@byZo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω έναν ΗΡ dv4109 και θέλω να παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις του bios... Πως ακριβώς μπαίνουμε στο bios σε αυτά τα μηχανήματα? Είμαι πολύ νέος στο θέμα φορητός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 den to xero to sigkekrimeno montelo alla ta laptop sinithos mpenoun bios ite me to del ite me kapoio apo ta f .px f10 merika kapoia alla me f1.sinithos otan xekinaei to laptop to leei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@byZo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Το βρήκα τελικά... με το F10 είναι. Δεν μπορω να κάνω και πολλά πράγματα εκει μέσα όμως (όπως ήταν φυσικό!). thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 den exei pola pragmata .den einai gia o/c kai tetoia.apla basika pragmata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.