Προς το περιεχόμενο

Εργαλείο για Low-Level Format σε USB Stick, Υπάρχει?

retzosd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα USB Stick που ξαφνικά μου εμφάνισε πρόβλημα. Ενώ φαίνεται ότι τα αρχεία γράφονται κανονικά, στην πραγματικότητα τα περισσότερα είναι corrupted. Του έχω κάνει format αλλά πάλι τα ίδια. Γίνεται με κανένα ειδικό πρόγραμμα να μπορέσω να κάνω low level format μήπως γίνει τίποτα ή να το πετάξω? (Δοκίμασα τα utilities των Windows και του Norton που μου λένε πως το stick δεν έχει πρόβλημα.)

Όποιος γνωρίζει κάποιο πρόγραμμα, ας με ενημερώσει.

Δημοσ.

τα αρχεία που λές μήπως είναι Rar ?

Σε περίπτωση που είναι rar τότε να ξέρεις πως άν το rar σου είναι καινούρια έκδοση και το rar που πάς να ανοίξεις το αρχείο είναι παλιά τότε σου λέες ότι το αρχείο είναι corrupted ενώ το αρχείο είναι μιά χαρά.

Απο ότι λές κάποια δουλεύουν και κάποια όχι

Δές το μέγεθος των αρχείων άν είνα ίδιο (αυτά που βάζεις με αυτά που έχεις στον υπολογιστή σου)

Εγώ βασικά απο τα win του κάνω το format αλλα ξέρεις αυτά είναι του διαόλου και χαλάνε και εύκολα αλλα να ξέρεις και ότι τα sticks ή δουλεύουν ή όχι.

Δημοσ.
τα αρχεία που λές μήπως είναι Rar ?

Γίνεται σε όλων των ειδών τα αρχεία.Από το 1GB που είναι το stick έχω παρατηρήσει πως το πολύ να είναι σωστά ~500-550 MB.

Δημοσ.

Τι μάρκα είναι στο stick?

Πήγαινε στο σάιτ του κατασκευαστή και ψάξε για τέτοιου είδους εργαλείο.Συνήθως δίνουν κάποιο.

Αλλιώς αν είσαι μέσα σε εγγύηση είσαι τυχερός.

Δημοσ.
Τι μάρκα είναι στο stick?

Πήγαινε στο σάιτ του κατασκευαστή και ψάξε για τέτοιου είδους εργαλείο.Συνήθως δίνουν κάποιο.

Αλλιώς αν είσαι μέσα σε εγγύηση είσαι τυχερός.

Το stick είναι Kingston. Στην επίσημη σελίδα δεν μπορώ να βρω κάποιο εργαλείο για τέτοια δουλειά. Εγγύηση δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο εργαλείο για δίσκους; Δεν έχω κάποιο υπόψιν μου να σου προτείνω αλλα μέσω γούγλη όλο και κάτι δεν θα έχει;

Δημοσ.
Δες αυτό

http://h18007.www1.hp.com/support/files/hpcpqdt/us/download/20306.html

Δοκίμασε να το κάνεις NTFS από FAT. Μερικά stick πάνε πολύ πιο γρήγορα στα ΧΡ με το NTFS.

Ευχαριστώ talos_2002. Είναι για HP sticks, αλλά θα το δοκιμάσω και θα δούμε τι θα δούμε.

Δημοσ.
Ευχαριστώ talos_2002. Είναι για HP sticks, αλλά θα το δοκιμάσω και θα δούμε τι θα δούμε.

Λειτουργεί κανονικά στο Sandisk Cruzer μου, οπότε υποθέτω πως λειτουργεί σε όλα.

Δημοσ.

Stratos2004 μπορείς να μου πεις το site που υπάρχουν αυτά τα προγράμματα για να ψάξω μήπως υπάρχουν για το δικό μου μοντέλο αντίστοιχα?

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...