Προς το περιεχόμενο

Laptop ΜΕΧΡΙ 800 Euro

satikin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

μπορώ να έχω την βοηθειά σας?

Ψαχνω laptop μεχρι 800 euro

με 15.4 οθονη,512 μνήμη,dvdrw,128 κάρτα γαφικών,ένα συμπαθιτικό επεξεργαστη,ο δισκος δεν με νοιάζει τόσο πολύ

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νικήτας

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι laptop με τα χαρακτηριστικά που ζητάς κάτω από ?1000 (και αν) δε θα βρεις. Πρέπει να κάνεις παραχώρηση τουλάχιστον στην κάρτα γραφικών και να προτιμήσεις κάτι με shared μνήμη (εκτός αν αυτό εννοείς στο μήνυμά σου), η οποία δυστυχώς συνήθως δεν υπερβαίνει τα 64ΜΒ, όπως επίσης και στην οθόνη (τα περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής που ψάχνεις διατίθενται με 15,0").

Τώρα, βάσει της αναζήτησης στο skroutz που έκανε ο random, συμπαθητικό βρίσκω αυτό το Acer, διότι έχει καλά χαρακτηριστικά, μερικά εκ των οποίων τα συναντάς σε υψηλότερες κατηγορίες τιμής (80GB σκληρό, 512MB RAM, Wireless LAN, 4 θύρες usb, θύρα ps2 για mouse και IrDA), αλλά δυστυχώς η κάρτα γραφικών του είναι 64MB shared, οπότε αν το θέλεις και για παιχνίδια... είτε ξέχνα τα παιχνίδια ή το συγκεκριμένο laptop (και προσανατολίσου σε κάτι με τα διπλά χρήματα).

Φιλικά ;)

Δημοσ.

Χμμμ... το FSC του play247.gr μου φαίνεται καλύτερο συνολικά από τον Acer που πρότεινα (αν και κατά τι ακριβότερο και λίγο πάνω από το όριο των ?800 που έθεσες) και μιας και είμαι ένθερμος υποστηρικτής της εταιρείας σου τον προτείνω άφοβα. Το μόνο που με προβληματίζει (αναφέρομαι γενικά) είναι η έλλειψη θύρας ps2 για mouse, κάτι που πιστεύω ότι είναι απαραίτητο σε συγκεκριμένες εφαρμογές (πχ σχεδιαστικές). Παραχώρηση πρέπει να κάνεις όσον αφορά τον σκληρό δίσκο (60GB έναντι 80GB του Acer), αλλά το πρόβλημα λύνεται με την αγορά ενός εξωτερικού 2.5 ιντσών (ίσως αργότερα, αν δεις ότι τα 60GB είναι λίγα). Επίσης, η μία θύρα usb λιγότερη σε συνδυασμό με την έλλειψη ps2 θύρας ίσως σου φανεί "κάπως", αλλά και πάλι... πόσα περιφερειακά θα βάλεις επάνω? (άντε ένα BT adapter μόνιμα κι ένα memory stick που θα μπαινοβγαίνει, έτσι?)

Συνοψίζοντας: "Τσίμπα" τον Α1640 (αν και πάλι πρέπει να ξεχάσεις τα παιχνίδια - αλήθεια, δεν είπες για τι χρήση θέλεις το laptop, γι' αυτό και αναφέρω το μεινέκτημα των shared γραφικών, το οποίο δεν πρέπει να σε πρβληματίζει αν χρειάζεσαι το σύστημα κυρίως για εφαρμογές γραφείου).

Δημοσ.

φιλε κοτέτσι σε ευχαριστώ πολύ

η χρηση που θελώ ειναι για μερικες εφαρμογες,Mp3,επεξεργασια photo και videos

δεν βλεπω να ασχολουμε με παιχνιδια

ριξε αν θελεις μαι ματια εδώ μια και ειμαι κοντά στο να το αγοράσω

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Catalog_Id=1&Product_Id=277378&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=6#

Δημοσ.

Δε μου άρεσε ο HP, για δύο πράγματα: ένα είναι ότι εφοδιάζεται με Intel Celeron (προτιμώ τον Sempron της AMD, ενώ σε σύγκριση Pentium και Athlon, προτιμώ τον Pentium :P ) και το δεύτερο είναι ότι έχει μόλις 2 θύρες usb. Αν η μία καταληφθεί από το ποντίκι, τότε η εναπομείνουσα δε φτάνει και για πολλά πολλά (βέβαια αυτό λύνεται με ένα hub, αλλά τελικά κουβάλα το hub, κουβάλα έναν εξτρά σκληρό, κουβάλα-κουβάλα-κουβάλα γίνεται το βάρος της τσάντας λες και κουβαλάς έναν 17" ;-) )

ΥΓ: Ανέφερες ότι θα χρησιμοποιείς το laptop και για επεξεργασία εικόνων... έχε κατά νου ότι, ανάλογα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς, τα 512MB RAM σε συνδυασμό με τις σχετικά χαμηλές επιδόσεις του επεξεργαστή μπορεί να σου φανούν λίγα σε κάποιες περιπτώσεις. ;-)

Δημοσ.

Βάλε άλλα 200 ευρώ και πάρε centrino με intel VGA on board και θα με θυμηθείς. Θα μπορείς να τον ακουμπάς και στα πόδια σου...

Μακριά από chipsets SIS, VIA κλπ.

Δημοσ.

Not bad... βέβαια δεν έχω δουλέψει με Toshiba (για να μπορώ να κρίνω φερ' ειπείν την οθόνη του), αλλά τα χαρακτηριστικά του γενικά είναι okay (με εξαίρεση τον Celeron βέβαια, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα με ?750). Στα θετικά του συγκαταλέγεται ο ενσωματωμένος card-reader 6in1 (τα Vaio φερ' ειπείν υποστηρίζουν μόνο MS). Αν προβείς στην αγορά του γνώμη μου είναι να τον εφοδιάσεις με άλλα 512ΜΒ RAM.

Δημοσ.

για την χρηση που το θελω πιστευω πως και ο celeron δεν με χαλαει

ευχαριστω πολυ Kotetsi για την βοηθεια,αυριο θα το έχω στα χερια μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...