνονται. Ο μεγαλύτερος ISP της Ελλάδας... και μετά λέμε ότι είμαστε αναλφάβητοι στις τεχνολογίες κι ότι η διείσδυση του Internet είναι χαμηλή. Ακόμα και η Τουρκία είναι καλύτερη τηλεπικοινωνιακά απ' την Ελλάδα... 25 Gbps παίρνουν οι Τούρκοι απ'την OTEglobe κι εμείς συζητάμε αν η Otenet έχει δεύτερο upstream ή οπτική όδευση ή αν προστέθηκε άλλο ένα SΤΜ-1 για να "αυξηθεί η προσφερόμενη χωρητικότητα στους χρήστες της OTEnet-Forthnet".
MariaTs. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στην περιοχή μου (Χαλκίδα) (με σύνδεση dsl). Ίσως ο ΟΤΕ να έκανε καμιά αναβάθμιση στο δικτυό του και δυστυχώς όποτε συμβαίνει αυτό πΟΤΕ δεν ενημερώνει!
gv Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 kai edo ta idia gia x9es arga to vradi ... livaleia ...
chfilis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 shmera stin attiki me kapoious provider den mporeis se ola ta site...gia paradeigma me forthnet mporoume enw me hol i aples dial up oxi...
Alt3rnative Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia oloi fonazete oloi griniazete gia ton ote kai lete oti auta simvainoun mono sthn ellada.Agglia imouna gamw to kerato mou kai eixa kai BT Cellent kai NTL kai auta sinevainan.De ginontai mono sthn Ellada.Exete katalabei ti einai h dsl?Pws na to kanoume tora gia mixanimata milame oxi gia theous.Eleos pia!
androu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 κι ύστερα μου έλεγε ενας τεχνικός που στείλανε απο τον ΠΟΤΕ για να δεί γιατί με αποσυνδέει, ότι η Ελλάδα έχει το καλύτερο δίκτυο πανευρωπαϊκώς.. @@@ μέντες.. κόντεψα να σκάσω απο τα γέλια.. αλλά τι να του πείς.. όταν δεν ξέρει τι του γίνεται
jerry7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia oloi fonazete oloi griniazete gia ton ote kai lete oti auta simvainoun mono sthn ellada.Agglia imouna gamw to kerato mou kai eixa kai BT Cellent kai NTL kai auta sinevainan.De ginontai mono sthn Ellada.Exete katalabei ti einai h dsl?Pws na to kanoume tora gia mixanimata milame oxi gia theous.Eleos pia! Δεν έχει σχέση με DSL αυτό που συζητάμε. Όταν είσαι ο μεγαλύτερος ISP ή carrier της χώρας δεν επιτρέπεται να έχεις μία οπτική όδευση (βλέπε σεισμός στην Αλγερία) ή έναν upstream provider (βλέπε OTEnet). Είναι γελοίο και τριτοκοσμικό, πώς να το κάνουμε τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.