Προς το περιεχόμενο

17 ίντσες ποια???? Καινούργιο μέλος!!Βοήθεια!

Fouster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σε όλους !! Παρακολουθώ το site εδώ και μια βδομάδα τώρα και

είπα να γραφτώ να ρωτήσω και γω τα δικά μου !

Λοιπόν ενδιαφέρομαι για αγορά LCD ανεξαρτήτου τιμής στις 17 ή 19 ίντσες .

Η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί για τους εξής σκοπούς!!

1 ) Πάρα πολύ pdf reading ,προγραμματισμό και πολλές ώρες ψαξίματος και διαβάσματος στο Internet. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ λοιπόν να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ!!!!

2) Αμέσως μετά για ταινίες! Καλή ποιότητα και ένα σχετικά άνετο view angle για να μπορούν να δουν χωρίς πρόβλημα 3 άτομα !!!

3) Κάνα παιχνιδάκι που και που!! Μια αξιοπρεπής απόδοση(να μην σέρνεται βρε παιδί μου) !!

Περιμένω προτάσεις παιδιά

Α και κάτι ακόμα.

Υπάρχει εταιρία που να εγγυάται αντικατάσταση του monitor για έστω και ένα καμμένο pixel, subpixel,φωτεινό και μη!!!!!!!! Τι είναι αλήθεια η εγγύηση on site??

Thanks..

P.s Τονίζω ότι αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ μια Sony G220 17 CRT οπότε για όποιον ξέρει από οθόνες (χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης ) μπορεί να καταλάβει ότι είμαι αρκετά απαιτητικός χρήστης .

Και πάλι thanks. :-P

Δημοσ.

Το προφιλ χρήσης μας είναι σχεδόν παρόμοιο και εγώ έχω καταλήξει στην Viewsonic VP191b (19'), ~600?. H καλύτερη allrounder αυτη την εποχή. Η μόνη απορία που με βασανίζει στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι το τι προσφέρει παραπάνω μια 19άρα απο μια 17άρα αφού έχουν την ίδια native ανάλυση...

Δημοσ.

Υποθέτω ότι η 19αρα πλεονεκτεί(για τη χρήση που το θέλω) στο ότι επειδή ακριβώς η native ανάλυση είναι η ίδια , τα γράμματα θα τα βλέπεις πιο μεγάλα! Αρά πιο άνετα και ξεκούραστα για τα μάτια σου!

Μπορείς βεβαία να ρυθμίσεις το μέγεθος των fonts σε οποαδήποτε οθόνη αλλά δυστυχώς αλλοιώνεται η ποιότητα τους.

Δημοσ.
Υποθέτω ότι η 19αρα πλεονεκτεί(για τη χρήση που το θέλω) στο ότι επειδή ακριβώς η native ανάλυση είναι η ίδια ' date=' τα γράμματα θα τα βλέπεις πιο μεγάλα! Αρά πιο άνετα και ξεκούραστα για τα μάτια σου!

Μπορείς βεβαία να ρυθμίσεις το μέγεθος των fonts σε οποαδήποτε οθόνη αλλά δυστυχώς αλλοιώνεται η ποιότητα τους.[/quote']

Έτσι θέλω να ελπίζω και εγω, αλλα όσες 17άρες έχω δει τα γράμματα δεν μου φαίνονται καθόλου μικρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...