Προς το περιεχόμενο

Windows Vista στα Windows ΧP

stefanos_79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νασαι καλά stefanos_79!!! Τελιότητα!!! και απο μνήμη με 512 είμαι και πάει μια χαρά!!!

Μάγκες recommented 100% !!! μόνο στο display properties, στο appearance tab βάλτε στο font size 'Segui' για να είναι νορμάλ οι γραφές.

Δημοσ.

Μπορει κανεις να πει ποση RAM τρωει το theme; Μην το βαλουμε και κρασαρει το pc με κανα δυο προγραμματακια ακομα (MatLab, Jbuilder κλπ)...

Δημοσ.

Εγω ήδη έχω αρχίζει να το βγάζω κομμάτι κομμάτι...

Πρώτα την έκανε η obect bar που ούτε λειτουργική ήταν ούτε πήγαινε τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε. Μετα έφυγε το Y's Shadow το οποίο ναι μέν έδινε Aero αίσθηση στα XP αλλα μου την έσπαγε το start menu να μην ανταποκρίνεται ακαριαία. Όλα αυτα σε P4@2,5Ghz και 512RAM.

Τώρα είμαι με το θεματάκι, το wallpapper με τα χόρτα και το UberIcon. Καλό είναι αλλα αν τελικά τα Vista έχουν αυτο το look που έχω μπροστά μου δεν είναι ούτε ένα βημα μπροστα απο τα XP! Ακόμα και το θέμα είναι πολυ άσχημο συγκρινόμενο με το luna (όταν αυτο βγήκε, οχι τώρα που το έχουμε βαρεθεί)

Δημοσ.
Δεν βρήκα κάτι τετοιο damn3 ...πολύ καχύποπτος εισαι βρε :) :) :)

esy den tha eisoun ean ebriskes enan Win32.GrayBird na kathete sta windows meta apo tin apegkatastash...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...