Alt3rnative Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Ετσι !!!! [/b'] Εγω σαν αντιπαλος σεβομαι μαι ομαδα με Ιστορια. Καποιοι "εντος" οχι....Αληθεια ποιος τραγυδαει αυτο το κατασκευασμα ??? :-? :-? :-? Simfwnw kai gw an kai panathinaikos!Eleos na exei graftei o "ymnos" ths aek apo to foivo mono kai mono gia na konomhsei o kontos!
random Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 εκτος τροχιάς αλφα κένταυρου... autoi pou feugoun sto 80 gia na mhn mpleksoun sthn kinhsh kai osoi otan oi omada den phgaine kala htan spitia tous kai ksafnika ginane AEKares... Αυτοί ειναι οι Φίλοι της Α.Ε.Κ. (κοινώς ΑΕΚτζήδες), και σε αυτους ανήκει ο Σύλλογος. Οι "εμεις πήγαμε στην Τούμπα, εσείς?", "εμεις δώσαμε 50άρικο για το γυναικείο βόλευ. Εσύ?", "εμείς δε γουσταρουμε τον προπονητή. Εσύ? (σκάσε. ντουπ!)", "Τι θελεις? εισητηριο των 300? πως, έχουμε. και τα ρέστα απο 500άρικο, 100 και έφυγες", "Εμεις θέλουμε στρούγκα στη Ν.Φ. εσύ? στα @@ μας!!", μπορουν να συνεχίσουν τον δικό τους ΥΜΝΟ: "Οποιος πολεμάει την Original, πολεμάει την ΑΕΚ" korona sto kefali mas :razz: The last of the jpegs. και κατι ξέχασες... "και της Ρεάλ το φόβητρο, έγινε τ' όνομά σου..." :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :wink: Eλεος. μια που τη Ρεάλ την εχουμε κερδίσει μία φορά, ενω το Θρήνο και κατι "άλλους", κάμποσες φορές, θα ακουγοταν καλύτερα ο υμνος της Ομάδας να λεει "και του Ολυμπιακού το φόβητρο έγινε τ'όνομά σου", δε βρίσκεις; @greenfans: το θεμα εχει ξεφυγει εντελώς απο τα πλαίσια "ειναι αργό, γρήγορο, ρομαντικό, ξενέρα, πόρωση, Φοίβος μπλιάχ!". Εγω ήθελα εναν 20λεπτο ηλεκτρικό οργασμό των Μετάλικα, εσυ ενα νταλκά του Καζαντζίδη, και η άλλη μια άρια με τη Μπάλτσα. Ειτε το εβρισκα αηδία, είτε αδιάφορο, το ρεφραινακι θα το τραγουδήσω, για να επιστρέψουν μερικά πράγματα εκει που πραγματικά ανήκουν.
funkyshit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 εκτος τροχιάς αλφα κένταυρου... Αυτοί ειναι οι Φίλοι της Α.Ε.Κ. (κοινώς ΑΕΚτζήδες)' date=' και σε αυτους ανήκει ο Σύλλογος. Οι "εμεις πήγαμε στην Τούμπα, εσείς?", "εμεις δώσαμε 50άρικο για το γυναικείο βόλευ. Εσύ?", "εμείς δε γουσταρουμε τον προπονητή. Εσύ? (σκάσε. ντουπ!)", "Τι θελεις? εισητηριο των 300? πως, έχουμε. και τα ρέστα απο 500άρικο, 100 και έφυγες", "Εμεις θέλουμε στρούγκα στη Ν.Φ. εσύ? στα @@ μας!!", μπορουν να συνεχίσουν τον δικό τους ΥΜΝΟ: [b']"Οποιος πολεμάει την Original, πολεμάει την ΑΕΚ"[/b] korona sto kefali mas :razz: The last of the jpegs. kamia sxesh file mou auto pou eipa egw ola auta pou les esy... egw poly apla den mporw autous pou thymounte oti einai aek sta party kai stis giortes...telos. kai to tragoudaki einai wraio na to akouei o kosmos, na to agorasei na boithisoume thn pae, opoios goustarei na to tragoudaei kiolas.emena apla den mou aresei.kalws h' kakws h omada ymno exei...apo ekei kai pera sto ghpedo paizoun diafora tragoudia...kai perysi epaize tou ziwgala...wraia...alla otan empaine h omada OLOS o kosmos allo tragoudage. an goustareis esy xwsimo sthn original (pou mallon auto thes) lathos meros kai atomo dialekses... filika...
