Em_Zed Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Τι σκ@τα τοχω το antivirus δε μπορώ να καταλάβω.. Τι Update κάνει κάθε τρεις και λίγο και μου ρίχνει την ταχύτητα, τι ειδοποιήσεις μου βγάζει.. Προχτές εκεί που σέρφαρα μου βγάζει το μακαφι κάτι προειδοποιήσεις ότι κάτι αρχεία των win είναι μολυσμένα. Με το που έκανα οκ για το ένα, άναβε άλλο.. 3-4 αρχεία πρέπει να ήταν. Κάνω σκαν και μου βγάζει ότι ένα αρχείο services.exe είναι μολυσμένο. Πατάω delete και μουλέει οτι δεν γίνεται. Πηγαίνω στον φάκελο των win και είναι αυτό το αρχείο, με εικονίδιο του IE, και μάλιστα συντόμευση. Πάω να το σβήσω και μου λέει οτι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Το μακαφι μου είπε ότι αυτό το αρχείο είχε έναν ιό αλλά δε θυμάμαι πως τον λέγαν..κάτι με maja, majawa.1, κάτι τέτοιο. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι - όταν είμαι στα προγράμματα από το μενού έναρξη και κάνω δεξί κλικ δεν μου εμφανίζει το μενού - όταν κάνω δεξί κλικ στο desktop η καρτέλα που ανοίγει μου βγάζει μόνο 2 tabs, οθόνη και προφύλαξη, ενώ παλιά έβγαζε 5. Το αρχείο αυτό το έσβησα τελικά σήμερα, αλλά αυτά τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Το σκαν δεν δείχνει κανέναν ιό. Καμιά πρόταση;
mcnick50 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 dokimase na pas apo safe mode kai na sviseis to arxeio.alla prosexe safe mode aplo axi safe mode with networking.an meta afou to sviseis kai mpeis kanonika sta win exeis pali to idio problem,yparxei mia lysi:FORMAT_C: kai petakse to antivirus pou exeis einai moufa.vale nod32
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 pithanon na ne worm kai oxi ios dokimase to ADWARE i to Spybot - Search & Destroy kai pes mas
Em_Zed Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 mcnick το αρχείο το έσβησα σήμερα, αφού πρώτα το μακαφι το είχε βάλει σε καραντίνα, αλλά και πάλι έχω προβλήματα. γιατί ρε είναι μούφα το M? εμένα μια χαρά μου φαίνεται, μέχρι στιγμής.. ανεμε, δεν θυμάμαι το όνομα που μου είχε βγάλει, και δε θυμάμαι αν ήταν ιος ή σκουληξ. που θα βρω τα προγραματάκια που λες ? υπάρχει πιθανότητα αφού εχω σβήσει το αρχείο να υπάρχει ακόμα η "επίδραση" του ? Πως θα ξέρω τι έχει πειράξει και τι όχι ?
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Spybot - Search & Destroy to kalitero eine free !!! sigoura kati tha sou vrei.... http://www.download.com/Spybot-Search-Destroy/3000-8022_4-10122137.html
FarCry Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 oxi de xreiazetai na kaneis format . ena repair kaneis me to cd ton xp kai sta ksanapernaei xoris na xaseis ta dika sou dedomena
Fireball Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 oxi de xreiazetai na kaneis format . ena repair kaneis me to cd ton xp kai sta ksanapernaei xoris na xaseis ta dika sou dedomena Σωστός !! Καταρχήν πρίν το repair άλλαξε τον Μακάφρι, βάλε nod32 ή F secure ή το πιό ελαφρύ F-Prot όταν βάλεις Antivirus πρίν κάνεις οτιδήποτε κάνε update και μετά άνοιξε explorer. Μακριά απο Μακαφι και Νόρτον
Em_Zed Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 E, μα ρε παιδιά, τι έχθρα είναι αυτή για το μακάφι. Tα antivirus δεν είναι η ειδικότητά μου οπότε δεν αντιλέγω.. ώραια τα προγράμματα σας, το θέμα είναι που θα τα βρω... urls please! αν και δεν έχω dsl, μια απλή πστν. Eίναι "κατεβάσιμα" ή να αναζητήσω άλλο τρόπο ? Aυτό με το repair το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά σε σιντι έχω το sp1, το sp2 το κατέβασα από το νετ..γίνεται repair ?? Kαι btw, χρησιμοποιώ firefox
blackwar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Aυτό με το repair το σκέφτηκα κι εγώ' date=' αλλά σε σιντι έχω το sp1, το sp2 το κατέβασα από το νετ..γίνεται repair ?? [/quote'] Άμα έχεις xp σκέτα ή με το sp1 στο cd και έχεις περάσει το sp2 από πάνω δεν γίνεται να τα επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση από το cd γιατί δεν αναγνωρίζει την έκδοση… Δες το δεύτερο υπόμνημα για το πώς θα φτιάξεις cd με ενσωματωμένο to sp2 Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι σωτήριο ενα backup με Norton ghost και άπλα κάνεις επαναφορά το image και καθάρισες….. :wink: Υ.Γ εγώ εχω για αντιβίωση τους "γνωστούς Ρώσους"…. :-P :-P :-P .
Em_Zed Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 To τελευταίο δε σας το'πα... κάνω σύνδεση στο ιντερνετ, μετά από λίγο ακούγεται ο ήχος απο το μόντεμ όταν κάνεις αποσύνδεση, αυτό το κλικ. Πατάω πάνω στο εικονίδιο για να ξανμπώ,δεν ανοίγει.. Μετά από λίγο ακούγεται ο ήχος του μόντεμ όταν συνδέεται, αυτό το κλικ, και ως δια μαγείας έχει ξανασυνδεθεί, μόνο του !!! Τελικά,αυτή η ιδέα του φορμάτ μου ακούγεται ιδανική. Το θέμα είναι ότι θα χάσω το σπ2..
haris_ch02019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 kai na to xaseis den trexei kai tipota!tha to breis apo kana filo sou h kene paraggelia stin microsoft...! i katevase to apo kana net cafe!
BlizardBill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι ευκαιρία για ένα καθαρό νέο install και σώσιμο σε ghost image ... μια φορά θα βάλεις το sp2 και ποτέ ξανά. Πραγματικά το καλύτερο πρόγραμμα που έχει βγει ποτέ για τα windows .
Xvipes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 the best antivirus is " msconfig ". swstos!!!gia emena to antivirus einai apla gia na matheis oti exeis kolisei ton io.poli spania afou eixa kolisei io na katafera na ton bgalw k to p.c mou na itan opws prin.opote i kaliteri lisi einai msconfig k na tsekareis k to taskmanager pou k pou. :grin: :grin:
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω προτείνω Norton Antivirus και το βασικοτερο ποτε χωρις Firewall Καλύτερη η προληψη απο την θεραπεια Για firewall προτεινω Zone Alarm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.