froulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 με τα προβλήματα που δημιουργεί!!!! Λοιπόν την είχα σε έναν υπολογιστή όπου αφότου βρήκα τους 5.5 drivers δούλευε μια χαρά. Την μεταφέρω σε άλλο υπολογιστή (με την ίδια μητρική) και παρατηρώ το περιβόητο πρόβλημα συγχρονισμού ήχου και εικόνας!!! Ε λέω δε βαριέσαι το είχαν κι άλλοι κάτι θα βρούμε στο forum. Έλα όμως που ότι και να δοκίμασα από το Forum (και δοκίμασα πολλά) δεν δούλεψε. Τι slot άλλαξα, τι Codecs δίέγραψα (pinnacle forum solution) τι εγκατάσταση απεγκατάσταση Drivers τζίφος!! Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι να κοιτάξω για να λυθεί το ενοχλητικο πρόβλημα αυτής της "θαυμάσιας" καρτας της Pinnacle? Thanx.
vageco Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 an enoeis thn palia pCTV ths Pinnacle,,,thn exw kai egw....alla exw panw apo xrono na thn valw na doulepsei...h karta ixou sou einai pci h einai apo to motherboard?Egw thimamai palia mou ekane nera otan thn evaza apo tou motherboard....Oson afora tous drivers ,,eixa tous 5.1 kati tetio...kai win xp...Kai kati allo gia pekse ligo me ths rithmiseis tou menou pou exei to menou ths Pctv...
evansdimo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω εχω την PCTV Stereo. Υπαρχει μια επιλογη στα tools που λεγεται Pinnacle Pci performance enhancer. Στις περισσοτερες φορες λυνει αυτο το προβλημα συχρονισμου εικονας και ηχου. Δοκιμασε το και πες μου.
pcos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ego exo tin PCTV 110i.Den iparxei provlima sto sinxronismo alla exei kaki poiotita eikonas kai poli kako Pinnacle software. Makria loipon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.