predator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον μερικα σχολια απο εναν ασχετο με μπαλα (δεν ειμαι "οπαδος" καμιας ομαδας και δεν ασχολουμε) για το τραγουδι. προσωπικα δε μου πολυκολαει ο τραγουδιστης να λεει υμνο ποδοσφαιρικης ομαδας!sorry αλλα gayδιζει λιγακι (εχει δικιο ο μπαρμπα πλατανος οταν λεει πως φερνει στην ρουβιτσα)! επισης το κομματι δε βαραει ρε παιδια, ειναι pop του κερατα! το riff που ακουγεται προς το τελος ειναι κλεμενο απο metallica. τελος ειναι πολυ μεγαλη η διαρκεια!θα επρεπε να ειναι ,κατα την αποψη μου παντα, κατω απο 3 λεπτα. θεωρω πως καλυτερα ειναι για τετοιες δουλειες τραγουδια οπως το "σηκωσε το" η στην τελικη κλασικοι υμνοι οπως του παο η του ολυμπιακου. το remix τωρα, καλη προσπαθεια αν και (ως drummer μου χτυπισε αρκετα) μπλεκει στο τελος καπου τα Beats και δεν πολυκολανε. επισης προσθετει ακομα περισσοτερη διαρκεια! αν ηταν επιλογη μου θα το μικρηνα σε διαρκεια και οχι το αντιθετο!θα αφηνα το ζουμι, να ειναι straight to the point,πως το λενε. θα εμψυχωνα τον δημιουργο του remix να κανει αλλη μια προσπαθεια και να βγαλει ολες τις "σαλτσες" αφηνοντας μονο τα ανεβαστικα και ποροτικα σημεια! αυτα τα λιγα! ΥΓ: εννοειτε πως τα γραφω ολα καλοπροαιρετα!μη με παρετε με τις ντοματες, την ειλικρινη αποψη μου ειπα!
ntsili Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Λτο remix τωρα' date=' καλη προσπαθεια αν και (ως drummer μου χτυπισε αρκετα) μπλεκει στο τελος καπου τα Beats και δεν πολυκολανε.επισης προσθετει ακομα περισσοτερη διαρκεια! αν ηταν επιλογη μου θα το μικρηνα σε διαρκεια και οχι το αντιθετο!θα αφηνα το ζουμι, να ειναι straight to the point,πως το λενε. θα εμψυχωνα τον δημιουργο του remix να κανει αλλη μια προσπαθεια και να βγαλει ολες τις "σαλτσες" αφηνοντας μονο τα ανεβαστικα και ποροτικα σημεια![/quote'] Ήδη ετοιμάζω καινούργια version η οποία θα είναι μικρότερη, με διορθωμένα τα beats... θα έχει ένα σημείο με "σκέτα τύμπανα" πριν το τελευταίο πωρωτικό κομμάτι, αλλά σκέφτομαι να κόψω ένα από τα 2 ρεφραίν που ακούγονται στο αυθεντικό ώστε να πέσει συνολικά σε διάρκεια (γύρω στα 4min)... thanX για τη συμβουλή!
predator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 no problem man! αντε καλη εμπνευση και καλο κουραγιο! οταν ετοιμασεις την νεα version ανεβασε την καπου να σου πουμε γνωμες!
