Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη τίτλων .SRT σε .AVI

babis76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το πως μπόρω να βάλω .SRT υπότιτλους σε ένα αρχείο .AVI με σκοπό να δώ την ταινία όχι στον υπολογιστή μου αλλά στο DVD player που έχω συνδεμένο στην τηλεορασή μου.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Έχω κάνει μια προσπάθεια με το AVISubtitler 0.25 και έκανα ενα δοκιμαστικό αρχειάκι περίπου 10λεπτών.Το έτρεξα στον υπολογιστη μου έχω κανονικα εικόνα και απο οτι καταλαβαινω και οι υποτιτλοι ειναι συγχρονισμενοι αλλα δεν εχω ηχο.

Επισης δεν το εχω δοκιμασει στο DVD player μου .

Δημοσ.

Αν το DVD player ειναι DivX certified, τοτε αρκει να εχεις τα δυο αρχεια στο ιδιο folder και να εχουν το ιδιο ονομα...

...θα φορτωθουν αυτοματα...

Αρκει βεβαια να υποστηριζεται και η ελληνικη γραμματοσειρα...

Δεν ειναι απαραιτητη η επανασυμπιεση για την ενσωματωση των υποτιτλων στην εικονα...

Δημοσ.

Το DVD μου ειναι DIVX certified εκανα αυτο που μου ειπες δλδ ιδιο ονομα ταινιας και υποτιτλων εμφανιζει τους υποτιτλους αλλα κινεζικα αρα δεν υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα.Ψαχνοντας μεσα στο φορουμ καταλαβα οτι πρεπει να κανω update το firmware εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Εχω το UNITED DVX 5021 εχετε υποψη τιποτα ;

Ευχαριστω....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω ενα παρεμφερες προβλημα και σκεφτηκα να μην ανοιξω νεο τοπικ...

Εχω αρχεια avi και τους υποτιτλους. Ομως οσο και να το παλευω με τους χρονους δεν βρισκω ακρη. Προσπαθως φταιει το frame rate.

Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να βρισκω το σωστο αρχειο με τους σωστους υποτιτλους???

Δηλαδη τι πρεπει να προσεχω???

Σκεφτομαι οτι καλο ειναι να βρισκω τους υποτιτλους και μετα το αρχειο στο οποιο και θα κατσουν οι υποτιτλοι....

Μια βοηθεια ρε παιδες γιατι εδω και δυο μερες προσπαθω να συγχρονισω ενα avi και τζιφος....

σνιφ.....

Δημοσ.

To Winavi ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ Vobsub,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ (ΚΑΝΕΙ 1 ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΙΝΙΑ)

Δημοσ.

το winavi δεν συνγχρονίζει - απλά κάνει το mixing του avi με το srt. Τωρα για να συγχρονίσεις τους υπότιτλους καλό ειναι το time adjuster http://www.ireksoftware.com/ta/

και το http://dvd.stuff.gr/downloads/213-EL-Ypot_setupsub.zip (ελληνικός υποτιτλιστής)

μετά -εφόσον θές - πάς στο winavi (ή στο thefilmmachine ή στο avi2dvd)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...