takis3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Πολλές φορές μου έχει έρθει διαφημιστικό από αυτό το site που λέει οτι μπορείς να κερδίσεις πράσινη κάρτα για να μείνεις στις ΗΠΑ.Προχώρισα λίγο μέσα στο registration και νομίζω ζητάει να καταθέσεις κάποιο ποσόν με την πιστωτική κάρτα.Μήπως είναι απάτη για να σου πέρνουν λεφτά ; Πάντως στο κάτω μέρος της σελίδας γράφει : All rights reserved. usavis.org website is a private entity and is not a governmental agency. Που σημαίνει οτι δεν το έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.
geovard Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προτείνω να ανεβάσουμε site με banner πού να λέει ότι έμείς εδώ στην Ελλάδα δίνουμε κόκκινη κάρτα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μου έχει έρθει κι εμένα τέτοιο μήνυμα -το έχω δει και banner σε κάποια site. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, επειδή όμως έχω συγγενείς και φίλους στην Αμερική και μου έχουν πει πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις πράσινη κάρτα, ειδικά με τα όσα συμβαίνουν τώρα τελευταία, περίεργο μου φαίνεται να έρχεται κάποιος και να σου λέει "δώσε κάτι για να μπεις σε κλήρωση για πράσινη κάρτα."
Pink_Panther Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προτείνω να ανεβάσουμε site με banner πού να λέει ότι έμείς εδώ στην Ελλάδα δίνουμε κόκκινη κάρτα. AHAHAHAHA!!! To exw dei k egw ayto me thn prasini karta alla skasila mou, ti douleia exw ekei me tous niggas :-P
takis3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μου έχει έρθει κι εμένα τέτοιο μήνυμα -το έχω δει και banner σε κάποια site. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, επειδή όμως έχω συγγενείς και φίλους στην Αμερική και μου έχουν πει πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις πράσινη κάρτα, ειδικά με τα όσα συμβαίνουν τώρα τελευταία, περίεργο μου φαίνεται να έρχεται κάποιος και να σου λέει "δώσε κάτι για να μπεις σε κλήρωση[/i'] για πράσινη κάρτα." Ίσως να χρειάζονται εργατικό δυναμικό.Πάντως δεν είναι να εμπιστεύεσε καθόλου το internet για τέτοιες δουλειές.Ίσως στην πρεσβεία να ξέρουν να μου πουν αν είναι έγκυρο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Το θέμα είναι ότι τις πράσινες κάρτες τις χορηγεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Εδώ, αν κατάλαβα καλά από τα mails που έχω πάρει, είναι μια κλήρωση και μάλιστα από ιδιωτική εταιρία. Πάντως, για όλα τους έχω ικανούς. Όποιος έχει συμπληρώσει πρόσφατα έντυπο για Αμερικανική βίζα με καταλαβαίνει: Yes or No απάντηση στην ερώτηση: Είστε μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης; Duh...
takis3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Το θέμα είναι ότι τις πράσινες κάρτες τις χορηγεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Εδώ' date=' αν κατάλαβα καλά από τα mails που έχω πάρει, είναι μια κλήρωση και μάλιστα από ιδιωτική εταιρία. Πάντως, για όλα τους έχω ικανούς. Όποιος έχει συμπληρώσει πρόσφατα έντυπο για Αμερικανική βίζα με καταλαβαίνει: Yes or No απάντηση στην ερώτηση: Είστε μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης; Duh...[/quote'] :lol:
Ros_Original Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Sunh8ws auta me tous diagwnismous den einai polu soi kai idiaitera se tetoia 8emata pou 8eloun tromerh grafiokratikh (mpliax) douleia. Genika Be careful giati kukloforoun polloi apatewnes me tetoia 8emata. Zhtane logariasmo kai meta bye-bye kai esu klais ta leftakia sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.