Προς το περιεχόμενο

Ti Prepei Na Kanw Gia Na Balw Dsl???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EXW MPERDEYTEI!!! TI PREPEI NA KANW GIA NA BALW DSL???

Exw Pstn grammi. H mia lush einai na balw ena paketo opws Adsl in a box ktl

kai ola ok. Alla apo oti akouw ta modem pou dinoun einai mapa de kserw.

H allh lush einai na ta kanw monos mou ola. KAi bazw kai trimini apo to Ram px kai einai idia lefta nomizw an ta upologizw opws prepei. TI NA KANW???

Gia na balw monos mou ti akribws thelei??? Entaksi kanw aithtsh ston ote kai plirwnw telh energopoihshs kai pernw kai ena modem( modem h router??? usb h ethernet???) To router ti diafora exei apo to modem???

Meta pws ta sundew thelei tipota??? H apla bazw dio kalwdia sto modem kai ok opws stin pstn???

Epishs filtra thelw gia tis tilefwnikes suskeues pou exw sto spiti??

KAi kati akoma. Ti einai splitter?? To xreiazomai egw??

Thanks

Δημοσ.

Πηγαινε στο σαιτ του ΟΤΕ να δινεις αν το υποστηριζει το τηλεφωνο σου

Παρε στο 134 και κανε αιτηση να γινει η γραμμη σου dsl!

Αγορασε ενα modem-router της προκοπης και το περιοδικο RAM του τελευταιου μηνα(εχει δωρο 3μηνη συνδεση)

Δημοσ.

re paidia poli grigoroi eiste twra to grapsa thanks :D :D

Ena us robotics lew na parw an einai na ta kanw monos mou ola.

Ti diafora exei to router???

otan kanw aithsh gia dsl mou bazoun tipota kalwdia kai tetoia h tpt???? apla sindew to router me thn tilefwnikh grammi pou exw opws twra???

Δημοσ.

Αν κανεις απλα αιτηση την εγκατασταση σε ρωτανε αν θες να την κανουν αυτοι και λες οχι!

Ενα splitter ειναι και χωριζει το υπαρχον καλωδιο σε δυο (dsl-τηλεφωνο)

Μετα το διαχωρισμο το τηλεφωνο δουλευει κανονικα! και σου μενει ενα καλωδιο που το βαζεις στο royter!

Δημοσ.

prosexe to router pou tha pareis na einai gia isdn an exei isdn kai gia pstn an exeis pstn.

parta kai tha sou poume akribos ti na kaneis.

to us robitcs poli kali epilogi episi koita mipos bris metaxirismeno kana speedtouch einai kala kai epeidi ta edine dini o ote iparxoun arketa (ipostirizoun kai Qos, poli basiko gia emena)(borei na to exoun kai ta us robotics bebea den ksero)

Δημοσ.

Καλη επιλογη το speedtouch της Thomson το δινουν στα ΟΤΕshop με 50 euro περιπου!

Μακρια απο τα router της intrakom

;) Sorry θειε Σωκρατη αλλα ειναι χαλια!

Δημοσ.

Αφου τα κανεις μονος σου ολα, αποφευγεις την πιο συνηθη πατατα των πακετων, δηλαδη τα USB modem.

παιρνεις αυτα με τις ethernet portes, και φυσικα θελεις καρτα δικτυου στο pc. ενσωματωμενη ειναι σε πολλες μητρικες τις τελευταιας 3ετιας, αλλιως παιρνεις μια PCI με 5-10 ευρω.

Τα ρουτερ εχει περισσότερες απο 1 πορτες (συνηθως 4), αρα ταυτοχρονη συνδεση 4 pc , δεν εχεις αναγκη απο το windows internet connection sharing, ολα τα pc ειναι ανεξαρτητα στο νετ, και παρεχουν και ενα βαθμο ασφάλειας επιπλέον (κλειστες πόρτες, κλπ)

και αν ακομα εχεις μονο 1 pc, σκεψου το. αυριο παιρνεις λαπτοπ, ή σε επισκεπτεται καποιος με το πισακι του, με το ρουτερ εχεις και τοπικο δικτυο για συνδεση μεταξύ τους.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο topic:

