wert Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Εντός Ελλάδος με ποια courier γίνεται η παράδωση; Περιμένω αύριο ένα plextor αλλά δεν θα είμαι σπίτι και θέλω να περάσω από κει να το πάρω. Με ACS :-P Αν σου έρχεται με DHL ίσως σου έχουν δώσει ένα link για να παρακολουθείς την πορεία του δέματος οπότε θα δεις και με ποια courier θα καταλήξει στο τέλος.
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Με ACS :-P Αν σου έρχεται με DHL ίσως σου έχουν δώσει ένα link για να παρακολουθείς την πορεία του δέματος οπότε θα δεις και με ποια courier θα καταλήξει στο τέλος. DHL έρχεται. Αν στην περιοχή σου δεν έχουν αντιπρόσωπο μπορεί να έρθει μέσω Interattica ( έχουν συνεργασία ). ACS --> No wert
wert Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 DHL έρχεται.Αν στην περιοχή σου δεν έχουν αντιπρόσωπο μπορεί να έρθει μέσω Interattica ( έχουν συνεργασία ). ACS --> No wert Μήν πας στοίχημα σε αυτό γιατί ήδη έχασες. Τουλάχιστον η περίπτωσή μου ήρθε με ACS. Δές και το ανάλογο πόστ μου 12 μέρες πρίν για απόδειξη. Θέμα: rma request help
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μήν πας στοίχημα σε αυτό γιατί ήδη έχασες. Τουλάχιστον η περίπτωσή μου ήρθε με ACS. Δές και το ανάλογο πόστ μου 12 μέρες πρίν για απόδειξη. Θέμα: rma request help Περίεργο. Χμ... με τρώει η περιέργεια... opening outlook express
greeneye Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 kai emena mia fora me acs to estilan (rodo ime)
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Εμενα και τις δυο φορες με HDL στην Αθηνα. :smile: :smile:
Dark_Rex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μηπως ξερει καποιος ποσο χρονο εγγυηση εχουν τα Plextor dvdr στην Ελλαδα. Εχω ενα 708Α αγορασμενο στις 2/2/2004 το οποιο χαλασε και θελω να ξερω αν καλυπτομαι με εγγυηση. ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μηπως ξερει καποιος ποσο χρονο εγγυηση εχουν τα Plextor dvdr στην Ελλαδα.Εχω ενα 708Α αγορασμενο στις 2/2/2004 το οποιο χαλασε και θελω να ξερω αν καλυπτομαι με εγγυηση. ευχαριστω. Εχεις εγγυηση μεχρι 1/2/06...Δυο χρονια ειναι η εγγυηση. :smile: :smile:
Dark_Rex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστω Γιαννη. Θα προχωρησω στη διαδικασια που ειδα πιο πανω για αντικατασταση.
billpeppas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Καλό θα ήταν να γραφτείτε και στο My Plextor ( https://my.plextor.be )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.