N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 katebasa to kommati kai afou to akousa arketes fores, mporw na pw tis apopseis mou file ntsili. Ta suxarhthria mou, polu kalh douleia kai polu kalo to apotelesma!!!
ntsili Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 thanX φίλε για τα καλά σου λόγια! FoRzA AEKάρα!!
Nantia(R) Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια γιατι εμενα μου θυμισε Ρουβα στην πιστα και κοριτοπουλα να κραυγαζουν απο κατω ????? :-? :-? :-? :-? Sorry που 8α στη χαλασω, αλλα δεν κρινεις αντικειμενικα.. Επισης αν ησουν ΑΕΚτζης θα καταλαβαινες οτι δεν ειναι ενα απλο τραγουδακι αλλα μιλαει για την ιστορια της ομαδας κατι το οποιο λειπει απο τους "υμνους" των περισσοτερων ομαδων.
stone Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Sorry που 8α στη χαλασω, αλλα δεν κρινεις αντικειμενικα.. Επισης αν ησουν ΑΕΚτζης θα καταλαβαινες οτι δεν ειναι ενα απλο τραγουδακι αλλα μιλαει για την ιστορια της ομαδας κατι το οποιο λειπει απο τους "υμνους" των περισσοτερων ομαδων. Τελικα αυτος ειναι ο καινουργιος υμνος η οχι?
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 oi apopseis gia auto to 8ema diistantai file stone, gia merikous einai, gia allous den einai...
Nantia(R) Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 o N1ghtW0lf εχει δικιο.. Για να γινει ενα τραγουδι, υμνος, 8α πρεπει να περασει αρκετο διαστημα. Παντως ειναι αποδεκτο διοτι οπως ανεφερα κ στο προηγουμενο ποστ, μιλα για την ιστορια της ομαδος.
Mika Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 και ποτε εζησε ρε παιδια ο Φοιβος την ιστορια της ομαδας για να την γραψει και σε τραγουδι? μην μασατε F@@K MODERN FOOTBALL!!!
runner1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Πρέπει να την ζήσει κάποιος για να την ξέρει;;;;Μην τρελαθούμε τελείως ρε παιδιά!Ηρεμήστε με τις μεγαλοποιήσεις σας!Μου φαίνεται αν δεν ήταν ο Φοίβος και ήταν κάποιος πιο..."κουλτουριάρης" και χάλια να ήταν το τραγούδι δεν θα τα λέγατε αυτά!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Φυσικά και δεν θα τα λέγαμε αυτά!! Μα είναι δυνατόν μια ομάδα που έχει ίσως τους πιο πωρωμένους και brutal οπαδούς να έχει για ύμνο αυτή την φλωριά? Ξαναλέω,φαντάζεστε τους Ορίτζιναλς να το τραγουδάνε?
Mika Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 δεν ειναι αεκτζης αλλα αν ενας ανθρωπος που εχει γραψει το "απαπα" , τους "Μασαι" και το "γκουτσι φορεμα" εγραφε τραγουδι για την ιστορια της ομαδας μου θα το σιχαινομουνα αλλα αυτο ειναι το μοντερνο ποδοσφαιρο που πανε να μας περασουν τικετ κλαμπ (εισητηριακι μεσω ιντερνετ), οχι καπνογονα και τετοια... πηγα να δω την εθνικη και ξενερωσα την ζωη μου η μια απο πισω βαφοτανε η αλλη φτιαχνοταν με το Ζαγορακη κοινως ατομα που δεν πανε γηπεδο για την μπαλλα απλα πανε επειδη ειναι trendy και ολα αυτα επειδη σηκωσαμε ενα κυπελλο και οταν φυγει το γηπεδο παλι απο την μοδα δεν θα παταει κανεις θα ειναι παλι πιο πολλοι οι Αλβανοι στο ματς Ελλαδα-Αλβανια απο τους Ελληνες τωρα την μαθατε ρε την Εθνικη οσοι ερχεστε να τραγουδισετε το my number one στο ημιχρονο? υ.γ. δεν ειμαι κομπλεξικος και θελω ολα τα γηπεδα να ειναι γεματα απο φιλαθλους. οχι ομως ατομα που πανε γηπεδο γιατι εγινε της μοδας F@@K MODERN FOOTBALL!!!! υ.γ.2 και παρασυρθηκα και ειμαι και εκτος τοπικ. σορρυ
funkyshit Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 oxi re Mika ti les?megalos AEKtzhs kai podosfairofilos o Phoebus...afou na fantasteis opote den ton ebriskan ta "noumera" pou thelan tragoudia tou, phgainane sthn skepasth. Tetoia porwsh!!! re oust!!!