Τι χρειάζεται στην αίτηση που κάνεις στο 134 τηλεφωνικά, ή στο e-shop του ΟΤΕ για την ενεργοποιήση της adsl γραμμής? Ρωτάω γιατί είμαι φοιτητής και το τηλέφωνο είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. Εγώ είμαι Πάτρα, και αυτός Αθήνα και σκοπεύω να τον πάρω τηλ και να του το πώ αλλά για να μήν τον τρέχω τον άνθρωπο σε ΟΤΕ κτλ θα κάνω την αίτηση και τα σχετικά εγώ, εδώ! Χρειάζεται η υπογραφή του??? Αριθμός ταυτότητας, Α.Φ.Μ., τι άλλο??? :roll:

Δημοσ.

Wraia paidia thanks pira kai to ram. an kanw aithsh deutera-trith ktl k kai balw ti sindesi tha plirwsw pagio kai gia septembrio enw eimaste sth mesh tou mina ???

h den erxetai kathe 1 tou minos? pws einai??? giati alliws as to balw 1 oktwmbriou px.

gia na kanw aithsh gia dsl prepei na paw ston OTE h na parw to 134??? ( epeidi thelei kai 35 eurw telh energopoihshs ).

Prepei na nai k o mpampas mou??? Epeidi sto onoma tou tha nai h grammi.

Δημοσ.

Κάτι άλλο. Εχω κανει στον ΟΤΕ φραγή για διεθνέις κλήσεις, αν βάλω DSL δεν χρειάζεται?να την διακόψω?

Δημοσ.

Aν αποσυνδέσεις εντελως το 56κ μοντεμ απο τη γραμμη οτε ή το isdn netmod απο το pc, δεν θα υπαρχει πια προβλημα spyware dialers.

Η περιπτωση αλλοδαπής οικιακής βοηθού, ή συγγενών με "πνευματικες ανησυχίες" (ζώδια, Τζίνα εχω φαγουρες, κλπ) δεν καλύπτονται

edit na mhn to anevazoume: ok chfilis, μπορει και να το πουλήσει το pc και να μην εχει κανενα προβλημα. DSL σημαινει p2p και 24ωρη λειτουργια pc ;-)

Δημοσ.
Για να μην ανοίγω καινούριο topic:

Τι χρειάζεται στην αίτηση που κάνεις στο 134 τηλεφωνικά' date=' ή στο e-shop του ΟΤΕ για την ενεργοποιήση της adsl γραμμής? Ρωτάω γιατί είμαι φοιτητής και το τηλέφωνο είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. Εγώ είμαι Πάτρα, και αυτός Αθήνα και σκοπεύω να τον πάρω τηλ και να του το πώ αλλά για να μήν τον τρέχω τον άνθρωπο σε ΟΤΕ κτλ θα κάνω την αίτηση και τα σχετικά εγώ, εδώ! Χρειάζεται η υπογραφή του??? Αριθμός ταυτότητας, Α.Φ.Μ., τι άλλο??? :roll:[/quote']

Ναι θα χρειαστεί και μια εξουσιοδότηση από τον κάτοχο της γραμμής,

Άλλα πάλι αν πάρει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης,το 134 και ζητήσει να μπει adsl στην γραμμή του θα είναι πιο εύκολα γιατί θα δώσει τα απαραίτητα στοιχεία τηλεφωνικά και έτσι δεν θα υπάρχει άλλος κόπος…

Διαφορετικά σε περίπτωση που δεν θέλει ο ιδιοκτήτης (υπάρχουν και τέτοιοι)

Υπάρχει η λύση της γραμμής 1bill από την forthnet που είναι και αορίστου χρόνου (ιδανικό για φοιτητές) άπλα προπληρώνεις την συνδρομή που θες συμπεριλαμβανόμενου και τα παγία του ΟΤΕ στην τιμή όλα μέσα, και δεν δεσμεύεσαι ούτε με τον ιδιοκτήτη και ούτε και με τον ΟΤΕ, με την μονή διάφορα πως δεν μπορείς να αλλάξεις isp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...