Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon 9250 TD 128mb AGPx8

erik25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως από αυτές που αναφέρεις είναι πολύ καλύτερη.Υποστηρίζει DX 9.0 και γενικά είναι πολύ καλή για την τιμή της.Τώρα για ποιο λόγο ο doc1000 μας την βγάζει σαν τη χειρότερη κάρτα γραφικών του αιώνα, δεν το κατάλαβα.Δεν μας έπεισε καθόλου πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"alhtakos" δε μ' ενδιαφέρει να σε πείσω...

Εγώ σου γράφω με βάση την προσωπική μου εμπειρία. Όταν με 75-80 euro πλέον μπορεί να πάρει κανείς μια 9600pro που παίζει ακόμα και Farcry αξιοπρεπέστατα, μου φαίνεται κοροιδία να δώσει κανείς 50-60 euro kai να βλέπει slow motion...

Το ίδιο και για μια 9250.

Άμα θες πήγαινε αγόρασέ την.

Ρε doc1000 το παλικάρι σου λέει ότι δεν παίζει παιχνίδια.Το θέλει απλά για δουλειά και 3d φωτορεαλισμό.Δεν με ενδιαφέρει να με πείσεις.Απλά το θέμα είναι να κατατοπίζουμε τον άλλο με το τι ζητάει από ένα Pc part και όχι με το τι θα αγόραζες εσύ κι εγώ.

Φυσικά το ακριβότερο είναι και το καλύτερο.Απλά πρόσεξε λίγο τι ζητάει από μία κάρτα....

Εγω μαλλον πειστηκα για αγορα ΑΤΙ radeon 9550.Νομιζω οτι καλυπτει προς το παρον τις αναγκες μου.Για το θεμα του θορυβου τι λετε; Ειναι αθορυβη η συγκεκριμενη καρτα και ακομα,ποιας εταιρειας την υλοποιηση να προτιμησω(ΑSUS,MSI,Club κλπ) ;

αλητακοs ΕΣΥ πρόσεξε τί ζητάει ο erik που άνοιξε το θέμα:

"Καλά ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι η ATI Radeon 9250TD δεν υποστηρίζει DX9.0?"

"Δηλαδή να καταλάβω...Ότι θέλει απαραίτητα Direct X 9.0 δεν θα το παίζει?Γιατί με μία Geforce που έχω τώρα την 2MX400 μου φαίνεται ότι τα παίζει."

Εσύ απ' αυτά τί καταλαβαίνεις? Οτι του είναι παντελώς αδιάφορα τα games?

Eκτός αν το γράψιμο κειμένου στο Word θέλει DX9 !...

Διάβαζε λοιπόν πρώτα πιο προσεκτικά και μη βγαίνεις κι από πάνω...

μακρια απο FX!!!

δεν χρειαζεςται αιτιολογηση!

ΕΙΝΑΙ η πιο χαλια καρτα γραφικων που κυκλοφορει!

παρε μια 9550 να εισαι οκ και να παιζεις και κανα game που και που.

αν θες να δωσεις και κατι παραπανω χτυπα μια 9600 αλλιως 9550.

Τσεκαρισμένα η 9250 από το site της εταιρείας δεν το υποστηρίζει.Υποστηρίζει την έκδοση 8.0 μόνο.

Καταρχήν DX 9.0 doc1000 θέλουν και εφαρμογές της Autodesk για να δουλέψουν όπως το 3D Studio max και το 3D Studio Viz.

paidia min mperdeyeste!oles oi kartes grafikwn ypostirizoun sxedon ola ta directX alla mono se software! den einai kataskeyasmeno to chipaki tous me to directX 9.0

Exei diafora to na mporeis na paikseis paixnidia me software directX kai hardware directX.

Giati eida merikous pou mallon den to exoun katalavei 100%. As poume egw me tin MX440 mporw kai paizw paixnidia me directX 9.0 (meta tin egkatastasi tou) alla se poly xamilwteri poiotita apo mia alli karta grafikwn sta idia mb kai apodosi kai Hardware to directX

Elpizw na einai swsta ayta pou lew....an kapoios pio eidikos exei asxolithei me to thema plz as dwsei ta fwta tou!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...