Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ADSL + FAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω πρόσφατα αγοράσει ένα πολυμηχάνημα (+FAX)

Η ερώτηση είναι αν βάλω ένα ... τηλεφωνικό Τ (σορρυ δεν ξέρω πως λέγεται) στην πρίζα τηλεφώνου και ένα φιλτράκι μόνο στην γραμμή για το Φαξ θα είμαι οκ ή θα χρειαστεί να τραβήξω καλώδιο από άλλη τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού?

Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το εχω συνδεδεμένο χύμα στην πρίζα χωρίς φίλτρο και παίζει μια χαρά, τα fax φεύγουν-έρχονται κανονικά. Δεν ξέρω πως και γιατί συμβαίνει αυτό αλλά δεν το πολυέψαξα, δε με απασχολεί. Το ασύρματο επίσης το έχω συνδεδεμένο χωρίς φίλτρο και δουλεύει και αυτό μια χαρά χωρίς παράσιτα. Το μόνο που βγάζει παράσιτα είναι μια (παλιά) σταθερή συσκευή τηλεφώνου που έχω σε άλλο δωμάτιο και στην οποία εχω βάλει φίλτρο.

ego pantos an sindeso opoiadipote siskevi xoris filtro pera ton thorivo pou den akous tipota sto til peftei kai i grammi tou internet me to pou sikoneis to akoustiko.(filtro kai ksero psomi)

btw o ote ta exei poli pio ftina apo e-shop ktl (2.30euro i kati tetio)

παιδια μιας που λετε για fax, για να μην ανοιξω νεο topic, πως μπορεις να στειλεις φαx μεσω internet?

πρεπει να scanaρεις την σελιδα που θες να στειλεις η μπορεις να παρεις κατευθειαν το κειμενο απο καπιο wordpad πχ?

για δωστε τα φωτα σας!

thanks!

gia tin isdn den iparxei filtro iparxei splitter.filtro mono pstn.stin isdn to splitter ine ipoxreotiko.fax meso internet ixera oti i forthnet dinei.den to exo psaxei me allo tropo para me programmata winfax pou pezoun me pstn kai isdn modem of course.not addsl.

το φιλτρο για το fax χρειαζεται μονο πανω se pstn oxi isdn ετσι?

Γενικα οι isdn γραμμες δεν θελουν φιλτρα!!!! :smile: :smile:

Edit....Συγνωμη δεν ειχα δει οτι ειχε απαντηθει. :-| :-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...