Προς το περιεχόμενο

Epidotisi se vodafone

zosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw programma 240 kai 120 sms to mina se vodafone.plirwnw girw sta 60-70 eurw meso oro to mina sto logariasmo.kserete kanis peripou poso epidotisi tha exw otan simplirwsw ena xrono simvolaiou?Euxaristw...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην Vodafone σου δίνουν στάνταρ επιδότηση. Δηλαδή πας και τους δίνεις τον αριθμό μητρώου συνδρομητή [τον γράφει επάνω στον λογαριασμό σου] σε ένα απο τα καταστήματα της Voda και σου λένε αμέσως πόσο δικαιούσαι επιδότηση ακριβώς. Όχι ανάλογα με το ποιά συσκευή πάρεις. τουλάχιστον εμένα πριν απο 3-4 μήνες έτσι μου7 είπαν, οτι ήτα συαθερή. Για το Voda120 είναι περίπου στα 80-90ευρώ πάνω κάτω.

Πέρνα απο ένα οποιοδήποτε ή πάρτους τηλέφωνο. Θα σου πουν ίσως και απο την εξυπηρέτηση πελατών.

Δημοσ.
Στην Vodafone σου δίνουν στάνταρ επιδότηση. Δηλαδή πας και τους δίνεις τον αριθμό μητρώου συνδρομητή [τον γράφει επάνω στον λογαριασμό σου] σε ένα απο τα καταστήματα της Voda και σου λένε αμέσως πόσο δικαιούσαι επιδότηση ακριβώς. Όχι ανάλογα με το ποιά συσκευή πάρεις. τουλάχιστον εμένα πριν απο 3-4 μήνες έτσι μου7 είπαν' date=' οτι ήτα συαθερή. Για το Voda120 είναι περίπου στα 80-90ευρώ πάνω κάτω.

Πέρνα απο ένα οποιοδήποτε ή πάρτους τηλέφωνο. Θα σου πουν ίσως και απο την εξυπηρέτηση πελατών.[/quote']

Η επιδότηση δεν έχει μόνο σχέση με το πρόγραμμα που είσαι αλλά κυρίως με τη χρήση που κάνεις. Συγκεκριμένα από το μέσο όρο των τελευταίων 8 μηνών. Επίσης η επιδότηση για απόκτηση 3G συσκευής είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με τις "απλές" :)

Δημοσ.

επειδη τωρα θα παρω συσκευη με επιδοτηση μου ειπαν στην vodafone οτι οι πιο ακριβες συσκευες εχουν μεγαλυτερη επιδοτηση. Για το v3 πχ μου το αφηνουν 205 απο 325 ενω αν παρω το gx25 μου κοβουν λιγα.

εχω το προγραμμα 120 χωρις ςμς κλπ

Δημοσ.
Η επιδότηση δεν έχει μόνο σχέση με το πρόγραμμα που είσαι αλλά κυρίως με τη χρήση που κάνεις. Συγκεκριμένα από το μέσο όρο των τελευταίων 8 μηνών.

Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να αναφέρω οτι αυτή η τιμή είναι για λογαριασμούς λίγο πάνω απο το πάγιο του v120.. Προφανώς αν χτυπάς μεγάλους λογαριασμούς θα έχεις και παραπάνω επιδότηση.

Επίσης η επιδότηση για απόκτηση 3G συσκευής είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με τις "απλές" :)

Αυτο γίνεται διότι προωθούν τα 3g κινητά. Ίσως είναι και η μόνη κατηγορία που έχεις παραπάνω επιδότηση. Σε όλες τις άλλες συσκευες [που ενδιαφερόμουνα εγώ και είχα ρωτήσει για καμια 10ρια "συμβατικές"] ήταν η ίδια επιδότηση. :)

Δημοσ.

