bean1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 leo na balo adsl tora pou kai oi peftoun kai oi times kai skeftomai na paro to conn-x 384 h 512 afou exei 24 euro h 512 kai 19 euro h 384 me ΦΠΑ. poia einai h gnmi sas gia to conn-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Θα μπλεξεις ασχημα , το εχω εδω και 6 μηνες. Το μεγαλυτερο προβλημα με αυτο το πακετο ειναι οτι δεσμευεσαι να εχεις ως ISP την otenet. Δεν εχεις το δικαιωμα να κοψεις την οτενετ και να διατηρησεις την υπηρεσια adsl στη γραμμη σου! Με λιγα λογια... κοβεις την οτενετ , σου κοβει και ο οτε την adsl και ξαναπληρωνεις 35.90 για να την ενεργοποιησεις ξανα. Σκεψου το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Kai sta alla paketa den isxuei ayto i' kanw lathos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bean1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 se ola ta paketa einai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 na rwtisw kati.to conex einai opws ta alla paketa pou dinoun dsl san to Active8,Adsl in a Box k.o.k???den mporw na katalabw pio to noima yaparksis afou iparxei to OnDSL tis Otenet..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vmanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 den xero gia ola ta paketa pantos sto OnDsl mporeis na kratiseis ti grami kai na kopseis mono ton ISP. ego auto ekana. tora exo ti grami apo ton Ote kai exo parei mia netkey tis Forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 To Conn-X einai toy OTE enw to OnDSL tis Otenet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω σου προτεινω να καλεσεις στο 134 και να ζητησεις να σου ενεργοποιησουν στη γραμμη σου την υπηρεσια DSL. Μετα διαλεγεις isp ή αγοραζεις το νεο ΡΑΜ στο οποιο παρεχεται δωρεαν προσβαση DSL 384 απο τη ΗΟL για 3 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 @SkYwaLkGR Η γραμμή πρεπει να είναι στο όνομά μου? τι ζητάνε?σε ρωτάω γιατί θέλω να βάλω την προσφορά του Ram αλλα το τηλ μου δεν είναι στο όνομά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Αν πας στον οτε και η γραμμη δεν είναι στο όνομα σου θεωρητικά θα σου ζητήσει επικυρωμένη εξουσιοδότηση. Πάρε στο 134 έχοντας ΟΛΑ τα στοιχεία του κατόχου της γραμμης και πέχτο κάτοχος ΑΛΛΑ αυτό είναι και λίγο.... παράνομο. Εγώ πάντως έτσι έβαλα ISDN αφού ο πατέρας μου δούλευε τα πρωινά και το αστυνομικό τμήμα για την επικύρωση ήταν στην άλλη άκρη της πόλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.