Προς το περιεχόμενο

Θελω να μπώ κι εγω στο Google!

orestis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να βάλω τη σελίδα μου στο Google αφου πια τα meta tags δεν αναγνωριζονται....?Εκανα τη σελιδα μου submit αλλα τιποτα δεν ειναι εγγυημένο οπως αναφερει στη submit page....Κανω αναζητηση αλλα τιποτα!Τι να κανω....???

Δημοσ.

Προφανώς δεν εισαι μόνος σου σ αυτον τον πλανητη. το ονειρο μερικων εκατομμυριων ερασιτεχνων και επαγγελματιών web developers και των πελατών τους ειναι να εμφανιζονται στην πρωτη εικοσάδα αποτελεσματων του γκουγκλη.

Βαλε μια φράση ή λέξη που δυσκολα θα βρεθει σε αλλη σελίδα, και ψαξε με αυτή .

Περιμενε να περασει η αραχνη απο πάνω σου, σε 1-2 μερες (αισιοδοξο, βαλε κατι) δε νομιζω να προλαβουν να σε καταχωρήσουν.

Ενισχύεις τη θεση σου, αν υπαρχουν πολλα σαιτ, τα οποια εχουν λινκ προς τη σελιδα σου (link exchange is the game), αρκει να μην το παρακάνεις.

γιατι αν ζητας απο αλλους να σε λινκαρουν, θα θελουν κι εκεινοι το ιδιο, και αν υποχρεωθεις σε πολλους, η σελιδα σου θα ειναι ενας αμορφος σωρος απο λινκς προς "φιλους" αλλα με μηδεν περιεχόμενο (γνωστη τακτικη στα τσοντοσαιτ).

περι ποίου σαιτ ο λόγος, αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Ο λόγος περί ενός επαγγελματικού site που έφτιαξα σενα ξάδερφό μου που τελειώνει τώρα φυσικοθεραπευτής(πτυχιακή). http://users.teilam.gr/~afontaras

Δεν εχω καταλάβει πως και ποτε μπαίνεις σε μια search engine.Ισχύουν τα meta tags η τα εχουν καταργήσει?Να βάλω στη σελίδα μου ή αδικα θα πάνε?

Αν δεν ισχύουν τα meta tags,αρκει να κάνεις μια αναζήτηση με μια παραξενη λέξη που περιεχει το site σου για να σε εμφανιζει η search engine?

Δημοσ.

Δεν εννοω οτι με την παραξενη λεξη θα σε βάλουν. απλα ειναι τροπος ΑΝ σε εχουν ηδη καταχωρήσει, να βρεις τη σελίδα σου.

δηλ. ψαχνωντας γκουγκλ για

tape θα σου φερει 1 εκ. σελιδες και η δικη σου στη θεση 800.000

ενω με "πιέσεων με και χωρίς την εφαρμογή περίδεσης τύπου" μαλλον θα φερει μονο τη δικη σου.

αν κανεις αυτη την αναζητηση http://www.google.com.gr/search?num=100&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&q=&btnG=Google&lr=&as_sitesearch=users.teilam.gr&as_sitesearch=&as_qdr=all

και κλικ στο "αποθηκευμενη σελιδα" θα δεις ποτε περασε τελευταια φορα το google απο τη γειτονιά σου (το users.teilam.gr). πολλες εχουν 6/9/05, αλλες Αυγουστο..

υπομονή. και προσπαθησε να σου βαλουν λινκ προς τη σελιδα σου, φιλοι απο το ιδιο ή αλλες σχολές.

Δημοσ.
Ο λόγος περί ενός επαγγελματικού site που έφτιαξα σενα ξάδερφό μου που τελειώνει τώρα φυσικοθεραπευτής(πτυχιακή). http://users.teilam.gr/~afontaras

Δεν εχω καταλάβει πως και ποτε μπαίνεις σε μια search engine.Ισχύουν τα meta tags η τα εχουν καταργήσει?Να βάλω στη σελίδα μου ή αδικα θα πάνε?

Αν δεν ισχύουν τα meta tags' date='αρκει να κάνεις μια αναζήτηση με μια παραξενη λέξη που περιεχει το site σου για να σε εμφανιζει η search engine?[/quote']

Kalimera

nomizo pos kalitera tha htan na exeis ena kanoniko domain gia to site sou.

ena onoma px to onoma tou pou ama to psaxei sto google tha yparxoun perisoteres pithanotites na vrethei.

ama thes domain kai hosting edo eimaste. :)

Δημοσ.

To google έχει δημοσιεύσει αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο βαθμολόγησης σελίδων με βάση τον pagerank αλγόριθμό του. Όποιος θέλει πολλές λεπτομέρειες μπορεί απλά να τον διαβάσει. Χρειάζεται αρκετές ώρες αλλά αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.
erotisi' date=' giati to diko sou submenu (orestis, webdesinger) einai megalytero se megethos apo afto tou fysikotherapefti??? Prota epese emena prosopika to mati mou ekei...

Chryssa[/quote']

Chryssa to submenu einai idio kai den einai diko mou afou xarths kai dikaiomata anaferontai sti selida. Pantos fainetai ligo asxima kai tha to diorthoso.Ti allo vlepeis?Perimeno apantisi... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...