deathlok Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 madsc pote ma pote ksana diskous kopis dremel einai oi xiroteri me diafora.(ixa parei kati italikous apo ton dilma korifi (kai pamftinoi) alla den tous ksnafernei) protino minicraft (fiberglass panta) exoun toulaxiston triplasia antoxi eno eimai ikanopoiimenos genika apo ta eksartimata dremel oi diskoi tous einai boutira (gia tous fiberglass giatoi oi alloi einai akoma xeiroteroi)
madsc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 @ibari Όμορφο, αλλά δεν είναι παράθυρο, είναι σχέδιο. @deathlok Ευχαριστούμε για το tip /sc
ibari Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 @ibari Όμορφο' date=' αλλά δεν είναι παράθυρο, είναι σχέδιο. [/quote'] Δεν το έπιασα το υπονοούμενο.
tolis86 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia iremia!! mi malwsetai kiolas! ontws oute egw katalava ti enoeis mod?....... kai ayto gia na to kanei kopsimo de thelei??? ma egw de thelw na kanw parathiro....(prepei na parw plexyglass kai silikones kai den exw xrono-diathesi na perimenw me anixto kouti na teleiwsw.....) thelw apla ena kykliko kopsimo na kanw gia na vidwsw enan 12ari anemistira kai apo panw tou enan fan guard....
kolobaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Σου παραθέτω την εμπειρία μου: Πώς το κατάφερες αυτό ρε θηρίο;;;
pkoutsias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Epishs mporeis na katafygeis sthn lysh tou leiser kophs metallwn....Nomizw oti kapou tha vreis ena magazi na kanei afti th douleia...To shmadeveis kai to pas...Omws den kserw gia to oikonomiko... Elpizw na voithisa!
wert Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 thelw apla ena kykliko kopsimo na kanw gia na vidwsw enan 12ari anemistira kai apo panw tou enan fan guard.... :grin: Την ίδια ιδέα έχω και εγώ να κόψω ένα κομάτι δηλαδή για να βάλω έναν 120άρι ανεμιστήρα να ρίχνει πάνω στη μητρική (ή και να βγάζει αν έτσι θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα) .......... Βέβαια τώρα πάει το καλοκαίρι και τα προβλήματα με τις υψηλές θερμοκρασίες οπότε μάλλον αναβάλεται για την άνοιξη για ετοιμότητα για το επόμενο καυτό καλοκαιράκι. :-P Ομως λυπάμε το κακόμοιρο το κουτί. Κρίμα είναι να το χαλάσω ίσως. Με τροχό τι λέτε ρε παιδιά θα γίνει καλή δουλίτσα. Δεν θα γίνει στρογγυλή τρύπα αλλά τετράγωνη φυσικά έτσι. Ή μήπως να σημαδέψω εκεί που θα μπεί ο ανεμιστήρας να κάνω ακριβώς τις τρύπες για τις βίδες στερέωσης και μετά να το γεμίσω τρυπούλες σε εκείνο το κομάτι με ένα τρυπάνι :razz: Εκτός και μέχρι τότε καταφέρω και πάρω κάνα τέτοιο Ή κάνα τέτοιο
pkoutsias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Molis shmera to prwi, ekopsa to plaino tou koutiou me me th sega. An kai to sxhma htan 2 kykloi, to sxhma bghke poly omalo(xrhsimopoihsa kai ligo th lima gia kati petsokopsies...). To proteinw se osous theloun na kanoun handmaded parathyro, alla me prosoxh giati einai poly dynato ergaleio!!! Hdouleia egine poly grhgora (kanena 15lepto). Na prosthesw oti to plaino htan anokseidwth lamarina 1mm. Kales modes se osous to epixeirhsoun!
anark Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Σου παραθέτω την εμπειρία μου: Kali doulia. Poly omorfo kouti!
