Bourdoulas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Κάθε τρεις και λίγο το adsl modem\router αποσυνδέεται απ το internet. Για να ξανασυνδεθώ πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να γίνεται αυτόματα;Απ' τις επιλογές της συσκευής δεν γίνεται γιατι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο....μήπως μέσω κάποιου προγράμματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackwar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ 8μιση μήνες, και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα…. Δεν κατάλαβα τι εννοείς συνδέεσαι χειροκίνητα; Αφού και να γίνει reset ξαναβρίσκει μονό του πάλι την ip wan Μάλιστα το έχω αφήσει 5-6 μέρες χωρίς τροφοδοσία επίτηδες (όταν εγώ έλειπα) Για να δω τι θα γίνει, και δεν έγινε τίποτα αμέσως όταν μπήκε στο ρεύμα βρήκε πάλι την ip κανονικά και με τον νομο . Μήπως όταν το σεταρες δεν έβαλες τον αυτόματο; γιατί αν θυμάμαι κάλα, έχει τρεις επιλογές στην αρχή πάνω στο σοτάρισμα. Κάπου σε ξένα φορα είχα διαβάσει για έναν χρήστη του οπίου δεν συγχρονιζόταν η γραμμή και λύθηκαν όλα με ένα update firmware….δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις τίποτα….!!! Να σε ρωτήσω κάτι ποιόν ISP έχεις; Επικοινώνησες με το support; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.