teopont Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Σε ευχαριστω κακλι οντως δεν ειχα δει τα email μου και να εισαι σιγουρος οταν ετοιμασω την ιστοσελιδα μου θα εισαι ο πρωτος που θα παρεις προσωπικη προσκληση!(ευχαριστω και ολους τους αλλους για την βοηθεια ) insomnia forum rules!
teopont Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 εχω αρχισει και κανω μια σελιδα ετσι για πλακα με το web page maker. μεχρι τωρα ολα καλα μετα που τελειωσω την σελιδα πως θα την ανεβασω εκει που θελω πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο. εχετε να μου προτεινετε καποιο σαιτ που θα την βαλω. η σελιδα θα βγει γυρω στα 20 mb υπαρχει περιπτωση να βρω καποιο χωρο που θα μου την φιλοξενησει δωρεαν και χωρις διαφημησεις. εχω συνδεση forhtnet adsl 256 ξερεται αν μου παρεχει καποιο χωρο ευχαριστω προκαταβολικα!
ALR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 εχω αρχισει και κανω μια σελιδα ετσι για πλακα με το web page maker. μεχρι τωρα ολα καλα μετα που τελειωσω την σελιδα πως θα την ανεβασω εκει που θελω πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο. εχετε να μου προτεινετε καποιο σαιτ που θα την βαλω. η σελιδα θα βγει γυρω στα 20 mb υπαρχει περιπτωση να βρω καποιο χωρο που θα μου την φιλοξενησει δωρεαν και χωρις διαφημησεις. εχω συνδεση forhtnet adsl 256 ξερεται αν μου παρεχει καποιο χωρο ευχαριστω προκαταβολικα! Άν έχεις σύνδεση Forthnet κανονικά και όχι netkey τότε παρέχεται από την εταιρία χώρος 15mb αν δεν κάνω λάθος με δυνατότητα FTP και χωρίς διαφημίσεις.
teopont Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Σε ευχαριστω alr ! θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. οπως ειπα και πριν την σελιδα την φτιαχνω με το web page maker αν πολυ απλο προγραμματακι. μπορω να βαλω στην σελιδα να μου λεει ποσα ατομα εχουν επισκευτει να μπορουν να κανουν login δηλαδη να διμιουργησουν το δικο τους username και να εχω καποιο χωρο οπου θα μπορουν να μου αφηνουν καποια μηνυματα τους η εστω να κανουν τις παρατηρησεις τους. ευχαριστω και παλι!
ALR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Σε ευχαριστω alr ! θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. οπως ειπα και πριν την σελιδα την φτιαχνω με το web page maker αν πολυ απλο προγραμματακι. μπορω να βαλω στην σελιδα να μου λεει ποσα ατομα εχουν επισκευτει να μπορουν να κανουν login δηλαδη να διμιουργησουν το δικο τους username και να εχω καποιο χωρο οπου θα μπορουν να μου αφηνουν καποια μηνυματα τους η εστω να κανουν τις παρατηρησεις τους. ευχαριστω και παλι! Με λίγα λόγια θέλεις και περιγράφεις ένα φόρουμ! Ναι μπορείς αλλά όχι με τη χρήση του web page maker. Υπάρχουν έτοιμες δωρεάν λύσεις όπως αυτή του phpbb . Υπάρχουν έτοιμες λύσεις επι πληρωμή όπως αυτή του vbulletin που χρησιμοποιεί και το δικό μας insomnia. http://www.phpbb.com είναι η σελίδα που μπορείς να κατεβάσεις το έτοιμο Forum και να μάθεις περισσότερα για αυτό. Θα πρέπει να μάθεις αν η εταιρία που σου παρέχει τον χώρο υποστηρίζει τέτοιες μορφές σελίδων όπως php . ( το φόρουμ είναι σε μορφή php ) Από κει και πέρα με κάποιον FTP manager θα ανεβάσεις στον χώρο που σου ανήκει τον φάκελο που περιέχει το Forum , μαζί με το site σου , και τέλος θα βάλεις στην αρχική σου σελίδα ένα σύνδεσμο ο οποίος θα παραπέμπει στο Forum. Αν θέλεις κάτι ακόμα πιο έτοιμο αλλά λιγότερο παραμετροποιήσιμο τότε και αυτό θα σου κάνει -- > http://www.phpbbplanet.com/ Δημιουργείς το Forum που θέλεις απλά και με συνοπτικές διαδικασίες, δε χρειάζεται να το βάλεις στο χώρο που σου παρέχει η εταιρία σου και απλώς φτιάχνεις τις θεματικές ενότητες που θέλεις και τοποθετείς ένα λίνκ προς αυτό, στην αρχική σου σελίδα! Για περισσότερες info εδώ είμαστε
teopont Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 σε ευχαριστω και παλι alr θα ακολουθησω τις οδηγιες σου και αν κολλησω ξερω που θα ρωτησω!