runner1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΜΝΟΣ!!!Ένα απλό ΤΡΑΓΟΥΔΙ!Το έχει ξεκαθαρίσει ο Ντέμης σε παλιότερη συνέντευξη του,γιατί έτσι το είχαν πλασάρει πολλοί στις αρχές πριν βγει ακόμα! 2.Δεν έχει σημασία μόνο ποιος το έγραψε!ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ έχει ΤΙ ΛΕΕΙ μέσα και πώς το λέει ώστε όταν το ακούσει κάποιος ακόμα και άσχετος να πάρει μια μικρή ιδέα για το τι είναι ΑΕΚ.Στην αρχή μιλάει για τις μακρινές πατρίδες,για το μαύρο χρώμα της ομάδας που υποδηλώνει τι πέρασαν οι Έλληνες της Πόλης και πώς έφυγαν από εκεί και ταυτόχρονα δείχνει το κίτρινο σαν την ελπίδα που περίμεναν να βρουν όταν ήρθαν στην Ελλάδα!Ο αετός βέβαια συμβολίζει εδώ την δύναμη των ανθρώπων αυτών και της ομάδας γενικότερα(μην ξεχνάτε ότι ο αετός είναι το πιο περήφανο ζώο!).Για αυτό και η αρχή του τραγουδιού ξεκινά τόσο "απαλά"!Θέλει να υποδηλώσει το κλίμα εκείνης της εποχής κατά κάποιο τρόπο και να σε κάνει να καταλάβεις ότι η ΑΕΚ μέσα σε όλα τα άλλα είναι μια ιδέα,έστω και ρομαντική!Κανείς όταν μιλάει για την ΑΕΚ δεν φέρνει στον νου του αλήτες οπαδούς,επεισόδια,διαπλεκόμενα κ.α. σε σχέση με κάποιους άλλους!Ακόμα πιο μετά υποδηλώνει ότι ότι και να γίνει σε αυτή την ομάδα,δεν θα πάψει να προσπαθεί και να παλεύει χωρίς να τα παρατάει και ζητάει μαζί της και τις "νεότερες γενιές".Για το ρεφραίν......μιλάει για την αγάπη που έχει ο κάθε οπαδός της ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!Για τις τυμπανοκρουσίες...προσπαθεί και εδώ να δηλώσει την "δύναμη" αυτής της ομάδας!Ορίστε η ερμηνεία των στίχων κυρίες και κύριοι!Δεν μιλάει ούτε για ΜΑΣΑΙ,GUCCI και άλλες τέτοιες βλακείες!Καμία σχέση με τον Φοίβο που ξέρουμε!Έχει βγάλει πολλά τέτοια τραγούδια ο κύριος;Δεν θα το έλεγα! 3.Για την πώρωση που λέει κάποιος ΟΚ αλλά brutal.......που το είδες;Από πότε οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι "άτομα με κτηνωδία μέσα τους";Εκτός αν δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη και μπερδεύτηκες!!!! 4.Για το ποιοι πάνε στο γήπεδο......εκτός από αυτούς πάνε και παιδάκια από πέρσι!!!Οικογένειες!Κάτι που δεν γινόταν παλιότερα!Οι trendy που λες είναι πολύ λίγοι!Εμένα με νοιάζει να πηγαίνουν και τα παιδιά και να μην φοβούνται να φάνε ξύλο!Αυτό το πέτυχε η ΑΕΚ πέρσυ μαζί με τους οπαδούς βέβαια!Το εισιτήριο μέσω ίντερνετ....ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;;ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!Μένω Νέα Σμύρνη και δεν μπορώ να ανεβοκατεβαίνω Μαρούσι/Φιλαδέλφεια για να παίρνω το εισιτήριο ενώ έτσι πηγαίνω σαν κύριος την ώρα του αγώνα και είμαι άνετος!!! 5.Μετά έρχεστε ρε παιδιά και παραπονιέστε γιατί δεν είμαστε ΕΥΡΩΠΗ και όταν ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, ΠΑΛΙ παραπονιέστε!ΕΛΕΟΣ! 6.Για τα καπνογόνα που λες...ξεχνάς φίλε μου πόσοι έχουν τραυματιστεί αυτά τα χρόνια γιατί υπάρχουν οι γνωστοί καραγκιόζηδες!!!Τα καπνογόνα δεν είναι για να τα πετάμε στους ανθρώπους(και αν γίνει και καμιά στραβή και αρχίσει και πανικός καμια φορά...εκεί να δείτε τι μπορεί να γίνει,μέχρι και θύματα φίλοι μου) και στους παίχτες αλλά να τα ανάβουμε για να πανηγυρίζουμε!Όμως όλα αυτά τα χρόνια το γήπεδο πολλές φορές γινόταν πεδίο μάχης. 7.Όλα αυτά είχαν σαν επακόλουθο (γιατί 1-2 μ*****ς πέταξαν κάποιο καπνογόνο σε ανθρώπους) να τιμωρείται η αγαπημένη μας ομάδα και εκτός από το πρόστιμο που πληρώνει ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ!Να μην μπορύν να την δουν 60000 για 1-2 άτομα!!!Συνεχίστε έτσι παιδιά....θα πάμε μπροστά!!! Sorry για το off topic!
Mika Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Ωραια αφου λοιπον σας αρεσει το νεο σας τραγουδι (ποτε δεν ειπα οτι ειναι υμνος) τραγουδηστε το και παρτε και το cd και οτι αλλο θελετε. μου αρεσει ομως ρε ραννερ που μου λες οτι εσυ θελεις να πηγαινουν οι οικογενειες στο γηπεδο και να μην πεφτει ξυλο λες και εγω ειπα το αντιθετο. για τα εισητηρια και το τικετ κλαμπ αστο αφορα την δικια μου ομαδα (Παναθηναικος) και ειναι μεγαλη ιστορια.
runner1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μα έτσι όπως τα λες, έμμεσα αυτό αφήνεις να εννοηθεί!!!
stefanos_79 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Με κάθε σεβασμο στην ΑΕΚ αλλά ντροπής πράματα...Λέτε να δoυμε το τραγούδι σε καμία κατηγορία στα Αρίων :) ,καλύτερο έντεχνο τραγούδι κτλ κτλ ή μαλλον καλύτερα νέα κατηγορία Καλύτερο τραγούδι Ομαδος!!!.Βεβαια φέτος θα το πάρει η Αεκ μιας και δεν έχει ανταγωνισμό αλλά του χρόνου σίγουρα θα κανουν και οι άλλες ομάδες και θα έχουμε γερή κοντρα :)..Το τραγουδι του Παο θα το γράψει ο Καρβέλας , του Ολυμπιακού ο Θεοφάνους :)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.