iforbet Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Θα με ενδιέφεραν κάποια utilities, ή bots, να μου αυτοματοποιήσουν ορισμένες εργασίες. Λοιπόν. Κι εγώ, όπως όλοι, κάνω καθημερινά τη πλοήγησή μου στο ίντερνετ στους τομείς του ενδιαφέροντός μου, μερικές μέρες όμως η δουλειά, η ή κοινωνική ζωή μου δε μου επιτρέπει να διαβάσω τις πληροφορίες που θέλω, αλλά δε θέλω και να μην ενημερωθώ. Και ψάχνω ένα bot ( ή προγραμματάκι που να μπορώ να το προγραμματίζω να πηγαίνει κάθε μέρα σε ορισμένες σελίδες να μου βρίσκει και να μου κατεβάζει αυτά που θέλω -σημαντικό- και να μου τα αρχειοθετεί. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το teleport, εξαιρετικό web spider, που έχει και scheduler με τη διαφορά ότι δε μπορείς ούτε επιλεκτικά να καθορίσεις τι θα κατεβάζεις, και, κυρίως, κάθε φορά θα σου ανανεώσει τα αποτελέματα τις προηγούμενης. Άρα εκτός και αν σώζεις κάθε φορά σε άλλο folder, αυτό γράφει πάνω στα παλιά, που ουσιαστικά defies the point που λένε και οι αγγλάρες και δεν είναι και πολύ χρήσιμο. Έχετε κάτι υπόψη σας, ή θέλει προγραμματισμό αυτό; Θα σας ενδιέφερε κάτι αντίστοιχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.