Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Έχω ένα σύστημα ηχείων 5.1 της Creative και την SB Live! για αυτά. Γνωρίζετε μήπως κάποιον τρόπο ώστε να παίζουν όλα τα ηχεία ταυτόχρονα ένα mp3 πχ, στην ίδια ένταση? Έκανα search αλλά όλα τα σχετικά requests ζητούσαν ακριβώς το αντίθετο. ;p Εννοείται πως θα ήθελα οι αλλαγές που θα προκαλούσα να ήταν ελεγχόμενες και όχι μόνιμες.
SShodan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 I karta ixou mou, i Audigy 2 ZS exei mesa sto CD to creative media source opou stin epilogi suround mixer kai kartela advanced mporeis na rithmiseis tin entasi kathe ixeiou ksexorista. An i diki sou den to exei sto CD tote mporeis na psakseis sto site tis creative (http://gr.europe.creative.com/support/downloads/).
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δυστυχώς δεν κάνει για την κάρτα μου. Κανένα unofficial πρόγραμμα?
stefanos_79 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Υπαρχουν και καποια plugins για το winamp για ήχο 5.1
madsc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Για την sb live διάβασε μήπως γίνετε με τα σαφώς καλύτερα kx drivers, ώστε να παίζουν με όλους τους players σου. /sc
George Rigo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε να παίξεις το mp3 στο power dvd,και βάλε στις ρυθμίσεις ήχου 2 speakers ή Headphones.Έτσι νομίζω παίζει από όλα το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.