Προς το περιεχόμενο

Ezmaker Usb 2.0 Aver Media

Power21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia exo ena Ezmaker ths Aver media to pira apo to plaisio proxthes, to sindeo kanonika sto video kai prospatho na kano grab, ektos oti mou stamataei mono tou sta 4 deuterolepta den kanei capture tipota telios.

Xerei kapios kanena hint gia na doulepsei ayth h malakia?

Δημοσ.

Και εγω το εχω αλλα δεν αντιμετωπισα προβληματα.Μηπως εννοεις οτι εκει που αρχιζει να κανει εγγραφη απο VHS κολλαει η εικονα που σου δειχνει στο προγραμμα?Το λεω γιατι και εμενα μου το κανει σε καποιες κασσετες, αλλα προχωραω λιγο παρακατω και ολα ΟΚ.Δοκιμασε λοιπον λιγο να την προχωρησεις η να βαλεις αλλη κασσετα.Επισης ειναι σε USB 2.0?

Δημοσ.

Εγώ έχω το XPERT DVD MAKER USB 2.0 που είναι πιο φθηνό και δεν είχα κανένα πρόβλημα με πολύ καλή ποιότητα!Συνδέεται και με κάμερες και με διάφορες αναλογικές πηγές.Το πιο λογικό είναι αφού το συνδέσεις,έπειτα με το πρόγραμμα να πατήσεις απλώς το record και θα ξεκινήσει να γράφει!Όμως καλό είναι να ρυθμίσεις ποιότητα capture σε highest(αν έχει τέτοια επιλογή) και φυσικά σε dvd.Γενικώς παίξε με τις ρυθμίσεις.Ακόμα θυμίσου να είναι σε Cosmposite Mode.

Δημοσ.

Βασικα δεν αντιλαμβανομαι πληρως αυτο που λες.Σε ξαναγυρναει δηλαδη στη μαυρη οθονη που εχει πριν αναψεις το video?Η μηπως εκει που κανεις εγγραφη απλα ''κολλαει'' η εικονα?

Δημοσ.
Βασικα δεν αντιλαμβανομαι πληρως αυτο που λες.Σε ξαναγυρναει δηλαδη στη μαυρη οθονη που εχει πριν αναψεις το video?Η μηπως εκει που κανεις εγγραφη απλα ''κολλαει'' η εικονα?

Βασικα και πριν πατισω to record μαυρη οθονη δειχνει !!

Δημοσ.

E τοτε απλα δεν εχεις κανει σωστη συνδεση γιατι δεν παιρνει ουτε οπτικο ουτε ηχητικο σημα.Πως το εχεις συνδεσει?Το ενα καλωδιο μπαινει σε usb 2.0 και το αλλο στο line out της καρτας ηχου σου η της μητρικης σου(onboard).Μετα συνδεεις το αρσενικο κοκκινο-κιτρινο-ασπρο καλωδιο σε θηλυκο κοκκινο-κιτρινο ασπρο το οποιο καταληγει σε scart βυσμα και το βαζεις στην εξοδο του βιντεο...

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κοιταξε εγω το εχω 2 χρονια.Ειναι αξιοπιστο και δουλευει, σε εμενα τουλαχιστον, καλα.Τωρα για την τιμη του δεν ξερω...Ποσο κανει τωρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...