Προς το περιεχόμενο

alcohol 120

mathimatikos196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλο μεσημερι!

αν μπορει να με διαφωτισει καποιος τι ειναι το παραπανω προγραμμα?

απο οσο μπορεσα να το δοκιμασω αυτο που καταφερα ειναι να αντιγραψω ενα dvd στο σκληρο μου το οποιο το αναγνωριζει σαν εικονικο dvd player!

εχει καμμια αλλη χρησιμοτητα ? γιατι αν οχι να το πεταξω!!!!!

αυτα και sorry για την ασχετοσυνη μου!!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το Alcohol 120% είναι ένα απο τα καλύτερα προγράμματα αντιγραφής για κλειδωμένα και μη CD/DVD ( και με την βοήθεια του alcoholer γίνεται ακόμα πιο δυνατό ).

Εχει έτοιμα profile για αντιγραφή PS1+PS2+Audio και πολλά ακόμα .

Δημιουργεί εικονικά CD/DVD στα οποία μπορείς να φορτώσεις όποιο image θέλεις και να το δείς ( εάν πρόκειται για έργο ) ή να το παίξεις ( εάν πρόκειται για παιχνίδι ).

Πχ. νοικιάζεις ένα παιχνίδι , φτιάχνεις ένα image και με δεξί κλίκ / σύνδεση εικόνας το φορτώνεις στο εικονικό drive , απο εκεί μέσα κάνεις setup ( εάν δεν έχεις κάνει ) και αφού έχεις φορτωμένη την εικόνα του παιχνιδιού στο εικονικό drive δεν θα σου ζητήσει το CD ή το DVD .

Κάποιοι άλλοι παρακάτω θα στα πούν και καλύτερα .

Δημοσ.

εμενα γιατι μου λεει παντα οταν παω να αντιγραψω DVD οτι το αδειο DVD που εχω βαλει δεν ειναι αρκετα μεγαλο σε χωρητικοτητα; το εχω ενα μηνα και ακομα δεν εχω ατιγραψει ουτε ενα DVD!!

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω αντιγραφές DVD 2 DVD με το Alcohol , για αντιγραφές on the fly χρησιμοποιώ μόνο το Clone CD/DVD πολύ καιρό απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Εγω δοκιμασα μια φορα να αντιγραψω με clone και ηταν επι 10 λεπτα στο 1% η αντιγραφη και το παρατησα...Ισχυει αυτο ή εκανα καμια μλκια?

Αλλα απο την αλλη τη μλκια να εκανα?

Σωστα τα ειχα κανει ολα.

Ειχα διαλεξει και σωστα την προστασια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...