Προς το περιεχόμενο

Σταμάτησε να λειτουργεί ο ανεμιστήρας της CPU

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα P4 2.8 και ο ανεμιστηρας σταματησε να λειτουργει. Μπορειτε να μου πειτε (url / link) ποιος ανεμιστηρας ειναι καταλληλος να κουμπωθει πανω στην υπαρχουσα ψυκτρα; Αν οχι υπαρχει καποιο σετ ψυκτρας+ανεμιστηρα σε καλη τιμη;

Δημοσ.
Λοιπον εχω ενα P4 2.8 και ο ανεμιστηρας σταματησε να λειτουργει. Μπορειτε να μου πειτε (url / link) ποιος ανεμιστηρας ειναι καταλληλος να κουμπωθει πανω στην υπαρχουσα ψυκτρα; Αν οχι υπαρχει καποιο σετ ψυκτρας+ανεμιστηρα σε καλη τιμη;

dokimase gia arxi na ton bgaleis katharisis apo skones ktl kai sindese ton se mia alli trofodosia giati den xalane efkola afta ta rimadia :)

Δημοσ.

Ton exo gyalisei apo apopsi skonis. To 8ema einai oti otan anabo to pc akougete synexos enas periergos hxos apo to anemistiraki kai meta apo ligo moy kleinei to pc. An ton bgalo apo tin trofodosia den parousiazei tetoio problima to pc.

Δημοσ.

greekparot κοίτα σε τι socket είναι ο επεξεργαστής σου και μετά πας από ένα eshop πχ εδώ και ανάλογα το socket σου διαλέγεις ψύκτρα. Θα δεις ότι οι περισότερες κάνουν για διάφορους τύπους και πιθανόν και για το δικό σου. :wink:

Αν δεν ξέρεις τώρα το socket και άλλα στοιχεία κατέβασε το CPU-Z το οποίο είναι και free και θα σου τα δείξει.

Ο περίεργος θόρυβος που ακούς προφανός όπως κατάλαβες είναι σαν να σου λέει ότι ο ανεμιστήρας τά'παιξε. Και καλό θα ήταν μέχρι να πάρεις κάτι καινούργιο να μην τον ξαναανοίξεις έτσι γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να κάψεις τον επεξεργαστή.

Αν έχεις βγάλει την ψύκτρα από πάνω από πίσω της μάλλον θα γράφει και το socket.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...