polaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Εδω και 3 μέρες έχω ξηλώσει τους IDE δίσκους μου, και έχω μονο Sata.. τους 2 IDE τους έβαλα σε external case, τα οποία και έχω κλειστά συνεχώς. Πάμε τώρα... το Bios βλέπει ακόμα ότι στην πρώτη καλωδιοταινία, έχω 2 IDE δίσκους!!!! Μάλιστα όταν έβαλα το ένα DVDRW ως master εκει, μου ελεγε ότι η πρώτη έχει 1 δισκο & το DVDRW και η δευτερη μονο ενα DVDRW... οταν έβγαλα το DVDRW ξαναέγραψε ότι έχω 2 δίσκους.... Κάνω και Auto detect, και μου βγάζει κανονικα τί δίσκος είναι, τι sectors έχει κλπ!!!! Απίστευτο??? Θα μας τρελάνει??? Έβγαλα μπαταρία & έκανα clear CMOS, και αυτο ακόμα εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα,αλλά απλα με ενοχλεί! Το έχει συναντήσει ποτέ κανεις??? Επίσης η αντιγραφή απτον 1 sata στον αλλο ειναι slowwwwwwwwwwwwwwwwwwww......... Τί μπορεί να φταίει? Έχω 2 sata στη motherboard (74 raptor & 160 seagate) και αλλους 2 σε PCI sata controller (2x 250 WD).
Highlander Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως το SATA είναι μαϊμού και παίζει πάνω στον IDE Controller ? Το έχω δει σε μία μητρική παλαιότερα, που στο BIOS όριζες τι ήθελες να βλέπει. PATA ή SATA. Και μήπως βλέπει τους δίσκους που ήδη έχεις ; Αποσύνδεσε τον ένα SATA να δεις, το κάνει ;
polaki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μαιμού όταν λες δεν ξέρω ακριβώς πώς το εννοείς... Στο BIOS έχει μια επιλογη που ελέγχεις αν θες να είναι Auto, Enhanced, και μια δυο αλλες επιλογές. Στο enhanced λέει "allows up to 6 IDE" devices. Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, γιατί φαίνεται ο IDE δίσκος που είχα, και που τώρα δεν υπάρχει κάν? Τα μόνα IDE που έχω στο pc είναι 2 DVDRW.... Για την αντιγραφή τώρα, έκανα κάποιες δοκιμές και φαίνεται να πηγαίνει σχετικά καλά.. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να τεστάρω ταχύτητες??
spirosta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μάλλον έτσι είναι η μητρική Βγάλτα όλα να δεις τι γίνεται Αν και πάλι σου βγάζει δίσκους φώναξε έναν παπα για εξορκισμό
APLOS THN SKECH Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 kalla paidia an eruh o papas kaleste kai mena na apo8anathso ton ejorkismo eyxaristo
spirosta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Πέρα από την πλάκα πάντως για δοκίμασε να τα βγάλεις όλα.
polaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 και πάλι το ίδιο.. καλα δεν με νοιάζει πλέον, παύω να ασχολούμαι με το θέμα αφού λειτουργούν όλα κανονικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.