Προς το περιεχόμενο

Provlima me diktuo meta tin egkatastasi tou zone alarm 6.60

chfilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες το πρόβλημα εχει ως εξής....εκανα εγκατάσταση το τελευταίο zone alarm και απο εκει και μετά μου εμαφανίζει πρόβλημα στο δίκτυο....Τι εννοώ μου βγάζει τη σύνδεση μου περιορισμένη...το κακό είναι ότι το έκανε και στο φίλο μου....εγώ αναγκάστηκα και εκανα format.αφού αρχικά είχα προσπαθήσει και είχα κανει τα πάντα για να το λύσω το πρόβλημα....ειχα απεγκαταστήσει το πρόγραμμα....αλλά τίποτα...εκανα επνανεγκατάσταση των win αλλά και πάλι τίποτα...τελικά με format βρέθηκε λύση....μηπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

to periorismeni to bgazei poles fores otan den pernei ip o ipologistis.ixes dokimasei na sbiseis to zone alarm kai meta na kaneis ena sustem restore stin previous day.etsi tha epeze logika.b.ama sto xanabgalei bale karfotes ip dioti isos ama itan automata to zone alarm na to ekove kai na min to afine na tis parei apo ekei pou eprepe.

Δημοσ.

o poulinos εχει μαλλον δικιο, αν η ip που εχει το μηχανημα την περνει αυτοματα τοτε με το που μπαινει το zone alarm την <<κοβει>> αφου δεν την εχει trust.

Ειτε βαλεις αυτοματα να δεχετε την ip, ειτε χειροκηνητα θα πρεπει να κανεις μια ρυθμιση στο zone alarm: πηγαινε ... firewall-> zones -> Add>> -> IP Range ->

εκει βαλε τις ips του δικτυου σου μια περιγραφη και μετα πατα Aply.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...