orestis1987 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Πώς μπορώ να βάλω τη σελίδα μου στο Google αφου πια τα meta tags δεν αναγνωριζονται....?Εκανα τη σελιδα μου submit αλλα τιποτα δεν ειναι εγγυημένο οπως αναφερει στη submit page....Κανω αναζητηση αλλα τιποτα!Τι να κανω....???
std00050 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 για να βαλεις την σελιδα σου στο google χρησιμοποιησες αυτη εδω την σελιδα; http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
random Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Προφανώς δεν εισαι μόνος σου σ αυτον τον πλανητη. το ονειρο μερικων εκατομμυριων ερασιτεχνων και επαγγελματιών web developers και των πελατών τους ειναι να εμφανιζονται στην πρωτη εικοσάδα αποτελεσματων του γκουγκλη. Βαλε μια φράση ή λέξη που δυσκολα θα βρεθει σε αλλη σελίδα, και ψαξε με αυτή . Περιμενε να περασει η αραχνη απο πάνω σου, σε 1-2 μερες (αισιοδοξο, βαλε κατι) δε νομιζω να προλαβουν να σε καταχωρήσουν. Ενισχύεις τη θεση σου, αν υπαρχουν πολλα σαιτ, τα οποια εχουν λινκ προς τη σελιδα σου (link exchange is the game), αρκει να μην το παρακάνεις. γιατι αν ζητας απο αλλους να σε λινκαρουν, θα θελουν κι εκεινοι το ιδιο, και αν υποχρεωθεις σε πολλους, η σελιδα σου θα ειναι ενας αμορφος σωρος απο λινκς προς "φιλους" αλλα με μηδεν περιεχόμενο (γνωστη τακτικη στα τσοντοσαιτ). περι ποίου σαιτ ο λόγος, αν επιτρέπεται?
orestis1987 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Ο λόγος περί ενός επαγγελματικού site που έφτιαξα σενα ξάδερφό μου που τελειώνει τώρα φυσικοθεραπευτής(πτυχιακή). http://users.teilam.gr/~afontaras Δεν εχω καταλάβει πως και ποτε μπαίνεις σε μια search engine.Ισχύουν τα meta tags η τα εχουν καταργήσει?Να βάλω στη σελίδα μου ή αδικα θα πάνε? Αν δεν ισχύουν τα meta tags,αρκει να κάνεις μια αναζήτηση με μια παραξενη λέξη που περιεχει το site σου για να σε εμφανιζει η search engine?
random Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν εννοω οτι με την παραξενη λεξη θα σε βάλουν. απλα ειναι τροπος ΑΝ σε εχουν ηδη καταχωρήσει, να βρεις τη σελίδα σου. δηλ. ψαχνωντας γκουγκλ για tape θα σου φερει 1 εκ. σελιδες και η δικη σου στη θεση 800.000 ενω με "πιέσεων με και χωρίς την εφαρμογή περίδεσης τύπου" μαλλον θα φερει μονο τη δικη σου. αν κανεις αυτη την αναζητηση http://www.google.com.gr/search?num=100&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&q=&btnG=Google&lr=&as_sitesearch=users.teilam.gr&as_sitesearch=&as_qdr=all και κλικ στο "αποθηκευμενη σελιδα" θα δεις ποτε περασε τελευταια φορα το google απο τη γειτονιά σου (το users.teilam.gr). πολλες εχουν 6/9/05, αλλες Αυγουστο.. υπομονή. και προσπαθησε να σου βαλουν λινκ προς τη σελιδα σου, φιλοι απο το ιδιο ή αλλες σχολές.
giannis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Ο λόγος περί ενός επαγγελματικού site που έφτιαξα σενα ξάδερφό μου που τελειώνει τώρα φυσικοθεραπευτής(πτυχιακή). http://users.teilam.gr/~afontarasΔεν εχω καταλάβει πως και ποτε μπαίνεις σε μια search engine.Ισχύουν τα meta tags η τα εχουν καταργήσει?Να βάλω στη σελίδα μου ή αδικα θα πάνε? Αν δεν ισχύουν τα meta tags' date='αρκει να κάνεις μια αναζήτηση με μια παραξενη λέξη που περιεχει το site σου για να σε εμφανιζει η search engine?[/quote'] Kalimera nomizo pos kalitera tha htan na exeis ena kanoniko domain gia to site sou. ena onoma px to onoma tou pou ama to psaxei sto google tha yparxoun perisoteres pithanotites na vrethei. ama thes domain kai hosting edo eimaste.
orestis1987 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Πολλοί νομίζουν αλλα εγω θελω να ειμαι σιγουρος
giannis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Πολλοί νομίζουν αλλα εγω θελω να ειμαι σιγουρος Na eisai sigouros oti me diko sou domain name einai safos kalitera.
Japan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 erotisi, giati to diko sou submenu (orestis, webdesinger) einai megalytero se megethos apo afto tou fysikotherapefti??? Prota epese emena prosopika to mati mou ekei... Chryssa
alkisg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 To google έχει δημοσιεύσει αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο βαθμολόγησης σελίδων με βάση τον pagerank αλγόριθμό του. Όποιος θέλει πολλές λεπτομέρειες μπορεί απλά να τον διαβάσει. Χρειάζεται αρκετές ώρες αλλά αξίζει τον κόπο.
orestis1987 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 erotisi' date=' giati to diko sou submenu (orestis, webdesinger) einai megalytero se megethos apo afto tou fysikotherapefti??? Prota epese emena prosopika to mati mou ekei... Chryssa[/quote'] Chryssa to submenu einai idio kai den einai diko mou afou xarths kai dikaiomata anaferontai sti selida. Pantos fainetai ligo asxima kai tha to diorthoso.Ti allo vlepeis?Perimeno apantisi...
Dionisos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Deite edw gia plhrofories: http://www.google.com/webmasters/index.html Exei anafer8ei 3ana. Oson afora to domain, den exei kamia sxesh me th 8esh sto google. Einai ka8ara diafhmistiko trick. D
orestis1987 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Giannis ti exeis na peis gia auto pou leei o Dionisos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.