σχετικα με επιδοτησεις, τις περισσοτερες φορες οι branded συσκευες (αυτες που γραφουν πανω βοντα-τιμ-κοτε) εχουν μεγαλυτερη επιδοτηση...η επιδοτηση δεν εξαρταται απο το προγραμμα, αλλα απο τους λογαριασμους...κανω περιπου 100 ευρα λογαριασμο, και εχω 120 λεπτα.η επιδοτηση μου ειναι περιπου 105 ευρα νομιζω.προπερσι, με 120 λεπτα παλι, εκανα μεγαλυτερους λογαριασμους, και πηρα επιδοτηση πανω απο 220 ευρα...η μεγαλυτερη επιδοτηση βγαινει ως εξης:

εστω οτι εχεις επιδοτηση 100 ευρω.μια συσκευη που στο εμποριο κανει 350 ευρα, το καταστημα την αγοραζει 305 περιπου...το ποσο λοιπον που πληρωνεις εσυ, δεν ειναι 350-100, αλλα 305-100, αφου αγοραζεις στην τιμη που αγοραζει το καταστημα...

ετσι, ενα τηλε που αγοραστηκε 170, αλλα πωλειται 200, το πληρωνεις 170-100=70 αυρα(αρα με κερδος 200-70=130 αυρα), ενω ενα που αγοραστηκε 500 και πωλειται 600, το πληρωνεις 500-100=400 ευρα....αρα ,η επιδοτηση ανεβαινει στα 200 ευρα, αφου κανονικα 8α το αγοραζες 600, ενω δινεις 400...η κυμαινομενη επιδοτηση λοιπον βγαινει αφαιρωντας το ποσο που πληρωνεις απο την αξια που 8α πληρωνες αν επαιρνες μονο το τηλε...

Δημοσ.
κανω περιπου 100 ευρα λογαριασμο, και εχω 120 λεπτα.η επιδοτηση μου ειναι περιπου 105 ευρα νομιζω.προπερσι, [/u'] , με 120 λεπτα παλι, εκανα μεγαλυτερους λογαριασμους, και πηρα επιδοτηση πανω απο 220 ευρα...

Στο τονίζω διότι οι εξελίξεις σε αυτό οτν τομέα είναι ραγδαίες. Δεν δίνουν ίδια επιδότηση όπως παλια. Αλλάζουν καθημερινά οι καταστάσεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
kalytera na zhthseis metatroph se karta kai meta metatroph se symbolaio.Etsi tha dikaiousai epidothsh san neos xrhsths kai tha exeis kai ton idio arithmo

ayto einai exakrivomeno,exei ginei diladi i einai theoritiki skepsi?

Δημοσ.

Paidia emena alla mou eipan.

Eimai ena xrono sto V120.To Noemvrio kleinei o xronos.

H epidothsh mou einai 119?.Kai mou eipan pws ta 119? afairountai apo thn

xondrikh timh(xwris FPA 19%) ths syskeyhs pou 8elw.

Epishs eite allaksw to programma mou se megalytero(V240) eite oxi,h epidothsh paramenei

idia. Ayta ta eipan sth Vodafone Ampelokhpwn.

Dhl gia to VS3 'h to Sagem MyV76 pou 8elw 8a dwsw konta sta 65?.

H epidothsh ennoeitai isxuei efoson ananewseis to sumvolaio.

Epishs den allazei apo kinhto se kinhto.Ayta mou eipan.

Δημοσ.
...Epishs eite allaksw to programma mou se megalytero(V240) eite oxi' date='h epidothsh paramenei

idia. Ayta ta eipan sth Vodafone Ampelokhpwn...[/quote']

Xμμ ρωτησε τους αν αλλαζει κατι αν επιλεξεις να πας στο αμεσως επομενο προγραμμα χρησης και παρεις 3ης γενιας συσκευη :)

Δημοσ.

στιν τιμ αν πας απο ενα προγραμμα παλιο (χωρις μεταφορα χρονου) σε νεο, τοτε κερδιζεις 20 ευρα.εκτος αυτου, κατα καιρους βγαινουν καποιες προσφορες σε branded συσκευες, δλδ ενα τηλε που κανονικα κανει 80 ευρα το παιρνεις με 5, ενω ενα που κανει 130 το παιρνεις δωρεαν....

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει πριν 3 μηνες, οταν εκανα τη συνδεση μου. Το λιγοτερο ειναι 100 ευρω και μετα αυξανεται αναλογως την κινηση σου δλδ εξερχομενα ακομα κ εισερχομενα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...