Προς το περιεχόμενο

διμιουργια ιστοσελιδας

teopont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο βιβλιο ειτε κανονικο ειτε ακομα καλυτερα σε ηλεκτρονικη μορφη καταλληλο για εναν αρχαριο(εμενα) ωστε να διμιουργησω βημα βημα απο την αρχη μια ιστοσελιδα με την βοηθεια καποιου προγραμματος .

Δημοσ.

οτι θες ξερω οτι το frontpage ειναι πιο ευκολο οπωτε θα προτιμουσα να ξεκινησω με αυτο αλλα για μετα βλεπουμε.(ευχαριστω προκαταβολικα)

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα από την αρχή να ξεκινήσεις με το Dreamweaver για να εξικοιωθείς μια ώρα αρχίτερα μιας και μ'αυτό μπορείς να κάνεις μια ωραία συνιαρισμένη ιστοσελίδα είτε απλά, είτε πολύπλοκα.

Βιβλία υπάρχουν πολλά αλλά στα αγγλικά. Ψάξε σε p2p προγράμματα.

Δημοσ.

to dreamweaver eina para polu kalo, alla arketa advanced gia kapoion pou den kserei ta vasika. Kalytera na ksekinisei apo frontpage pou einai arketa similar me word/excel sto interface.

Δημοσ.

δεν ειμαι και τελειως ασχετως ειχα προσπαθησει μια φορα με html με βαση ενα πολυ καλο ελληνικο σαιτ που ειχα βρει αλλα μετα πελαγωσα . γιαυτο ψαχνω ενα καλο βιβλιο ηλεκτρονικο η μη ωστε να τα κανω απο την αρχη μεχρι το τελος ωστε να δω και ενα τελικο αποτελεσμα να παρω κουραγιο!

Δημοσ.
p2p καλύτερα ψάξε... Όποιο έχουν οι περισσότεροι lol

Παρότι μπορείς να βρεις πολλά βιβλία για dreamweaver έτσι, έχω καταλήξει σε ένα συμπεράσματα :

- τα ebooks απλά δε διαβάζονται, δεν είναι και πολύ πρακτικά. Αναγκάστικα να χρησιμοποιήσω 2 οθόνες και πάλι είναι λίγο κουραστικό

Δημοσ.
Παρότι μπορείς να βρεις πολλά βιβλία για dreamweaver έτσι' date=' έχω καταλήξει σε ένα συμπεράσματα :

- τα ebooks απλά δε διαβάζονται, δεν είναι και πολύ πρακτικά. Αναγκάστικα να χρησιμοποιήσω 2 οθόνες και πάλι είναι λίγο κουραστικό[/quote']

Ανάλογα πως τα διαβάζεις... Αν έχεις κάποιο notebook , νομίζω γίνεται άνετα.

Επίσης για το συγκεκριμένο θέμα θέλει διάβασμα-εξάσκιση.

Με ανοιχτό το Dreamweaver και το e-book γλυτώνεις πολλές κινήσεις.

Δεν το συζητώ πάντως, το βιβλίο σε έντυπη μορφή βολεύει αφάνταστα, αρκεί να έχεις διαθέσιμα τα λεφτά για να το πάρεις.

Δημοσ.

ναι δεν με νοιαζει ακομα και αν ειναι σε εντυπη μορφη αλλο θελω να ειναι κατι καλο που να μην δωσω αδικα τα λεφτα μου!και να ειναι ας πουμε σε βαθμιδες να ξεκιναει απο τα πολυ ευκολα και οσο προχωρανε τα κεφαλαια να δυσκολευουν!

Δημοσ.

Επειδή εγώ έχω πάρει ένα βιβλίο (στην αρχή) με 50 ευρώ του λέω να ψάξει για e-book καλύτερα επειδή κατάλαβα ότι αυτά που λέει είναι ελεεινά εύκολα... Το βιβλίο δεν είναι για αρχάριους αφού λέει Πλήρες εγχειρίδιο για Dreamweaver MX - Fireworks MX αλλά τα πραγματικά χρήσιμα και δύσκολα καταλαμβάνουν μόλις το 1/10 του βιβλίου...

Μπορεί να μάθει πάρα πολλά και μέσω ενός e-book. Στο κάτω-κάτω ας το εκτυπώσει!

Δημοσ.

Ακριβώς, μπορείς να το εκτυπώσεις !

Τέοποντ μην το συζητάς άλλο.. Ψάξε στο dc++ ή σε όποιο p2p πρόγραμμα εσύ επιθυμείς για e-books σχετικά με το dreamweaver . Θα βρείς πολλά.

Κατέβασε μερικά και δοκίμασε τα !

Καλά βιβλία είναι το macromedia dreamweaver mx Bible και macromedia dreamweaver mx fast & easy web development.

Δημοσ.
Me poio programa thelis frontpage dreamweaver mporo na sou stilo email book?

θα σου ημουν πολυ υποχρεως αν μπορουσες να μου στειλεις καποιο βιβλιο με μειλ για dreamweaver σε ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

mporeis na katebaseis apo edw, to ebook pou dinei i macromedia

"Getting started with dreamweaver"(9 mb)

http://download.macromedia.com/pub/documentation/en/dreamweaver/dw8/dw8_getting_started.zip

Complete Dreamweaver Documentation (32 mb)

http://download.macromedia.com/pub/documentation/en/dreamweaver/dw8/dw_pdfs.zip

Edw tha breis kapoia tutorials kai ti dokimastiki ekdosi tou Dreamweaver 8

http://www.macromedia.com/software/dreamweaver/evaluation/

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kakli

Me poio programa thelis frontpage dreamweaver mporo na sou stilo email book?

θα σου ημουν πολυ υποχρεως αν μπορουσες να μου στειλεις καποιο βιβλιο με μειλ για dreamweaver σε ευχαριστω προκαταβολικα

--------------------------------------------------------------------------------

Sou estila sto email tou forum kai gia dreamweaver ektos apo frontpage pou echis link apo eches alla pano apo ola prin postaris kai zitas kati xana kita prota to email sou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...