stavman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ήταν Primary master αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό γιατί μόνο τα cd δεν διαβάζει και δεν γράφει. Με τα dvd κανένα πρόβλημα.
androu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Eμένα το δικό μου δεν έπαιζε dvd ... ουτε cd .. Το άλλαξα.. τώρα παίζει ακόμα σε άλλο pc .. Είχα ενα dvd pionner το οποίο ήταν πολύ καλό (106 .. αυτό με συρταράκι οχι τρύπα) αλλά τα έπαιξε και δεν έπαιζε dvd μετά. Πήρα ένα toshiba αλλά είναι εξοργιστικά αργό στο rip.. ... Συνεχίζω να πιστεύω ότι τα plextor είναι κορυφαία... !! Τώρα μετά τα 2 χρόνια που λήγει η εγγύηση εφόσον έχει πλέον βγάλει τα λεφτά του...παίρνεις ένα άλλο!!
geovard Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δεν πιστεύω ότι με το να διαβάζει dvd και όχι cd είναι κάτι πού σε κάνει να πιστεύεις ότι τελείωσε ο drive σου.Ρώτησες πρώτα την εταιρεία η σε κάποιο φόρουμ σχετικά μ' αυτό? Είναι φανερό ότι πρόκειται περί λογισμικού.Η συσκευή σου από ηλεκτομηχανολογικής άποψης είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν έχει πρόβλημα.
skullman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ παιδιά. Έχω αλλάξει 2 ως τώρα και τώρα δουλεύω το τρίτο.Στο πρώτο σταμάτησε να διαβάζει οποιοδήποτε δισκάκι. Το δεύτερο σταμάτησε να διαβάζει DVD ενώ CD διάβαζε και έγραφε κανονικά.Άλλαξα το firmwire με το τελευταίο, έλεγξα όλες τις ρυθμίσεις (DMA κτλ) αλλά ακόμα και σε άλλο Η/Υ που το έβαλα δεν δούλεψε! Εν τω μεταξύ, μιας που η Plextor δεν ζήτησε να τα επιστρέψω, θα δοκιμάσω να φτιάξω από τα 2 το 1. Ελπίζω στο 1 να φταίει η πλακέτα και στο άλλο ο φακός! Ειναι αυτόνομα και ξεχωριστά μέρη, οπότε είναι εύκολο να αντικαταστήσω του ενός με του άλλου!
geovard Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Με συγχωρείς ρε πατριώτη επειδή λες ότι τώρα είσαι στο τρίτο μαζόχας είσαι?Αφού έχεις πρόβλημα με plextor γιατί επιμένεις στη μάρκα αυτή?
lazaross Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ε καλα και τι να κανει; αφου ετσι κι αλλιοως δωρεαν του τα δινουν..
geovard Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ξέρετε με τι πνεύμα μιλάω? Έχω τον 40άρι cd recorder καθώς καί τον 716a dvd recorder της plextor καί ουδέποτε είχα πρόβλημα με οποιαδήποτε έκδοση firmware η nero.Γι αυτό ίσως μου φαίνεται περίεργο.Έχω γράψει μη φανταστείτε πόσα δισκάκια. Πιστεύω ότι πολές φορές γιά προβλήματα π.χ στούς drives,καλό είναι να ψάχνουμε την συνολική εικόνα καί λειτουργία του υπολογιστή.Πριν βιαστεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα ας σκεφτεί.Έχω γνήσιο λογισμικό?Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις?Τρέχουν άχρηστες υπηρεσίες στο παρασκήνιο?Έχω κάνει σωστά τις ρυθμίσεις?Π.χ κάτι απλό.Ένας πήγε να γράψει dvd ενώ στο nero smart ήταν στην επιλογή γιά cd.Καί βιάστηκε να ποστάρει αγχωμένος.
songless_bird Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μια ερωτησουλα...Πως γινεται να γραψω τα DVD παραπανω απο την ονομαστικη τους ταχυτητα? Πχ τα 4x σε 8x...Απενεργοποιησα απο το Nero το PoweRec αλλα δεν μου βγαζει ολες τις υποστιριζομενες ταχυτητες, μονο την 4x. Να σημειωσω οτι και στα plextools εννω το PoweRec το απενεργοποιω, οταν κλεισω το προγραμμα και το ξανανοιξω μου το βγαζει παλι μαρκαρισμενο... Τι φταιει?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.