wert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Molis shmera to prwi, ekopsa to plaino tou koutiou me me th sega. An kai to sxhma htan 2 kykloi, to sxhma bghke poly omalo(xrhsimopoihsa kai ligo th lima gia kati petsokopsies...). ! Τράβα και καμιά καλή φωτογραφία υψηλής ανάλυσης για εμάς τους πεινασμένους να παίρνουμε ιδέες. :-P Τέτοια λέτε και κάνετε και με κάνετε και ζηλεύω και θα του πετάξω τα μάτια έξω και εγώ κάποια στιγμή.... :grin: Βέβαια για τώρα το χειμώνα δεν έχω πρόβλημα αλλά το καλοκαίρι υποφέρω από τις υψηλές θερμοκρασίες και σκέφτωμαι να του ρίξω κάνα δύο τρείς ανεμιστήρες πλαγίος..... Μια απορία!!!!!! Πρέπει να βάζουμε ή να βγάζουμε περισότερο αέρα στο κουτί; ή τις ίδιες πάνω κάτω ποσότητες; :? Σκέφτηκα να βάλω έναν ή δύο 120αρηδες να βάζουν και έναν 80άρι να βγάζει.
pkoutsias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Τράβα και καμιά καλή φωτογραφία υψηλής ανάλυσης για εμάς τους πεινασμένους να παίρνουμε ιδέες. :-P Τέτοια λέτε και κάνετε και με κάνετε και ζηλεύω και θα του πετάξω τα μάτια έξω και εγώ κάποια στιγμή.... :grin: Βέβαια για τώρα το χειμώνα δεν έχω πρόβλημα αλλά το καλοκαίρι υποφέρω από τις υψηλές θερμοκρασίες και σκέφτωμαι να του ρίξω κάνα δύο τρείς ανεμιστήρες πλαγίος..... Μια απορία!!!!!! Πρέπει να βάζουμε ή να βγάζουμε περισότερο αέρα στο κουτί; ή τις ίδιες πάνω κάτω ποσότητες; :? Σκέφτηκα να βάλω έναν ή δύο 120αρηδες να βάζουν και έναν 80άρι να βγάζει. Prepei na vgazei perissotero aera apo oso vazei...(ap' osa exw diavasei...). An exeis parathrhsei se koutia me ena mono anemisthra apo pisww' date=' o anemisthras aftos vgazei aera... na kai i foto pou theleis(mhn peis gia poiothta tpt, einai mia "enxeirhsmenh" webcam me xalasmeno autozoom!!!) Epishs, den exw agorasei akoma to plexiglass. Telos, to evgala apo to kouti gia variemai na aposyndew kalwdia...
tolis86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 ωραιος!!.....εγω σκεφτομουνα να ωαλω δυο 12ριδες απο πλαγια......ενας για ΚΜΕ και για το τσιπσετ και ενας αλλος για τις μνημες......αρα θα μπαινει παραπανω αερας αποσος θα βγενει....αλλα δε νομιζω να μην πεσουν οι θερμοκρασιες...παραξενο μου φενεται...
wert Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Είδες ; Κατοπιστηκότατες οι φωτογραφίες Mια χαρά είναι οι τρύπες. Και για πές μου τώρα. Στη μια θα βάλεις απ'ότι βλέπω 120άρι και στην άλλη 80αρι όπως δείχνει. Αυτοί τώρα θα βάζουν ή θα βγάζουν αέρα; Εγώ σκεφτώμουν να βάλω έναν 120άρι να ενισχύσει την ψύξη στον επεξεργαστή+mobo και κάνα δύο 80άρια ή άλλον ένα 120άρι να βγάζει και αυτούς να τους ελέγχω με κάποιο fun controler ούτως ώστε να μην δουλεύουν συνέχεια φούλ αλλά στο ρελαντί ή αν γίνεται να κλείνουν κιόλας και μόνο όταν χρειάζεται να βάζω τα γκάζια. Με βλέπω να καταλήγω κάπως έτσι :?
pkoutsias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Wraios o typos me to kouti...(an tous valei me th swsth diataksh kai sto full, les na peta kiolas?) Pros to parwn den tha valw anemisthra mias kai den exw provlhmata...Argotera isws na valw enan 80ari sthn mikrh trypa, gia na mhn xanw thn "thea" apo ton megalo kyklo-parathyro! to tolis86 Sigoura tha deis kapoia veltiwsh, alla kalyterh epidosh exoun me ton tropo pou sou eipa(epanalamvanw, apla metaferw afta pou exw akousei, kai sigoura den eimai katholou psagmenos me afta ta themata!)
noname? Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ego edosa to plaino mou se aloumina mazi me ena terastio plexglass kai to ekane kai gamw!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.