teopont Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 ALR τελικα χρισιμοποιησα την τελευταια επιλογη σου και εντυπωσιαστηκα ετσι απλα μπορεις να χρισιμοποιησεις το δικο σου φορουμ. απλα καταπληκτικο! θελω να κανω μια ερωτηση. οταν ανοιγω την σελιδα μου με τον explorer τα ελληνικα ειναι οκ αλλα οταν το ανοιγω με τον firefox δεν τα διαβαζει τα βγαζει οτι να ναι.ετσι αναγκαζομαι και παω στο view character encoding και επιλεγω το greek windows(1253) και ενταξει μετα. αλλα οταν αλλαζω μετα σε αλλη σελιδα παλι το ιδιο πρεπει να ξαναπαω στο view κτλ.γιατι γινεται αυτο σημειωση: οταν εφτιαχνα την σελιδα με το web page maker στα properties ειχα παει και ειχα διαλεξει στα appereance utf8.(γιατι μονο ετσι διαβαζε τα ελληνικα ο explorer!) σημειωση 2 : δεν πιστευω να χρειαζεται για το foroum να εχω static ip?
ALR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 ALR τελικα χρισιμοποιησα την τελευταια επιλογη σου και εντυπωσιαστηκα ετσι απλα μπορεις να χρισιμοποιησεις το δικο σου φορουμ. απλα καταπληκτικο!θελω να κανω μια ερωτηση. οταν ανοιγω την σελιδα μου με τον explorer τα ελληνικα ειναι οκ αλλα οταν το ανοιγω με τον firefox δεν τα διαβαζει τα βγαζει οτι να ναι.ετσι αναγκαζομαι και παω στο view character encoding και επιλεγω το greek windows(1253) και ενταξει μετα. αλλα οταν αλλαζω μετα σε αλλη σελιδα παλι το ιδιο πρεπει να ξαναπαω στο view κτλ.γιατι γινεται αυτο σημειωση: οταν εφτιαχνα την σελιδα με το web page maker στα properties ειχα παει και ειχα διαλεξει στα appereance utf8.(γιατι μονο ετσι διαβαζε τα ελληνικα ο explorer!) σημειωση 2 : δεν πιστευω να χρειαζεται για το foroum να εχω static ip? Όχι δεν χρειάζεσαι static ip αφού είναι hosted στο phpbbplanet.com Όσον αφορά τα Ελληνικά , το πρόβλημα εμένα μου το εμφάνιζε στα καινούργια threads σε κάθε θεματική ενότητα.Ενώ η θεματικές ενότητες και τα Forums είναι κανονικά με Ελληνικούς χαρακτήρες και εμφανίζονται κανονικά, τα Threads για έναν περίεργο λόγο εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα όταν τα έχω με ελληνικούς χαρακτήρες και χρειάζομαι encoding..Δυστηχώς δεν γνωρίζω την λύση του προβλήματος , ίσως κάποιος άλλος φίλος μπορεί να βοηθήσει..
Katsikadaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Geia sas paidia!!!thelo na mou pei kapoios pos mporo na anevaso tracker!!!!exo Dreamweaver CS3 alla kai FrontPage pro 2003!!!!mporei na mou pei kapoios??????thanks!!!!!
lazal44 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 to dreamweaver μπορις να μοθ mou to στιλης? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:57 ---------- το dreamwaver μπορισ να μου το στιλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.