getty Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Εχώ την NEC 1970NX, και παρατηρώ το εξής κουφό. Σε pics σε μαύρο σημείο ή ακόμα και σε divX εμφανίζονται κόκκινα pixels που αναβοσβήνουν κάποιες φορές. Λέω αρχικά dead-pixel,μετά μου κόβει να κάνω print screen και να σου πάλι στο ίδιο σημείο της "τυπωμένης" εικόνας το κόκκινο pixel. Μετακινώ την εικόνα στη οθόνη αλλά το κόκκινο μένει στο ίδιο σημείο της pic!. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό? Α ναι τη στέλνω σε ένα φίλο να δεί την εικόνα και μου λέει ότι αυτό δεν βλέπει κανένα κόκκινο pixelaki.
songless_bird Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Το κακο παντα ξεκιναει απο την καρτα γραφικων. Βγαλτην/βαλτην ξανα.Περνα κανενα τελευταιο driver και πες μας.
getty Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 phew nomizo oti anakalipsa to problima, to dvi kalodio den ekane kali epafi me tin othoni. Elpizo na einai auto pantos stin idia photo pou prin eblepa ta pixels tora den ta blepo eutixos
songless_bird Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 To ιδιο ειχα παθει και εγω αλλα απλως δεν εκανε καλη επαφη η καρτα γραφικων. Σπανια ειναι το προβλημα στην οθονη. Παντα κοιταμε πρωτα software μετα καλωδιο και καρτα και τελευταια την οθονη. Ελπιζω να ειναι αυτο που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.