Προς το περιεχόμενο

6800LE με 165 euro

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι για μια νέα καρτούλα ώστε να παίζω ικανοποιητικά κάποια games χωρίς τρελλές απαιτήσεις.

Ο επεξεργαστής μου είναι AthlonXP 2400+ με 1,25Giga RAM.

Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι από 150-190 euro.

Eίδα ότι η ASUS 6800LE βγαίνει στα 165 με φπα, τιμή που νομίζω είναι αρκετά καλή.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513114

Ερωτήσεις:

1) Ειναι καλή περίοδος αυτή για αγορά κάρτας γραφικών ή αναμένεται πχ σε ένα μήνα καμια εντυπωσιακή πτώση τιμών? Οι 7800 βγήκαν οπότε πιστεύω μια πτώση στις τιμές είχαμε στις 6800.

2) Είχα διαβάσει παλιότερα ότι οι LE ήταν 6800 που είχαν αποτύχει στα tests και γι' αυτο έκοψαν κάποια pipelines. Ισχύει θα έχω πρόβλημα?

3) Από θόρυβο πώς πάει? Δε θέλω να κάνει σαν αεροπλάνο... Λύσεις τύπου silencer είναι εύκολες στην υλοποίηση?

4) Τί τροφοδοτικό χρειάζεται? Ένα 350αρι που έχω θα με βγάλει ή πρεπει να υπολογίζω και σε αγορά νέου τροφοροτικού?

5) Σ' αυτο το επίπεδο τιμής έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Thanks!

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Διαθέτω μια Asus 6800LE/TD και:

1) Κατά τη γνώμη μου περίμενε 1-2 μήνες και μετά δες τι μπορείς να πάρεις. Ίσως με τα ίδια χρήματα να μπορείς να πάρεις μια σχετικά καλή 7800.

2) Όσον αφορά την Asus - Προσπάθησα να ξεκλειδώσω τα Pipelines της δικής μου και έχω corruption στους ξεκλειδωμένους pixel και vertex shaders. Οπότε αυτό που είχες διαβάσει μάλλον είναι αλήθεια. Μην περιμένεις ξεκλειδώματα σε στυλ Radeon 9500->9700. Το καλό είναι πως με το rivatuner μπορείς να ξεκλειδώσεις όποιο pipeline θες οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις ένα ένα μέχρι να έχεις corruption.

3) Σε πολύ λογικά επίπεδα. Δε χρειάζεται καμία επέμβαση.

4) Μέχρι πρόσφατα είχα 350άρι και με έβγαζε μια χαρά (3 HDD, 2 DVD, 5 fans)

5) Εγώ όχι, ίσως τα υπόλοιπα παιδιά. Κατά τη γνώμη μου περίμενε λίγο και δες αν μπορείς να πάρεις 7800 ή κάποια αντίστοιχη καινούρια ATI.

Take care

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...