Pytzamarama Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Geia, Eho ena XBOX sindemeno me ena XP SP2 me crossover kalwdio. To ftp upload - download einai mia xara (8000kb/sec). Otan omos pao apo to Media Center tou XBOX (to opoio vlepei arxeia sto PC meso filesharing (samba)) einai tragika argo. Den kolane ta videos alla px gia na ferei ta tags apo ta mp3 kanei para poli wra. Exo tin sindesi dilomeni ws Trusted sto ZoneAlarm (5.5 kai 6.0). Akoma kai otan kanw disabled to ZoneAlarm sinexizei ta idia. Otan kanw restart tote ola einai OK. Ipopsin den exw to ZoneAlarm sto Startup. Pws mporo na kanw entelows disabled to rimadi to ZoneAlarm xvwris restart? (meta to Disabled pou pataw,sta services den vlepo tipota ,parola afta...) Ta idia mou eixe kanei kai to Kerio...
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 sbisimo telios to zone alarm.mono simera exo dei tria themata gia to zone alarm.afiste ta firewall kai doulepse anthropina xoris auta.
ApSiMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 symfwnw kai egw svise to zone alarm!!kanei polles parenergies to pc (kai emena mou mplokare ton msn kai ekane synexeia sign out-sign in-sign out-sign in, mesa eksw mesa eksw mesa eksw....) sbisimo telios to zone alarm.mono simera exo dei tria themata gia to zone alarm.afiste ta firewall kai doulepse anthropina xoris auta[/b']. omws re poulinos den ginete kai xwris firewalls!!!den ti paleyei kapoios eidika an exei tpt dsl...na deis to diko mou sto log file ti exei!tha trelatheis!!! anyway gia emena i kalliteri lysi einai na pareis mia svarna ta firewalls na deis poio voleuetai kala sto systima sou!egw eimai sti gyra akoma (exw to Look N stop twra...)
gerontas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι προσπαθείς να κάνεις: Αν πρόκειται για ftp transfer η καθυστέρηση είναι πράγματι περίεργη, αν προσπαθείς να παίξεις αρχεία αποθηκευμένα στο δίσκο του pc, περίεργο είναι αυτό το "ola einai OK". Χονδροειδής εξήγηση, καθώς έχει περάσει πολύς καιρός από μια σχετική κουβέντα στο xbox-scene: To XBOX μπορεί να τρέχει μόνο ένα πρόγραμμα (.xbe) τη φορά, συνεπώς άν το XBMC πρέπει να λειτουργεί σαν Media Player (και όχι σαν FTP Server), τότε ο SMB Client φορτώνεται υποχρεωτικά στο BIOS με αποτέλεσμα το τελευταίο να διογκώνεται και να οδηγεί όχι μόνο σε καθυστερήσεις αλλά και σε κρασσαρίσματα. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που δεν είναι δυνατό να φορτώσει το XBOX παιχνίδια από το PC. Χωρίς νάχω μετοχές στη Zonelabs (εντάξει φίλε Poulinos?) μάλλον το ΖΑ είναι αθώο στην προκειμένη περίπτωση, πολύ περισσότερο, αφού εκτός του Zone Alarm (που είναι όντως "βαρύ") την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζει και το πανάλαφρο Kerio. Αν θες ξεκαθάρισε τί ακριβώς προσπαθείς να κάνεις και δες μ' έναν task manager τι ακριβώς τρέχει όταν κλείνεις το ZA. PS. @Mods: Μήπως το topic πρέπει να μεταφερθεί στις Κονσόλες?
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 symfwnw kai egw svise to zone alarm!!kanei polles parenergies to pc (kai emena mou mplokare ton msn kai ekane synexeia sign out-sign in-sign out-sign in' date=' mesa eksw mesa eksw mesa eksw....) omws re poulinos den ginete kai xwris firewalls!!!den ti paleyei kapoios eidika an exei tpt dsl...na deis to diko mou sto log file ti exei!tha trelatheis!!! anyway gia emena i kalliteri lysi einai na pareis mia svarna ta firewalls na deis poio voleuetai kala sto systima sou!egw eimai sti gyra akoma (exw to Look N stop twra...)[/quote'] apla xereis giati to ipa.giati idika gia to zone alarm olo parapona blepo edomes.pantos ego pou exo adsl edo kai kamposo kairo sxedon 1,5 xrono poso paei pote mou den eixa firewall otue software oute hardware kai den me exei piraxei kaneis.tora oso gia auto pou les gia to log tha po kati to opoio to exo dei apires fores .kapoios exei kolisei io kai kanei to pc mono tou scan port se diafores ip kai blepoun ena firewall log oti kapoios paei na kanei scan port kai amesos xekinaei o panikos.den ipa oti den iparxoun atoma pou pane na mpoun sto pc alla apires epitheseis einai automates apo mixanimata pou exoun kolisei kati kai apla prospathoun na to kolisoun se allo pc.entaxei den eginan oloi hacker.kai akomakai kapoios na kanei scan port den xathike o kosmos.apo to scan port mexri na mpei kapoios sto pc sou ine poli dromos.sin oti ligoi asxolountai me pc spition.na mpo mesa ti na paro .foto tis pamela anderson px?i kodiko apo to internet .ase pou den me simferei na paro kodiko dioti a einai adsl kai ise online kai b.me briskeis poli eukola ama zitiseis log file apo ton provider blepeis to til tou spitiou mou kai ....
ApSiMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 .......den ipa oti den iparxoun atoma pou pane na mpoun sto pc alla apires epitheseis einai automates apo mixanimata pou exoun kolisei kati kai apla prospathoun na to kolisoun se allo pc.entaxei den eginan oloi hacker.kai akomakai kapoios na kanei scan port den xathike o kosmos.apo to scan port mexri na mpei kapoios sto pc sou ine poli dromos.sin oti ligoi asxolountai me pc spition.na mpo mesa ti na paro .foto tis pamela anderson px?i kodiko apo to internet .ase pou den me simferei na paro kodiko dioti a einai adsl kai ise online kai b.me briskeis poli eukola ama zitiseis log file apo ton provider blepeis to til tou spitiou mou kai .... file symfwnw kai epayksanw.oute tromera apisteyta top secret eggrafa exw oute tpt.Apla opws ksereis kai esy yparxoun polloi kakoitheis poumolis mathoun oti mporoun na kanoun hacking se ena pc ,dwse, kanoun averta.kai epeidi emena exei tyxei na mpei ena vlameno sto pc mou kapotes (perito na pw oti fllodara to kaimeno pcaki tou se secs.....) thelw na exw mia A prostasia. gia tpt parapanw.esy magka mou eisai pragmatika tyxeros pou den sou ekatse tpt periergo mexri stigmis!!! (gia to thema tou ZA den lew tpt allo, ta eipa sto last post kai symfwnoume :-P )
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 ti na po.toso kairo mpeno internet kai to pc 24ora anixto kai pote den ixa provlima .ti na po.who knows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.