NKod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 mazi milame monos sou katalavainesai...Den nomizw na piasei to net cafe dipla sta village...alla opws eipa dikia tou epilogi to pou tha to anoiksei...kai parepiptontws...an thelei na piasei pitsirikaria mporei na anoixei kai se opoiadipote geitonia....ta paidia tis geitonias tha erxontai
aGka8l Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 re pedia to kaatalilo meros na anixseis net cafe ine dipla apo sxolia!akoma na piasete to noima? ;p
Isle Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 το ρέθυμνο έχει μόνο ένα με πολλούς υπολογιστές νομίζω, κάπου στους 70.Υπάρχουν και άλλα μικρά αλλα είναι αρκετά πάντως.Θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι πρωτότυπο πάντως αλλιώς δεν έχει μέλλον.
pern112 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Στέκει αυτο που λες για απέναντι απο το breeze; Εγώ ξέρω οτι εκεί φτιάχνεται το Village Center... κατα τ'άλλα' date=' ενημερωτικά, είμαι σε κουβέντα με κάποιες εταιρίες... και πάλι thanx για τον χρόνο σας παιδιά! όλες οι γνώμες "καταχωρούνται" [/quote'] ναι village θα φτιαχτει απ'οτι ξερω το οποιο αν λειτουργησει οπως αυτα των αθηνων θα εχει μεσα ινετ για online games οποτε δευτερο στην περιοχη τι να πιασει αφου θα γινεται μαζωξη εχει για πιπινια. Επισης πανω απο το desire εχει και το μπιλιαρδαδικο οποτε η ιδεα καποιου φιλου εδω ακυρο για την περιοχη. Γενικά ισως να ηταν καλυτερα να χτυπησεις κανα μεγαλο χωριο ή πολη εκτος ηρακλειου. Και πιο φτηνα νοικια και πιο ευκολο να εχεις πελατεια.Αρκει νεολαια να εχει.
drm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Αντε να πώ και εγώ την άποψή μου. Λοιπόν, μάλλον θα είνα δύσκολο να χτυπήσεις σε τιμές τα μεγάλα που δίνουν 5Ε/7Ω. Εδώ στην γειτονία μου ΤΕΙ, έχει ανοίξη ένα με 1.5Ε/Ω είναι βέβαια ακριβό(όχι πολύ), αλλα ελλίψη ανταγωνισμού στην περιοχή τα πάει καλά. Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποια πραγματάκια που δεν τα προσέχουν οι υπόλοιποι. Φρόντισε να επιτρέπεις την σύνδεση USB Drives (χωρίς καμία εξτρα χρέωση). Να μπορεί ο χρήστης να γράψει ένα CD/DVD προφανός σε ένα μηχάνημα που θα έχει Drive (δεν χρειάζετε να έχουν όλα) με πολύ λογική τιμη (.5Ε) Να έχεις δισκάκια άδεια Και άν δεν μπορείς να χτυπήσεις στα ίσια τις τιμές, σκέψουν το ενδεχόμενο να προσφέρεις καφέ ή αναψυκτικό μαζί με το ιντερνετ... Επίσης, έχε κατεβασμένα στο μαγαζί σου όλα τα τελευταία shareware / Drivers ώστε να μπορεί να τα πάρει όποιος ενδιαφέρετε, είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα το εκτιμήσουν... Καλή επιτυχεία εάν προχωρήσεις και ενημέρωσε μας να περάσουμε...
persival Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Αντε να πώ και εγώ την άποψή μου. Λοιπόν' date=' μάλλον θα είνα δύσκολο να χτυπήσεις σε τιμές τα μεγάλα που δίνουν 5Ε/7Ω. Εδώ στην γειτονία μου ΤΕΙ, έχει ανοίξη ένα με 1.5Ε/Ω είναι βέβαια ακριβό(όχι πολύ), αλλα ελλίψη ανταγωνισμού στην περιοχή τα πάει καλά. Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποια πραγματάκια που δεν τα προσέχουν οι υπόλοιποι. Φρόντισε να επιτρέπεις την σύνδεση USB Drives (χωρίς καμία εξτρα χρέωση). Να μπορεί ο χρήστης να γράψει ένα CD/DVD προφανός σε ένα μηχάνημα που θα έχει Drive (δεν χρειάζετε να έχουν όλα) με πολύ λογική τιμη (.5Ε) Να έχεις δισκάκια άδεια Και άν δεν μπορείς να χτυπήσεις στα ίσια τις τιμές, σκέψουν το ενδεχόμενο να προσφέρεις καφέ ή αναψυκτικό μαζί με το ιντερνετ... Επίσης, έχε κατεβασμένα στο μαγαζί σου όλα τα τελευταία shareware / Drivers ώστε να μπορεί να τα πάρει όποιος ενδιαφέρετε, είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα το εκτιμήσουν... Καλή επιτυχεία εάν προχωρήσεις και ενημέρωσε μας να περάσουμε...[/quote'] Πολύ καλές οι ιδέες σου, λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν. Εφόσον τελικά γίνει η δουλεία, όλο και κάποια απ'όσα αναφέρεις θα πραγματοποιηθούν. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.