Προς το περιεχόμενο

Help TFT 17", Ποια απο τις 2?

Dragoneti2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello everybody!

Θελω να αγορασω μια tft 17" οθονη, για να αντικαταστησω την philips 109P4 (19") που την εχω εδω και καμια 3ετια. Εχω καταληξει σε 2 μοντελα, το LG L1730B με 12ms responce rate, 250 brightness, 550 contrast και DVI συνδεση, και το Samsung SM730BF που εχει 4ms responce rate, 300 brightness, 600 contrast και DVI συνδεση. To samsung στα specs ειναι αρκετα καλυτερο (ειναι και περιπου 40 € ακριβοτερο) και ακουγεται οτι τα samsung εχουν και μεγαλυτερη πιστοτητα στα χρωματα αλλα εχει ενα μειονεκτημα, οτι απο οτι ακουω εχει εγγυηση αλλαγης στα 7 pixel (??) που με φοβηζει αρκετα ενω το LG εχει 0 Pixel. Τυχαια, πριν 2 μερες πηρα ενα LG L1730Β για τις αδερφες μου και το δοκιμασα στο δικο μου pc και μου φανηκε αρκετα αξιοπρεπες ακομα και στα παιχνιδια (που παιζω αρκετα) με ελαχιστο blur σε μερικες πολυ εξεζητημενες καταστασεις (και με προσοχη το του ψαχνω να βρω αν εχει blur σαν τεστ) αλλα ως gamer θα προτιμουσα να εχω οσο το δυνατον μικροτερο responce time σαν αυτο του samsung.

Ποια απο τις 2 ειναι προτιμοτερο να παρω? Παντως απο την δικη μου εμπειρια σε 2, 3 LG που εχει τυχει να αγορασω για φιλους και συγγενεις καμια δεν ειχε καμενο Pixel απο την μανα του. Ποσο συχνο ειναι να ερχονται οθονες με καμενα pixel απο το εργοστασιο?

Στην τελικη LG ή Samsung?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...