Προς το περιεχόμενο

DVD ROM. τι ειναι;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορεί τώρα ο lazaross να είναι τόσο αδαής.Κάτι τον προβλημάτισε.Μην ειρωνεύεστε ποτέ κανέναν.Είμαστε εδώ γιά να απαντάμε σε ότι γνωρίζουμε από το πιό απλό μέχρι το πιό δύσκολο.

lazaross,ένα άγραφο dvdr δισκάκι από τη στιγμή πού το κάψεις (καί θα το κλείσεις), είναι πιά rom.Δεν έχεις άλλη δυνατότητα παρά να το διαβάζεις μετά.

Δημοσ.

συγνωμμη, εγω εκανα καποιο λαθος. ας το κλειδωσε καποιος mod. ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν και εδωσαν καποια βοηθεια.

Δημοσ.
συγνωμμη, εγω εκανα καποιο λαθος. ας το κλειδωσε καποιος mod. ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν και εδωσαν καποια βοηθεια.

και μετα εχουν αδικο που σε κραζουν!

Δημοσ.

δεν σε καταλαβαινω redharis. ποιο το προβλημα σου; ολο ανουσια posts ειστε.. ποια ειναι η ηλικια σας; με τοσες ωρες στ σπιτι σας εχει πειραξει ο υπολογιστης το μυαλο..

get a life.

Δημοσ.
δεν σε καταλαβαινω redharis. ποιο το προβλημα σου; ολο ανουσια posts ειστε.. ποια ειναι η ηλικια σας; με τοσες ωρες στ σπιτι σας εχει πειραξει ο υπολογιστης το μυαλο..

get a life.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα δεν εχεις φαει μονιμο BAN ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι!

Βρε κακομοιρε που εχεις καταφερει να κανεις ενα ολοκληρο forum να μας ακουει lazaros και η να ξερενετε στα γελια η να λεει τι μ@λ@κι@ θα ακουσουμε παλι' date='που εχεις κανει ρεκορ για ποστ χωρις λογω μεσα σε ελαχιστους μηνες θα γυρισεις να μου πεις εμενα get a life και ποσο χρονων ειμαι,ετσι για να μην νομιζεις οτι τα ατομα που ασχολουντε με το site και γενικα με τα pc ειναι τπτ φρικια με τεραστια γυαλια οπως βλεπεις στα cartoon!

Θα πρεπει να μαθεις να εχεις λιγο σεβασμο στη ζωη και οχι επειδη εισαι πισω

απο μια οθονη να νομιζεις οτι γ@μ@ς και δερνεις καταλαβες!

Αλλα τα λογια μου χαμενα πανε θα επρεπε μονος σου αφου βλεπεις οτι δεν σε παει κανεις εδω μεσα και ολο προβληματα δημιουργεις μην εχεις ξαναασχοληθει με το forum και να μας εχεις αφησει στην ησυχια μας,αλλα ουτε αξιοπρεπια ουτε τπτ!!!!

ολο ανουσια posts ειστε

Ακου εκει ειπε ο lazaros πως ειμαστε ολο ανουσια!!!! POST ΠΟΙΟΣ Ο

LAZAROSS

με τοσες ωρες στ σπιτι σας εχει πειραξει ο υπολογιστης το μυαλο..

Εσενα κατι αλλο σου εχει πειραξει το ''μυαλο'' την πρωινη κοψτην καλυτερα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...