gkatsogr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως για να δουλέψει θέλει εγκατεστημένο το ULEAD DVD Movie Factory που έχει μέσα η συσκευασία!Εμένα είχε το 2.Για τα 4 δευτερόλεπτα που λέει ο Power21 είναι γιατί δεν βρίσκει σήμα!Να κοιτάς η κασσέτα να είναι στο σημείο που θέλεις να ξεκινήσει η εγγραφή σου και το βίντεο στην παύση.
S2Katana Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Σωστο. Να καταλαβεις δοκιμασα να το κανω να δουλεψει με το Nero και κολλησε το συμπαν!
MasterX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ξεθάβω και γω το θέμα πάλι, καθώς δανείστηκα από ένα φίλο το AVerMedia DVD EZMaker USB Plus για να περάσω κάτι σημαντικό ελάχιστης διάρκειας (λιγότερο από 1 λεπτό) από μια βιντεοκασσετα στο σκληρό... Βασικά και εγώ δεν μπορώ να πάρω σήμα στο PC.. Στο PowerDirector που συνοδεύει τη συσκευή δείχνει μαυρη οθόνη και αν κάνω capture δεν γράφει τίποτα... Στο NeroVision Express που με ενδιαφέρει πιο πολύ καθως κοιτάω να πάρω ασυμπίεστο το βίντεο, μου γράφει αν επιλέξω τη συγκεκριμένη συσκευή Recording disabled: No signal detected.. Όσον αφορά τις συνδέσεις, έχω ένα σχετικά καινούργιο (διετίας) βιντεο Samsung που έχει και 3 εξόδους RCA μπροστά και το σύνδεσα εκεί...
S2Katana Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Mιας και δεν τα παω καλα με τα καλωδια, θα σου πω πως το συνδεω εγω. Απο την εξοδο του βιντεο εχω ενα scart.Αυτο βγαζει 3 καλωδια(ηχος και εικονα) και τα συνδεω στο καλωδιο που ηταν μαζι με τη συσκευη.Μετα καταληγει στην usb του pc.
MasterX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Εντάξει, εγώ δεν χρησιμοποιώ το scart, αλλα τις 3 εξόδους RCA που έχει μπροστά το βίντεο... Επίσης μαζί με το USB (προς το PC) βγαζει και ένα στερεο καρφί για τον ήχο. Αυτό λογικά πάει στο Line in της κάρτας ηχου... εσένα δεν έχει τέτοιο?
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ναι παει στο line in της καρτας ηχου.Προσεξε να το ανοιξεις απο το cp της καρτας.Μια φορα το ειχα ξεχασει και νομιζα πως χαλασε. lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.