rufous Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά θέλω μια συμβούλη. Το ποντίκι μου, ένα Microsoft Optical από τα πρώτα που βγήκαν, δεν κλείνει όταν σβήνω τον Η/Υ μου, και συνεχίζει να "καίει" το λαμπάκι του. Αυτό είναι ενοχλητικό στον ύπνο, γιατί πρόσφατα έφερα το PC στο δωμάτιο... Στον παλιό μου Η/Υ, έναn PIII στα 667, έσβηνε αμέσως... Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι... (Επιλογές Ενέργειας, Ποντίκι, κ.τ.λ.) Μπορείται να με βοηθείσετε;
dwarves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Nomizw oti ama to valeis sthn USB thira tha svhsei.... to pathena kai egw to idio otan to eixa sthn thira tou pontikiou....ps2
kazantzidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 egw pali sto laptop pou exw exw afto to pontiki kai otan svinw to pc sbinei alla otan to anoigw den anabei mono toy. kamia idea? (USB einai i 8ura)
JPriest Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά θέλω μια συμβούλη.Το ποντίκι μου' date=' ένα Microsoft Optical από τα πρώτα που βγήκαν, δεν κλείνει όταν σβήνω τον Η/Υ μου, και συνεχίζει να "καίει" το λαμπάκι του. Αυτό είναι ενοχλητικό στον ύπνο, γιατί πρόσφατα έφερα το PC στο δωμάτιο... Στον παλιό μου Η/Υ, έναn PIII στα 667, έσβηνε αμέσως... Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι... (Επιλογές Ενέργειας, Ποντίκι, κ.τ.λ.) Μπορείται να με βοηθείσετε;[/quote'] Το ποντίκι αυτό όπως και τα περισσότερα optical μπαίνουν σε stand by mode (λιγότερο κόκκινο φως). Αυτό είναι αυτό που βλέπεις όταν κλείνεις το PC σου. Τωρα στο παλιό απλά δεν έδινε ρεύμα, δηλαδή όταν έκλεινε το PC έκλειναν τα πάντα. (Να χαίρεσαι τώρα που σου δουλεύει)
Bigi444444 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Rufous, το ίδιο έχω και εγώ και δεν μου κλείνει επίσης.Βέβαια de με ενοχλεί καθόλου. Τι κάνω εγώ;Απλά όταν έχω κλειστό το pc για πάνω από 1-2 ώρες (μόνο όταν λείπω για μέρες απ' το σπίτι δηλαδή ) κλείνω τοι τροφοδοτικό από το διακόπτη του.
rufous Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Κατάλαβα παιδιά, 1000 ευχαριστώ! Ναι, ακριβώς μπαίνει σε ένα stand by mode δεν φέγγει το ίδιο. Και στο παλιό PC ΔΕΝ το είχα στη USB!!! Τελοσπάντω, ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας...
Papajohn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Το δικό μου (MS IntelliMouse Explorer 3.0) σε PS2 κλείνει μια χαρά... Ευτυχώς δηλαδή γιατι θα το έστελνα αν όλη τη νύχτα είχα ...κόκκινο φωτάκι στο δωμάτιο μου!
DIMERR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Entaksei den einai kai toso enoxlitiko.Apla i etairia tha borouse na to kanei na sbinei teleiws etsi wste na min spataliete i bataria tzaba enw den einai se xrisi!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.