Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Με τις νέες τιμές που διαμορφώνονται στην αγορά θέλω να ρωτήσω κάτι . Σκεφτόμουνα πως αν αναβαθμιζα την γραμμή μου σε 512/384 και κράτουσα μία σύνδεση από κάποιον isp 384/128 υπαρχει περιπτωση να έχω καλύτερα αποτελέσματα στις ταχύτητες μου ?

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.Με τις νέες τιμές που διαμορφώνονται στην αγορά θέλω να ρωτήσω κάτι . Σκεφτόμουνα πως αν αναβαθμιζα την γραμμή μου σε 512/384 και κράτουσα μία σύνδεση από κάποιον isp 384/128 υπαρχει περιπτωση να έχω καλύτερα αποτελέσματα στις ταχύτητες μου ?

512/384 ligo diskolo, 512/128 isws :P

Anyway profanos k tha deis kalitera apotelesmata .. alla an einai na to kaneis kanta ola 512 ekei profanos tha exeis emfanes kalitera apotelesmata ..

Δημοσ.

512/128 enoeitai sorry gia to lathos :) Ayto pou thelo na po einai oti an peraso se anavathmisi grammis sta 512 /128 mono gia grami epeidi den tha einai toso pitarismena ta pragmata logo ton neon meioseon tha leitourgei kalytera i syndesi mou 384/128 giati eidi tora den mporo na katevaso pano apo 30 .

Δημοσ.

ειπε οτι θα δει καλυτερα αποτελεσματα και με 512 γραμμη και 384 isp αλλα για ακομα καλυτερα αποτελεσματα να βαλει ολα 512.

αυτο τουλαχιστον καταλαβα εγω.

ας μας εξηγησει ο ιδιος!

Δημοσ.

Αυτο εννοώ predator. Nα βάλω 512 γραμμή και 384 isp .Και βέβαια καταλαβαίνω ότι 512 γραμμή και 512 isp είναι καλύτερα αλλά και ακριβότερα προς το παρόν ...

Δημοσ.
Αυτο εννοώ predator. Nα βάλω 512 γραμμή και 384 isp .Και βέβαια καταλαβαίνω ότι 512 γραμμή και 512 isp είναι καλύτερα αλλά και ακριβότερα προς το παρόν ...

Μου επιτρέπετε,παρακαλώ;

Γιατί οι πόντιες αγοράζουν δύο ηλ. πλυντήρια;=Για να ακουμπάνε τη σκάφη επάνω!

Δημοσ.

den kerdizeis kati an exeis isp 384.....kai auto einai polu aplo.....an exeis ena autokinito 5ooocc ti na to kaneis an exeis kofti sta 100xlm....auto ginetai kai me ton provider....an exeis 384 toso 8a katevazeis...

Δημοσ.

και ομως, μπορει να εχει κοφτη, αλα με 512/128 θα κατεβαζεις 43-49κbs/sec καθαρα χωρις σκαμπανεβασματα , ενω τωρα μπορει να πιανεις και μεχρι 40-43 αλλα οχι σταθερα, και σε ασχημες ωρες μπορει και 25-30αρια οποτε η γνωμη μου ειναι οτι θα δεις διαφορα

Δημοσ.

chfilis ποσο πιανεις δηλαδη μεσο ορο?

εγω ας πουμε τωρα που ειμαι με 384/128 πιανω τα βραδια 40-41 και το μεσημερι μπορω να πεσω και στα 20-25.

εσενα ποσο ειναι το high και low σου?

Δημοσ.
Μου επιτρέπετε' date='παρακαλώ;

Γιατί οι πόντιες αγοράζουν δύο ηλ. πλυντήρια;=Για να ακουμπάνε τη σκάφη επάνω![/quote']

Χαχαχαχαχαχα!!!!Πιο ευστοχο δε γινεται!! !:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...