Stratos2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Βοηθηστε και εσεις ποιο απο τα δυο σετακια να παρω??? CREATIVE MEGAWORKS 2.1 250D ή LOGITECH Z-2300 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Κανεις δεν φερει γνωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsbunnie Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλτατε εγω θα σου προτεινα logitech και να μην την πατησεις οπως εγω που πηρα creative και εχει χαλασει το ντιμακι που αυξομειωνεις τον ηχο μεσα σε 6μηνες!Οτι αλλο εχω απο logitech εχει βγει σκυλι και ειμαι απολυτως ικανοποιημενος! Πως την πατησα ετσι.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 apo thn stigmh pou anhkoun kai ta 2 stis "megales" seires twn 2 etareiwn pare oti einai kalytero gia thn tseph sou...diafora kata thn apopsh mou den prokeitai na diapistwseis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Διαφορα τιμης δεν εχουν μεγαλη μεταξυ τους οποτε το μονο που θελω ειναι γνωμες απο κατεχωντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Sygnwmi re paidia alla posa post tha anoiksoune akoma gia tetoia themata...Logitech ek pepoithisews anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Ok εκλεισε για LOGITECH... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.