danaos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Χρειάζομαι τη βοήθειά σας... Τούτ' έστιν μεθερμηνευόμενον: Στην προσπάθειά μου να ρυθμίσω κάποια πράγματα στο δίκτυο μου, συνειδητοποιώ ότι σε ένα σταθμό εργασίας έχω ξεχάσει το admin pass... Υπάρχει τρόπος ανάκτησής του ρε παιδιά;
platongr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Αν είναι σε domain, μπες με το domain admin και άλλαξέ το
danaos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μπα, δεν είναι... Εϊναι ένα μηχανάκι σεταρισμένο παλιότερα με λογαριασμούς administrator, supervisor και user... Του administrator το pass αγνοείται...
random Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 ψαξε εδω το φορουμ με τον τιτλο του τοπικ σου στον ενικο, ή στο γκουγκλ με τα ιδια προσθετοντας ρεσετ και Γουιντοουζ. θα βρεις ευκολα μια δισκετα λινουξ που κανει το παςς κενό. (ENTIT βλέποντας την απάντηση alkisg πιό κάτω)... !!!χολυ μαδερ οφ δε ζομπι χαρντ ντισκ!!! αντε να φανταστώ οτι εχει χασει το ανμιν πασσο, αλλα δεν εχει κλειδωθεί απ εξω, αλλα μπαινει στο μηχανακι με αλλο γιούσερ, που έχει αντμιν ράιτς. Ποσα μεγκαμπάιτς, ε; πόσα; :smile:
alkisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Εφόσον είσαι ήδη supervisor στο pc, απλά δώσε έναρξη -> εκτέλεση -> control userpasswords2 και πάτα το κουμπί "Ορισμός κωδικού πρόσβασης.." (του Administrator). Άσχετο, το topic δεν έχει και πολλή σχέση με τα δίκτυα, καλύτερα θα ταίριαζε στα λειτουργικά->windows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.