dimokritos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ego psaxno ena room me play money xoris omos, molis mou teleiosoun na min mporo na kanampo. kserete kanena tetoio?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ο τζόγος σε οποιαδήποτε μορφή είναι ηλιθιότητα. Δεν περιμένουμε βέβαια να το καταλάβουν οι τζογαδόροι....
dimokritos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Einai kai auto omos mia morfi diaskedasis. An exeis kaei apo ton tzogo, i akoma kai oxi, den mporeis na prosvaleis osoun tous aresei.
dimart1979 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 ο τζόγος.κατά τη γνώμη μου,είναι διασκέδαση όταν παίζεις με τη λογική 'παίζω για χάσω'(οσα σου επιτρέπει η τσέπη σου) και όχι 'παίζω για να βγαλώ λεφτά'.
Fan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Ο τζόγος σε οποιαδήποτε μορφή είναι ηλιθιότητα.Δεν περιμένουμε βέβαια να το καταλάβουν οι τζογαδόροι.... Kαι γιατί ρε φίλε είναι ηλιθιότητα? Αλλοι παίρνουν ναρκωτικά γιατί τους αρέσει, άλλοι καπνίζουν γιατί τους αρέσει, άλλοι πάνε στο γυμναστήριο και τρέχουν με τις ώρες γιατί τους αρέσει και άλλοι πάνε στα καζίνο με τις ώρες γιατί τους ευχαριστεί και παιρνάνε καλά. Γιατί δηλαδή είναι ηλιθιότητα να πας να χάσεις στο καζίνο 100 ευρώ και δεν είναι να πας να το φας στα μπουζούκια ένα βράδυ? Ασε που στο καζίνο μπορεί και να είσαι τυχερός και να φύγεις και με λέφτα.
Dark_son20 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 kana kazino online xoris fraga kai pistotikes etsi gia na pernas tin ora sou iparxei?
sleepless9 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Χμμμ... Σωστά τα επιχειρήματα σου. Αλλά το πρόβλημα με το τζόγο είναι ότι υπάρχουν άτομα που το καταντάνε αρρώστια και χάνουν ολόκληρες περιουσίες. Χάνουν και αυτό τους κάνει να συνεχίζουν να παίζουν για να τα πάρουν πίσω με αποτέλεσμα να χάνουν όλο και περισσότερα. Εκεί είναι το πρόβλημα! Όταν από διασκέδαση γίνεται αρρώστια. Ενώ στα μπουζουκάκια, θα ξοδέψει ο άλλος μια, δυο, τρεις... Θα αδειάσει το πορτοφόλι και θα σταματήσει να παει! Αλλά όσο ο άλλος το διατηρεί σαν τρόπο διασκέδασης απλά και χωρίς να παίζει υπέρογκα ποσά όλη την ώρα και να χάνει τα μαλλιοκέφαλά του, είναι μια χαρά. Άσε που έχει και ωραίο μπουφέ στο καζίνο
gvard Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 kana kazino online xoris fraga kai pistotikes etsi gia na pernas tin ora sou iparxei? http://www.tokazino.com εχει τη δυνατότητα να παίξεις για πλάκα.
sofiatsiamou Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 συμφωνώ με dimokrito και fan! καθένας κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. εγώ παίζω προσεχτικά στα ελληνικά διαδικτυακά καζίνο και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. δεν είμαι άτομο που εξαρτάμαι απο τίποτα στη ζωή μου, ούτε πίνω, ούτε καπνίζω, μόνο αθλούμαι και παίζω που και που, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο κακό
pagman Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παν μέτρον άριστον. Πρώτα θέτεις τα χρηματικά και ψυχολογικά σου όρια και μετά ασχολείσε με τα τυχερά παιχνίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.