runner1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Για να μην ακούω διάφορα που αρχίσατε πάλι να κράζετε κάτι χωρίς να ξέρετε ακούγοντας τις χαζομάρες το ΜΜΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!Είναι ένα απλό τραγούδι και θα παίζετε στους αγώνες όπως το πέρασε η μπόρα το οποίο παρεπιπτόντως σε συνδυασμό με το βίντεο ήταν πολύ ωραίο(αλήθεια...το έχει κανείς;;! Άρα για αυτό που προορίζεται είναι μια χαρά!Τι αρχίσατε πάλι να λέτε για την ιστορία της ομάδας και τέτοια!ΕΛΕΟΣ!Ένα τραγούδι δεν κάνει την ιστορία μιας ομάδας αλλά η ίδια ομάδα με τα αποτελέματά της όλα τα χρόνια και ο κόσμος της!
Alt3rnative Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Emena to kommati mou thimizei Manowar se fonitika Rouva pantws!Signomi se opoious de tous aresei auto pou lew alla einai h gnwmh mou!
Mandragoras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μάλλον πολύ κουβέντα γίνεται για μικρής σημασίας θέμα Γιώργος
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ ωραίο κομμάτι αλλά: Πρέπει να το τραγουδάει η Δέσποινα με τον Ντέμη δίπλα-δίπλα,ενώ η Κωστέτσος και η Ασλάνη να χτυπάνε παλαμάκια,υπο το βλέμα των Originals που θα τρώνε ferrero rosse. Πιο φλώρικο δεν μπορούσαν να το κάνουν? :?
Blackie Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Αν είναι αυτό το τραγούδι που νομίζω, τραγουδάει ο τραγουδιστής των Raw Silk (αθάνατη ελληνική Hairmetalια), Γιώργος Φλωράκης!
DrLo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εμένα δε παίζει κανένα από τα δύο που κατέβασα. γιατί ? ΓΙΑΤΙ ?????
gerontas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εμένα δε παίζει κανένα από τα δύο που κατέβασα. γιατί ? Ντισκλέημερ (που λένε και στο χωριό μου): Είμαι Ολυμπιακός, αλλά σέβομαι την προσπάθεια του Ντέμη και των συνεργατών του. (Οποιος αμφιβάλλει μπορεί να κανει εδώ ένα search για τον χρήστη gero_gavros). Παρόλα πιστεύω ότι το το pc του DrLo έχει εξαιρετικό γούστο: Αν αρνείται γενικότερα να παίξει Φοίβο (και Καρβέλα), ας μου στείλει ένα pm πόσο το πουλάει
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 file DrLo to mono pragmatika pou 8a mporousa na pw, einai eisai gkantemhs, mhpws xalase (ginetai?) ka8ws to katebazes? Mhpws an dokimazes na to ksanakatebaseis? Egw to katebazw twra... Mia paren8esh gia ta paidia ths original, kai no offense, tous sebomai polu... "Otan feugoun mazika apo to ghpedo sto 15' den boh8ane thn omada" sumfwnw me thn apopsh kapoiou pws to tragoudi einai wraio parolo made by (gkouxou gkouxou stolen by) phoebus kai as mhn einai auto pou exw ma8ei tosa xronia na tragoudaw kai egw kai na latreuw ws umnos, tou kazantzidh to "empros ths aek palikaria" alla parola auta 8a to tragoudaw kai 8a to lew neo umno ths omadas, mpas kai kataferoume na paroume kana prwta8lhma... Auta h8ela na pw, ws mia mikrh paren8esh, den 8elw na mpw se kamia antipalothta me kanenan, eidika me AEKtzh... An uparksoun apanthseis se auta pou eipa, den prokeitai na apanthsw gia na mhn ksefeugoume apo to 8ema mas... file ntsili, 8elw epishs na sou pw suxarhthria gia thn douleia sou, parolo pou akoma den to exw akousei ka8ws to exw balei kai katebainei, molis to akousw 8a pw kai egw thn apopsh mou... Filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.