pirates4ever Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους.Μου έδωσε ένας φίλος 3 DVD γεμάτα με mp3 σε άλμπουμ.όταν προσπαθώ να τα "διαβάσω" είτε στο DVD-ROM είτε στο DVD-RW μου εμφανίζει τα περιεχόμενα,αλλά όταν δοκιμάσω να περάσω με copy-paste τους φακέλους σε αρκετoύς από αυτούς κολλάει και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να τα διαβάσει (λέει κάτι για σφάλμα κυκλικού πλεονασμού,νομίζω).Δοκίμασα να τα κάνω image με Nero 6.6 ,DVD Decrypter και Alcohol 120% αλλά μου εβγάζε και εκεί σφάλματα ανάγνωσης.Σαν να είναι χαλασμένα τα δισκάκια,όχι τα τραγούδια. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να προσπεράσω τα (τυχον υπάρχοντα) bad sectors των DVD και να περάσω τα τραγούδια;Μιλάμε γιά 3GB περίπου χαμένη μουσική!Δεν το γλυτώνω το έμφραγμα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sam235 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Αν σου βγάζει αυτό το μήνυμα, δεν έχεις και πολλές επιλογές. Κάνε copy ένα - ένα τα αρχεία και άφησε αυτά που κολάνε. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση. Sam.
ksessalonikios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 gia na min kaneis copy paste 1-1 ta arxeia,checkare me to CDCheck (http://elpros.si/CDCheck/) to diskaki gia na breis poia eina ta katestramena arxeia kai meta na antigrapseis ta ypoloipa
Ros_Original Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Try auto pou leei o ksessalonikios. To CRC einai eidikos algoru8mos gia dior8wsh la8wn kai sunh8ws emfanizetai an exeis tipota xaragmaties to diskaki h kata thn eggrafh tou dhmiourgh8hke kapoio la8os
pirates4ever Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά είστε άψογοι!Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα και θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου.Και πάλι ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.