whiteman7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 τέλειο φίλε μου, απλά τέλειομου θυμίζει άλλες εποχές
cosmic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 έπαιζες και εσύ στο αγγλικό ε?πάντως μαζεύτηκαν πολλοί τούρκοι...θα έχει γέλιο
cosmic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ε για να μας σπάσουν τα νεύρα...μια ζωή κόμπλεξ... το φόρουμ του παιχνιδιού άνοιξε για όποιον δεν πήρε χαμπάρι τι παίζει στο γκειμ να ρωτήσει εκεί
red7genius Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 οι τουρκοι δεν πρεπει να φανε μπαν??? ΥΓ: Ελατε στην συμμαχια United Planets tag UP!!!Join us
Dklearhos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ενώ κάνω την εγγραφή κανονικά δεν παίρνω e-mail για το password.τι μπορει να φταιει?
cosmic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 βασικά είχαν κάτι προσβλητικά μηνύματα για την ελλάδα,τουρκικα εθνικιστικά κτλπ...συμμαχία δυτική θράκη π.χ....τέσπα,δεν ξέρω τι θα γίνει...αρκεί να μην έχουν αλλη γλώσσα πλην της ελληνικής στη σελιδα της συμμαχίας κ να μην στελνουν μη ελληνικα μυνηματα...κλεαρχε δεν ξερω γιατι δε σου ερχεται e-mail...εδωσες σωστο?πατα ξεχασατε το κωδικο να σας ξαναστείλει
whiteman7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 εντάξει τα προσβλητικά όντως να γίνονται ban.
red7genius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 βασικα το παιχνιδι ειναι ελληνικο....για αυτο να γινουν ban
cosmic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 βασικά εγώ λέω αν δεν προκαλούν,δεν σπάνε τους κανόνες να μην γίνουν...να έχει κ σασπένς...δεν θα το απολαμβάνετε περισσότερο αν κρασάρετε τούρκους?
whiteman7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 γιατί να γίνουν ban ρε συ; σιγά, game είναι
red7genius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δεν προκαλούν λέει;;; Κοιτα πρώτα τις συμμαχίες τους με τις φωτο....
Melinbonian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ούτε εμένα έστειλε e-mail με κωδικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα