teopont Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 ξερει κανεις που θα βρω ενα αρχειο .lst που θα περιεχει μεσα ενα ελληνικο λεξικο. το θελω για να το χρισιμοποιησω με ενα προγραμμα για αναγραμματισμο. ας πουμε θα ηθελα το αρχειο να ειναι της μορφης: καλημερα χρονια παμε .... και να εχει ολες τις ελληνικες λεξεις υποχρεως
Xdanger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 den nomizo na vris kati tetio, sini8os ta leksika xrisimopiun alles vasis dedomenon gia megaliteri taxitita
teopont Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 βρηκα ενα αρχειο παντως που εχει ελληνικες λεξεις παρα πολλες αλλα ειναι στην μορφη καλημερα,η σπιτι,το γουνα,η γατα,η μερα,η κοτοπουλο,το ...... γινεται ας πουμε με το word να του πω να βγαλει οτι υπαρχει μετα το , και να τα βαλει το ενα κατω απο το αλλο ετσι ωστε να τα παρω στην μορφη που θελω
teopont Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 τελικα δεν εχω καταφερει ακομα κατι να βρω για να δουλεψω το προγραμμα εχω βρει για ολες τις γλωσσες εκτος τα ελληνικα γ@#$%ο!
Skanick Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 τελικα δεν εχω καταφερει ακομα κατι να βρω για να δουλεψω το προγραμμα εχω βρει για ολες τις γλωσσες εκτος τα ελληνικα γ@#$%ο! Έχεις E-Mail στείλε μου εδώ [email protected] Έχω κάτι που ίσως σου κάνη
teopont Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ευχαριστω σκανικ ηταν κατι σαν αυτο που ηθελα αλλα δεν μου δουλευει γιατι οι λεξεις εχουν τονους . ξερετε μηπως πως θα απαλοιψω τους τονους απο τις λεξεις.(ευχαριστω και παλι σκανικ για την βοηθεια )
GT1807 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ανοιξε το αρχειο με notepad κ κανε αντικατασταση ολα τα τονουμενα με μη τονουμενα(οχι με το χερι,με την λειτουργια αντικατασταση του notepad).10 περιπτωσεις ειναι μαζι με τα κεφαλαια. Τα σέβη μου
teopont Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 καλη ιδεα gt1807 δεν το ειχα σκεφτει keep up the good work!
GT1807 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Να'σαι καλα teopont.Τελικα δεν μας ειπες αν δουλεψε. Τα σέβη μου
teopont Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι τελικα τα καταφερα ετσι οπως ειπες αλλα μου βγηκε η πιστη μεχρι να το κανει γιατι ηταν πολλες οι λεξεις και ζοριστικε να τελειωσει (βλεπεις ακομα πεντιουμ στα 866 εχω με 896 ram.)
yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Θα μπορούσες να το ανοίξεις με word, να τα κάνεις όλα κεφαλαία και ξανά μικρά. Στη μετατροπή από κεφαλαία σε μικρά χάνονται οι τόνοι, κάτι που είναι απαράδεκτο σε γενικές γραμμές αλλά εσένα θα σε βόλευε απόλυτα!!
teopont Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 σε ευχαριστω yannis λιγο αργα αλλα δεν πειραζει καλιο αργα παρα ποτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.