Προς το περιεχόμενο

OCR πρόγραμμα για MacOS;

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ψάχνω να βρω OCR πρόγραμμα για MacOS (προτιμότερο να υποστηρίζει MacOS X) που να υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα.

Παλιότερα κυκλοφορούσε το γνωστό Abbyy Finereader και σε έκδοση MacOS αλλά πλέον δεν το βλέπω στην επίσημη σελίδα της Abbyy. Τι απέγινε, ουδείς γνωρίζει, ρώτησα το θείο μου αλλά ούτε αυτός ξέρει.

Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτις; Έχετε εμπειρίες; Καλές εμπειρίες; Μοιραστείτε τις μαζί μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει κατα 99,9 να εχω μια εκδοση 5 ή 6 του abbyy finereader , θα πρεπει να κανω ενα ελεγχο στο δισκο μου αλλα ειμαι στη δουλεια τωρα. Θα σου στειλω pm με πληροφοριες αργοτερα :)

iparxei kai to IRIS

IRIS Readiris Pro 11.0 OCR for Mac

(Reference #U-IRISRISTPAMCIN110)

IRIS Readiris Pro 11 retypes paper documents and converts PDF and image files. Transforms printed information into the output file that best suits your needs: Word, Excel, RTF, PDF, HTML etc. Version 9 offers a new and more intuitive user interface to process documents in two easy steps, the acquisition and the recognition. Requires PowerPC with Mac OS X up to version 10.3 or 9.x

• Super Moderators

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. :)

@ firewalker: Ρε γαμώτο, είδες ότι είναι πρόγραμμα του 2001; Και δεν βλέπω καμιά έκδοση για MacOS στην επίσημη σελίδα του προϊόντος... :(

Τέσπα, θα δείξει, μάλλον όμως το'χουν διακόψει. Τόσο χάλια πήγαιναν οι πωλήσεις;

@ FarCry: Λοιπόν, το IRIS πρέπει να το δοκιμάσω, το δίνουν μαζί με κάποιους HP scanners. Απλά είχα συνηθίσει το Finereader στο Wintel και με βόλευε. Και δεν ξέρω τι γίνεται από υποστήριξη ελληνικών αλλά θα το δω.

Και πάλι να'στε καλά. :)

@ FarCry: Λοιπόν' date=' το IRIS πρέπει να το δοκιμάσω, το δίνουν μαζί με κάποιους HP scanners. Απλά είχα συνηθίσει το Finereader στο Wintel και με βόλευε. Και δεν ξέρω τι γίνεται από υποστήριξη ελληνικών αλλά θα το δω.

[/quote']

Το IRIS που δοκίμασα πριν από λίγο καιρό, παίζει άψογα με Ελληνικά σε Mac.

Απλά πριν την εγκατάσταση θέλει αν έχεις Ελληνικό μενού, να το γυρίσεις στο Αγγλικό γιατί χτυπάει. (όχι δεν βγάζει BSOD :grin: )

• Super Moderators
Το IRIS που δοκίμασα πριν από λίγο καιρό' date=' παίζει άψογα με Ελληνικά σε Mac.

Απλά πριν την εγκατάσταση θέλει αν έχεις Ελληνικό μενού, να το γυρίσεις στο Αγγλικό γιατί χτυπάει. (όχι δεν βγάζει BSOD :grin: )[/quote']

Α, υπέροχα γιατί κώλωνα να βάλω το IRIS, στο Wintel χρησιμοποιούσα το Finereader.

(καλά, προφανώς δεν έχω ελληνικό μενού, thanks for the warning).

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...