Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς...

karcin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by karcin:<BR><B>...πώς μπορώ να μεταφέρω τα <BR>bookmarks του Explorer στην rolleyes.gif Opera;<P>Και επίσης η Opera, <BR>δεν υποστηρίζει Ελληνικά;</B><HR></BLOCKQUOTE><P>ʼλλη φορά, να είσαι πιο συγκεκριμένος στο θέμα του topic σου και όχι αφηρημένα...<P>Γι΄ αυτό που ρωτάς, δεν γνωρίζω...<P

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><B>Ναι ρε γαμώτο!!! Ο gotchagr έχει δίκιο. Μπήκα εδώ μέσα 500 φορές χωρίς να θέλω!!!! mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif </B><HR></BLOCKQUOTE><P>Kai ego.<P>Re paidia bazete ena topic pou na exei sxesei me to periexomeno tou post.<P>Kai oxi topic tou tipou: Help me ktl....<P><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B

Δημοσ.

Gia na metafereis ta bookmarks uparxoun programata , mporeis na ta breis stin selida tis opera (ekei pou leei gia plugins nomizw) .Oso gia tin glossa sto preferances mporeis na epile3eis glossa alla uparxei problima sto na sou dixnei ellinikes selides me swsti kwdikopoiish ,den 3erw giati kai egw anarotieme

Δημοσ.

Ευχαριστώ zouzouni. Οι "έμπειροι" <BR>της παρέας, δεν είχαν τις γνώσεις <BR>για να μου απαντήσουν.<P>Ασε που μπήκαν ...500 φορές(!) σε <BR>ένα θέμα, που δεν τους αφορά

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by karcin:<BR><B>Ευχαριστώ zouzouni. Οι "έμπειροι" <BR>της παρέας, δεν είχαν τις γνώσεις <BR>για να μου απαντήσουν.<P>Ασε που μπήκαν ...500 φορές(!) σε <BR>ένα θέμα, που δεν τους αφορά.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Aporo giati ironeyese gia kati poy oloi exoyn dikio. <BR>1. den einai ipoxreomenoi oloi na gnorizoyn ta panta(idika gia kati tetio) kai..<BR>2. ayto poy soy eipan oloi einai na egrafes ligo pio sigkekrimeno titlo sto topic poy anixes. <P><P>------------------<BR>Filika Leonida

Δημοσ.

OUF!(oxiOUFO) olo tsakonomaste kai tsantizomaste edo mesa fainetai ta 8eloume kai meis gia na pernaei i ora sinarpastika!<BR>ama blepete kana tetoio post min deinete simasia gia na pernaei kato, ego basika mpika toses fores edo mono kai mono epeidi i3era oti 8a do kati kainougrio

Δημοσ.

Re paidia einai dinaton na brizete ton karcin gi auto to topic ?????<BR>Me auto to topic phre to Nobel logotexneias!<BR>Re karcin mou aresei pou brizeis kai apopanw!!! Gia pes mou esi o idios tha thimosoun meta apo ena mhna ti periexei to topic pou egrapses????

Δημοσ.

Ναι ρε παλικάρι... Δε γουστάρω να μπαίνω 500 φορές και να βλέπω τα ίδια και τα ίδια. Και όσον αφορά στους "έμπειρους" που ανέφερες σίγουρα δεν είμαι ένας απ' αυτούς. Δεν ασχολήθηκα με OPERA (νομίζω ότι είναι ένας explorer ε?) αλλά να ξέρεις ότι αν είχα μια τέτοια απορία θα εφέρμοζα και την τακτικη του RTFM (Read The Fucking Manual). Δεν μπορείς λοιπόν να ψάξεις πουθενά? Μόνο το FORUM είναι μέρος για να ρωτήσεις? Βάλε τον΄κόλο σου κάτω και ψάξε... Και σε τελευταία ανάλυση ακόμα και αν ήξερα την απάντηση γιατί να σπαταλήσω το χρόνο μου για να απαντήσω σε έναν τεμπέλη. Βέβαια όπως θα δεις από το προηγούμενο post μου ουδεμία όρεξη δεν είχα για καυγά. Τα πήρα τώρα γιατί ειρωνεύτηκες κι από πάνω. Μάθε όμως <B>ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ TOPICS ΣΟΥ</B> Κατάλαβες? Αυτό είναι το μόνο σημείο που στην αρχή με είχε εκνευρίσει... Και φαντάζομαι και τους υπόλοιπους... Δηλαδή σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις "HELP ΓΙΑ BOOKMARKS" ή κάτι ανάλογο? Αν είναι δυνατόν..

Δημοσ.

Πολυαγαπημένε μου φίλε, καταρχήν <BR>μην πάρεις εισιτήρια για την Opera.<P>Κατα δεύτερον, μου αρέσει που επιμένεις <BR>ότι μπήκες στο Topic 500 φορές. Οσο και <BR>να σου φανεί παράξενο, πλέον σε ΠΙΣΤΕΥΩ!<P>Οπως είδες( wink.gif στην απάντηση μου, <BR>δεν αναφέρθηκα στον τίτλο του Topic, <BR>που προφανώς είμαι λάθος, άλλα στην <BR>ουσία του ερωτήματος, και την <BR>υπεροψία που είδα από ορισμένους.<P>Τέλος, δεν θα σου πώ που να βάλεις τον <BR>κώλο σου.<P>Υ.Γ. Ούτε εγώ έχω όρεξη για καυγά. Μια<BR>ερώτηση έκανα απλώς

Δημοσ.

Μην τσακώνεστε σαν παιδιά (μωρά παιδιά) και μάθετε να κάνετε reply αντί για reply /w quote.<P>Λοιπόν, ο Explorer 5.X έχει επιλογές Import/Export Favorites από και προς αρχεία ή άλλους Browsers. Το Navigator το δέχεται, τώρα για Opera δεν έχω δοκιμάσει...όπως και να έχει, δοκίμασε από το μενού : File>Import and Export(next)> Export Favorites(επιλέγεις το κεντρικό κατάλογο favorites ή για παράδειγμα μόνο τα Links αν θες)>Export to an Application(επιλέγεις το Opera, που πρέπει να είναι ήδη installed).<P>Ελπίζω να βοήθησα... (η πρόθεση μετράει tongue.gif)<P>Imagine

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by karcin:<BR><B>Οπως είδες( wink.gif στην απάντηση μου, <BR>δεν αναφέρθηκα στον τίτλο του Topic, <BR>που προφανώς είμαι λάθος, άλλα στην <BR>ουσία του ερωτήματος, και την <BR>υπεροψία που είδα από ορισμένους.<BR></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Ποιά υπεροψία??? Ότι θέλεις λες τώρα? Σου είπαμε να είσαι πιο συγκεκριμένος...<P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...